Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluna222

czy powiedzieć mężowi że go zdradziłam?

Polecane posty

Gość ja pierdzielę
I ODECHCIAŁO SIĘ MU RAZ NA ZAWSZE WPYCHANIA TAM GDZIE NIE POWINIEN! ŻYCZĘ POWODZENIA W WIERNOŚCI, I JEŚLI PISZESZ PRAWDĘ ŻE TEGO NIE ZROBISZ TO NIE MÓW CHŁOPINIE BO MOŻE TEGO NIE PRZEŻYĆ A SZKODA DZIECIAKA MAŁEGO JESZCZE.

Gość ja pierdzielę
TO NIE JEST KWESTIA HIGIENY, TO SIŁA WYŻSZA, LEKI TEZ NIE POMOGĄ I LEKARZE.

Gość ja pierdzielę
A I UROK MOŻESZ ZDJĄĆ TYLKO PO ROZWODZIE.

Gość zła;/
ja mam podobny problem;///zdardzilam chlopaka rok temu w czerwcu calowalam sie z kolega nie powiedzialam mu wyjechalam na 2 miesiace i tam poznalam kogos spotkalam sie z ta osoba na imprezie z 4 razy i tez sie calowlam i niestety fajnie bawilam po powrocie obiecalam sobie ze juz nigdy tak nie postapie ze to byl blad i ze zrozumialam ze w zwiazku trzeba sobie ufac( nigdy nie ufalam mojemu chlopakowi i w sumie troche daltego pocalaowalam sie ten 1 raz bo myslalam ze moj chlopak tez pewnie tak robi) kiedy wrocilam do Polski we wrzesniu nie mialam wyrzutowale z czasem one narastaly przechodzily narastaly i tak w kolko;/ od tego roku od stycznia bylo co raz gorzej nie spalam nie jadlam trzesly mi sie rece pogadalam na ten temat z mama i jakis czas bylo lepiej pozniej znowu nawrot w koncu poszlam do psychologa bo juz nie dalam rady niestety i to mi nie pomoglo;//////// w koncu 3 tyg temu pow mojemu chlopakowi ale niestety polprawde pow ze bylam tylko raz na imprezie i ze sie pocalowalam, nie ulzylo mi jednak on dal mi 2 szanse i przez kilka dni bylo lepiej ale teraz znowu mam nwerwy boli mnie serce ze mu nie powiedzialam calej prawdy;///////// juz mam dosyc placzu i wszystkiego ale boje sie mu powiedziec cala prawde ze mi nie wybaczy i mnie zostawi a ja go bardzo kocham i juz nigdy tak nie zrobie oddala bym wszystko zeby cofnbac czas i zeby bylo tak jak kiedys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba pojde do psychiatry bo ja sie zadreczam tym wszystkim ale nie umiem nie myslec zawsze bylam uczciwa wobec mojego chlopaka i teraz mi bardzo ciezko!!! jestesmy 4 lata! co ja mam robic???????????

Gość bjb
aha czyli Malzenstwo tez "jakos rak wyszlo " hehehe no dobre siobie , ciekawe czy siebie warci jestescie. No to narka z polykiem kobitko !:P

Gość powiedzmu
niech wie jaka qrwe w domu ma, przed slubiem skok w bok , po slubie tez, ty juz sie nie zmienisz , psita cie swedzi to wpuszczasz kogo sie da, nie zmienisz sie szkoda faceta, powiedz mu koniecznie

zla, powiedz mu całą prawdę. Za kurrewstwo placi się najczęściej rozstaniem, chłopak zasługuje na lepszą :classic_cool:

Gość Spadłam
Łóżkowy facet sam się kiedys wygada mężowi,jak nie będziesz się chciała dać zaciągnąc po raz drugi :)

Gość Urzad Stanu Cywilnego
Heeee nastepny rozwodzik i nastepna kaska. Kochamy Was zdziry.

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.