Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalniezdolowana

kocham go po tylu latach i nie potrafie zapomniec

Polecane posty

Gość pomarańczoweniewiadomoco
Ocenić możesz, choć jeśli temat o dochodzącym kochanku był 2/10, to tutaj marnie to widzę.

Gość kajtuś
ktoś tu wyżej napisał, że twoja szczerość sprowadza się w gruncie rzeczy do bezczelności i chyba trafił w sedno. A może jesteś kobietą>?

Gość kajtuś
dzięki za dobrą radę, już dawno temu powinnam się była przejść ale jakoś nie mam zaufania do ludzi, do psychologów również:) /zdaję się na was haha

ktoś tu wyżej napisał, że twoja szczerość sprowadza się w gruncie rzeczy do bezczelności i chyba trafił w sedno. dzięki za dobrą radę, już dawno temu powinnam się była przejść ale jakoś nie mam zaufania to w koncu jak?

Gość pomarańczoweniewiadomoco
0,5/10 No i git. Teraz kto się pierwszy odezwie ten świnia.

Gość kajtuś
Myślę Sami, ze masz w sobie dużą dawkę zdrowego realizmu ale my jesteśmy po prostu inne. Możesz mnie uważać z frajerkę i pewnie nie miniesz się bardzo z prawdą ale mi jest ciężko po wielu latach, nie zawsze złych pieprznąć to wszystko. Wiem, że nie ma dla mnie innych mężczyzn i odchodząc wybieram sotność.

Gość kajtuś
Tak, jesteś bezczelny. Pewnie oprawia ci to samoocenę więc wal śmiało bo wszelka krytyka w moim kierunku jest bezcelowa.

slicznie usprawiedliwiasz swoje tchórzostwo Tak, lepiej czuć się samotną w związku niż być samej ,tym samym dając sobie szanse na rozwój samej siebie i spotkanie kogoś normalnego.

Gość kajtuś
cenię obiektywne spojrzenie innych ludzi ale nie ludzi, którzy ogłaszają wyrok bez procesu, takich którzy nawet nie starają się zrozumieć tylko wydają ocenę na podstawie kilku zdań. Po prostu nie traktuję tego poważnie.

Gość kajtuś
Sami, już napisałam wyżej, że nikt inny nie zagrzeje w moim sercu miejsca i wiem co mówię.

Gość kajtuś
a dlaczego zakładasz, że się nie rozwijam? Co to ma wspólnego z moim życiem osobistym? Wręcz przeciwnie, jak na młoda osobę (27) osiągnęłam już w życiu bardzo wiele.

Gość kajtuś
a powiedz mi szczerze Sami, jestes w szczesliwym zwiazku? Wierzysz że są mezczyzni, ktorzy nigdy nie krzywdza swoich kobiet? Ja tego nie kupuję. Więc chyba aż tak naiwna nie jestem.

Gość gość
Byłam w związku przez 5 cudownych lat. Jednak moje szczęście się skończyło i nie mogłam tego zrozumieć i poradzić sobie. Pytałam się czy ma inną, twierdził że nie. Pytałam się czy mnie już nie kocha...też nie to. Powiedział, że nie chce mnie krzywdzić więc odchodzi ( a skrzywdził odchodząc). Nie wiedziałam co robić pisać sms, dzwonić do niego, czy to tak zostawić. Pragnęłam by tylko wrócił. I w koncu wrócił. Wszystko dzięki urokowi u rytualisty perun72@interia.pl po 2 miesiącach oczekiwania powiedział że odejście ode mnie było największym błędem jego życia.