Gość gość Napisano Listopad 1, 2014 Pani Rogozińska. http://www.resdent.pl - najlepsza dentystka w Rzeszowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2014 Polecam nową klinikę na Podkarpackiej, zaraz koło Praktikera, nie pamiętam jak się nazywa. Miło, czysto, ładnie, i nie boli :) Polecam szczególnie osobom bojącym się dentysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacperowa Napisano Listopad 21, 2014 też byłam w Videncie jakiś czas temu, z przypadku i bardzo mi się podobało - czysto, przytulnie, sprzęt na oko całkiem profesjonalny (nie znam się na sprzęcie dentystycznym) no i sama wizyta konkretna i rzeczowa i z tego wszystkiego uratowany został ząb! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angelika85 0 Napisano Listopad 28, 2014 A jak ceny w tym Videncie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jowik Napisano Listopad 29, 2014 Polecam Vident Kogut. Mają bardzo nowoczesną pracownię, a Pan Doktor to wybitny specjalista, a do tego bardzo miły człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zojciec Napisano Listopad 30, 2014 zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat Vident Kogut. Bardzo dobry gabinet, chyba najlepszy dentysta w Rzeszowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariola1966 Napisano Listopad 30, 2014 Hej, a ja Wam wszystkim polecam Pana Wiesława Koguta, który przyjmuje na Dąbrowskiego 58. bardzo dobry lekarz, mojego zęba leczył kanałowo. Teraz mogę cieszyć się zdrowym uśmiechem. Słyszałam, że jest dobrym lekarzem dla dzieci. Pozdrawiam Was i całuję. Mariola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielce Napisano Grudzień 1, 2014 tak, chodzę do niego z moja młodą i nie marudzi że się boi albo ja boli. oni mają znieczulenie bezigłowe co moim zdaniem jest super!! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 Stomatologia na Podkarpackiej polecam, nie boli i ogólnie sympatycznie, a i terminy nie są odległe a i ceny całkiem fajne. http://www.taszakowscy.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xawiera Napisano Luty 28, 2015 Witam, również poszukuję dobrego dentysty w Rzeszowie, słyszałam o dr. Paweł Kopkowicz. Czy ktoś zna i jakie macie o nim opinie? Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2015 Leczę zęby w gabinecie Vident na dąbrowskiego 58 już d jakiegoś czasu. Lekarzem moim jest Pani Agnieszka Florczak. Nie byłem jeszcze nigdy u tak dobrego dentysty w Rzeszowie. Miła obsługa i przede wszystkim profesjonalne podejście pracy. Polecam !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2015 Stomatologia Taszakowscy na Podkarpackiej, jako, że to są nowe gabinety można trafić na fajne promocje i nie trzeba Długo czekać. Jedyny minus, a może to i plus, ze nie robią na NFZ. Ceny też przystępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2015 ja polecam panią Joannę Marczyńską z Dental Studio na Powstańców Warszawy. Naparwdę fajny, miły wygląd gabietu, widać, że wszystko jest nowe włącznie ze sprzętem z na którym pracują. Miła atmosfera i wzystko jest zrobione pod klienta: jak się chce znieczulenie nawet przy mało inwazyjnych zabiegach, to nie ma problemu, wszystko jest szybko realizowane. ja z ręką na sercu polecam, tutaj jest strona internetowa jakby ktoś był zainteresowany cenami itp. http://www.dentalstudio.rzeszow.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 Polecam zespół dr Aleksandra Makary w okolicach Millenium Hall. Na stronie internetowej jest cennik usług http://www.stomatologia-makara.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2015 Bardzo sie boje dentysty i miałam masakrę! Uratowal moje zeby dentalres na przeciwko Millenium Hall. Pospalam godzine i wszystko było gotowe! Git! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ivoz Napisano Kwiecień 16, 2015 Tez tak uważam ! Dental Res jest godne polecenia! Maja umowe z Funduszem i lecza niepełnosprawnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2015 ja osobiście moge polecić gabinet Modentus koło ul.Rejtana, ceny w porządku znizki dla stałych pacjentów i profesjonalny personel szczególnie dr Izabela Jodko. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2015 Polecam wszystkim panią dr Agnieszkę Florczak - pełen profesjonalizm, a do tego przesympatyczna osoba :) Przyjmuje w gabinecie Vident na ul. Dąbrowskiego 58 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2015 kołodziejczyk na baranówce w rzeszowie to mało przyjemny dentysta , w dodatku jego usługi są niedelikatne( mało powiedziane) . Niszczy zdrowe wypełnienia. Pobiera kasę za usługi , których nie wykonał wręcz nawet w tedy , gdy zniszczył zęba. Wypełnienia, które robi są niestaranne, nieestetyczne, nieadekwatne do zęba sprzed borowania w jego gabinecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala1995 Napisano Maj 20, 2015 Polecam gabinet koło praktikera na podkarpackiej, plombują zęby bez borowania, tylko piaskarką wodną, nie ma przynamnjiej tego hałasu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Helena129 Napisano Czerwiec 8, 2015 Długo szukałam dobrego dentysty, ale dopiero po jakimś czasie w końcu trafiłam na kogoś zaufanego i porządnego. Znajoma mi poleciła klinikę Villanova, podobno mają tam bardzo dobrych specjalistów. Sprawdziłam i przekonałam się na własnej skórze i dziąsłach, bo właśnie z nimi miałam problemy. Po więcej informacji zapraszam tutaj http://www.villanova.pl/78/0/periodontologia.htm Świetny poziom obsługi, polecam każdemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2015 Polecam p. dr K. Sidor z NZOZ Vident (przy ul Dąbrowskiego 58) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgorzata_32 Napisano Czerwiec 17, 2015 Ja myślę, że do dobrego dentysty warto także poszukać w regionie - 60km Mielec ul. Godlewskiego 10A http://www.dentystamielec.com.pl Gabinet stomatologiczny UNIDENT, dentysta Bartosz Dziuba, szczerze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2015 Polecam Duodent przy ul. Mickiewicza 12 {obok Targowej} i panią Mazur, bardzo fachowa obsługa i dobra jakość plomb. Z usuwaniem ósemek też nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewka199 0 Napisano Lipiec 6, 2015 Polecam doktora Piotra Marchewke. Miły dla każdego i delikatny, wiedzący, że każdy zabieg z zębem boli. Wiecej informacji tutaj: http://kcp.pl/lekarz/piotr-marchewka/stomatolog/ostrow-wielkopolski/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniii66 Napisano Lipiec 10, 2015 Byłam ostatnio w centrum stomatologii DenTech i polecam, korzystne ceny i pełen profesjonalizm pana doktora;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ananasek123 0 Napisano Lipiec 30, 2015 Jeżeli szukacie dobrego stomatologa to ze swojej strony mogę jak najbardziej polecić Klinikę Stomatologia Makara z http://www.stomatologia-makara.pl/ ;) Moim zdaniem to najlepszy dentysta Rzeszów. Lekarze są tam bardzo sympatyczni, a co ważniejsze ząbki są robione solidnie. Nie miałam jeszcze takiej sytuacji aby jakaś plomba mi wypadła. A u wcześniejszego dentysty to było nagminne. Niestety teraz ciężko o dobrego dentystę, więc lepiej iść do sprawdzonego. Dlatego też szczerze polecam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamazrodzina 0 Napisano Lipiec 31, 2015 Krasmed w Krasnym doktor Lech, idealny dentysta leczy i NFZ i prywatnie, muszę znaleść numer telefonu, podaje adres dodziunia5@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalena_kusal 0 Napisano Sierpień 5, 2015 Godna polecenia jest Klinika PremiumDent w Rzeszowie na ulicy Litewskiej. Dentyści super, największy plus za czystość, sterylność, nowoczesność. Jestem bardzo zadowolona ponieważ, gabinet stwarza takie warunki, które pozwalają się zrelaksować w tych ciężkich chwilach. Bardzo dobre podejście do klienta, widać że każdy klient traktowany jest indywidualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olunia66 Napisano Sierpień 25, 2015 Den-Tech to najnowocześniejszy gabinet stomatologiczny, fachowe doradztwo i pomoc w każdym, beznadziejnym przypadku. Polecam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach