Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

jeśli czegos nie wypije to sie hoojowo czuje

Polecane posty

Przerwa, przesaaadzasz pewnie . ;) Weź no spojrzyj w lusterko, uśmiechnij się i powiedz sobie : Jestem piękna. :D ;)

Gość czeste picie skraca zycie
Przerwa, nie zaluj sobie... ;)

Mihau naprawde widzisz miedzy tym jakiś zawiazek ? :classic_cool: ? :> a jak wypije i jestem sama, to myśle o tym zeby sie zabić, i to juz naprawde, o tutaj psychoog nie pomożę bo nie jestem smutna i nie mam depresji, nerwicy ani nic z tego, tylko po prostu myśle żę przez to żę tak wygladam i tak nic z tego wszytkiego nie bedzie !! :/

przerwunia, wrzuć w końcu fotę to My Cie wyleczymy z kompleksów:D

Miahau XD ale ja musze znać pózniejsze konsekwencje odpowiedzi na nie :( możesz od razu stowrzyć wersje na "tak" i na "nie" i mi je podać ja sobei dopasuje :classic_cool: chyba ze nie bedzie żadnych i pytasz z czystej ciekawosci?:> PZU chyba wpedzicie w nowe poczawczy od koloru majtek skończywszy na kształcie płytki paznkoci :O:O😭 :(

Marta o ile to nie projekt to tylko izotek i tym podobne leki z całą listą skutków ubocznych. nic innego nie pomoże. i nie wierz w to co mówią prywatni lekarze. idz do państwowego dermatologa. wyleczy Cie błyskawicznie bo oni maja terminy a prywatni chcą pacjenta przytrzymać jak najdłużej.

Gość przerwa a ś.p. blokers pisał
kiedyś na forume, że ty niezła dupa jesteś, hęe? :D

hehhe nie spodziewam się że zadasz mi pytanie na które bym nie mógł szczerze odpowiedzieć:D poza tym umowa to umowa. więc szczerze: miałaś lub masz obecnie chłopaka z którym byłaś dłużej niż miesiąc od kiedy skońćzyłaś 15 lat? :classic_cool: czekam..na odp i pytanie zwrotne