Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniechaaaaa

Chlopak ktory mi sie podoba jest erotomanem:(

Polecane posty

Gość Agniechaaaaa

Witam, pisze bo juz sama nie moge sobie z tym poradzidź, ostatnio poznałam chłopaka, tzn, pamietam go od małego ale zawsze tylko mi sie podobał , a kiedy z nim porozmawialam raz, drugi... to sie zakochalam, poprostu oszalałam na jego punkcie , jest najprzystojniejszym chlopakiem w miescie . Te moje zakochanie w nim trwa juz ponad rok, i dopiero wczoraj zrozumialam ze nie mamy wspolnych tematów, bo on jak przyznał fajna ze mnie laska ale jego glownym tematem jest sex a ja , ja nawet nie mam w tych sprawach żadnego doświadczenia, tak jestem dziewicą...Wszyscy mi mowili ze to najwiekszy zbok ze tylko sex mu w glowie, a wciaz nie dopuszczałam do siebie takich mysli.... Dziś kończe tą znajomość... choć serce mi pęka...:( A jak piszemy na gg to temat sie nie kleji bo on dobrze wie ze ze mna o sexsie pisać nie bedzie, w sumie jestem jedyną dziewczyną z która sie tak hamuje .. Szkoda że taki fajny chlopak jest takim pustakiem ;(((((

Przeciez kazdy ladniutki facet jest penerwm.Tylko 1 im w glowie i co noc najlepiej kazda inna laske by rzneli:)wlasnie zakochujesz sie w tych facetach co nie masz:) im ladniejszy tym glupszy to jest tak samo jak z kobietami.Im wieksza paniusia tym glupsza.....

Gość rnonika_32
no coż jesteś bardziej pusta niż on skoro tak długo na to wpadłaś:( Jesteś żałosna !