Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małatolka

Powiedzcie czy dobrze Zrobiłam?

Polecane posty

Gość Małatolka

Rozstałam się z chłopakiem i wyprosiłam go z domu, po tym jak przeczytałam u niego w telefonie sms treści: "Dobranoc najprzystojnieszy złośniku"

Gość poniosło Cie

Gość
grzebać komuś w telefonie... nieładnie

Gość ja powiem tak......
a wiesz chociaż od kogo był ten sms ? wiesz pozory czasem mylą ...może jakaś kumpela dla żartu tak napisała ...dałaś się chociaż wytłumaczyć chłopakowi ?

Gość Małatolka
Tak spytałam 2 razy, powiedział, ze nie wie, ale napewno wiedział, zauważyłam kiedyś, ze dużo nr nie zapisuje w telefonie zebym chyba nie wiedziała od kogo. Przykro mi się zrobiło, ponieważ sama mówię do niego "złośniku" bo bardzo jest porywczy i szybko się złości, więc jesli ktoś wie o tej jego cesze charakteru tzn ze go dobrze zna i ma z nim kontakt.

Gość Zuza245
Ile macie lat? tak pytam..

dobrze zrobiłaś i przyszłościowo, złośnicy , strzelają w kalendarz w młodym wieku, a po ostatnim locie prezydenckim. wdów przybyło, coniemiara....

Gość Małatolka
mój chłopak to typ casonovy, juz kilka razy zeróciłam uwagę, ze nie przyznaje sie swoim byłym, czy kolezankom, ze ma dziewczynę dlatego jestem trochę wyczulona na tym punkcie. mamy po 25 lat

Rozstałam się z chłopakiem i wyprosiłam go z domu, po tym jak przeczytałam u niego w telefonie sms treści: "Dobranoc najprzystojnieszy złośniku"" może sie z siostrą rodzoną pokłócił;)

no jak sie nie przyznaje to bardzo nie ładnie...widocznie nie chce sobie ograniczać ewentualnych możliwosci podrywania! to czy dobrze zrobiłas pewnie sie okaże z czasem ! może rzecywiscie była to tylko jakaś pomyłka a moze sms od jakiejs adoratorki! musisz poszukac dowodow a najlepiej jakby on sam ci udowodnil swoja niewinnosc!

'może sie z siostrą rodzoną pokłócił' :D Autorko, trzeba było kazać mu zadzwonić na ten nr albo samej zadzwonić..i dowiedzieć się, co to za baba. Ale jeśli facet casanova i ukrywa jeszcze przed byłymi że ma dziewczynę, to faktycznie może lepiej nie wnikać tylko spieprzać.. ;)

Gość malenkaaaaaaaaaaaaaaaa
Regres sam chyba w to nie wierzysz :P Skoro Twoj facet jest typem casanovy, nie przyznaje sie do tego ze kogos ma przed kolezankami,nie zapisuje numerow w telefonie a potem dostaje dziwne smsy i udaje ze nie wie od kogo to chyba dobrze zrobilas...Rozumiem ze ktos ma kolezanki,czasem dostanie smsa w zartach. Ale jak ukrywa fakt ze ma dziewczyne to troche dziwne.

Trzeba brac rózne opcje pod uwage ;) a może to była pomyłka smsowa ? wziełas taka opcje pod uwage ?

Skoro Twoj facet jest typem casanovy," nie rób ze mnie pederasty ...;)

Gość tak, własnie tak zrobilam
bardzo dobrze zrobiłaś i teraz sie nie uginaj. On będzie Ci mydlil oczy ile wlezie a rogi bedziesz mała doprawiane non stop Gratukluję odwagi i siły, konsekwencji życzę!

Gość malenkaaaaaaaaaaaaaaaa
Regres to bylo do autorki :D :D :D :D :D Mogla to byc pomylka i jesli faktycznie tak jest to facet sie obroni i znajdzie jakies rozsadne wytlumaczenie. Jesli mu zalezy na autorce. No ale to co opisala autorka jest troche dziwne. Szczegolnie to ze nie przyznaje sie przed kolezankami ze kogos ma.

Głupie cipy. Rozumiem gdybyś znalazła smsa ktorego On napisał o jakiejs najpiekniejszej dziewczynie. Ale po czyms takim rozstawac sie od razu. Dlaczego z gory zakładasz ze Cie okłamał?

Regres to bylo do autorki' a to zmienia postac rzeczy ;) wybaczam ci ;) :D

ja tez nie rozumiem czemu on dostal po glowie:Oczemu masz od niego pretensje ,trzeba bylo tak drazyc temat zeby wysledzic nadawce tego sms-a i wtedy sie rozprawic z ta osba.Bo to nie towj chlopak pisal tylko ktos od niego a na to on juz wplywu raczej nie ma;)

Gość Małatolka
Powiedziałam mu, zeby zadzwonic to się dowiemy kto to, ale gdzie szybko schował telefon do kieszeni. To nie była pomyłka na 100%

Gość g egfer g
dobrze zrobilas - to babiarz

Gość Joey Silviera
r00chał inną za Twoimi plecami na bank . . .

Gość Małatolka
o kurcze.. przypomnialam sobie ze to ja sama mu napisalam

Gość Małatolka
to wyżej to podszyw

Gość Małatolka
fakt był kiedyś babiarzem, ale myślałam, że się zmienił dla mnie :-(

zrobiłas bardzo dobrze nie ze względu na samą treść smsa, ale na całokształ jego zachowania - ukrywanie dziewczyny przed koleżankami jest niedopuszczalne :o jego reakcja na tego smsa jest dosyć wymowna - ktos kto nie ma nic do ukrycia (gdyby to była pomyłka, bądź zwykła koleżanka) od razu wyjaśnia nieporozumienie jeśli zaczyna kręcić, chować telefon i kombinować - nie ma sie nad czym zastanawiać stać cie na kogos, kto będzie cię traktował powaznie, macie w końcu po 25 lat a nie po 16