Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małatolka

Powiedzcie czy dobrze Zrobiłam?

Polecane posty

fakt był kiedyś babiarzem, ale myślałam, że się zmienił dla mnie" jesteś jedną z 48766728272 kobiet które myślały podobnie :)

Gość Małatolka
Regres twierdzisz, ze jak ktoś jest babiarzem to już do konca życia nim zostanie?

Regres twierdzisz, ze jak ktoś jest babiarzem to już do konca życia nim zostanie?" raczej twierdze to że jestes naiwna wierząc że taki typ pod twoim wpływem sie zmieni ...

Gość Małatolka
to pod czyim wpływem się zmieni?

Gość Małatolka
hmmm dla swojej dziewczyny, żeby jej nie ranić uganiając się za innymi!

Gość allabout
Bardzo podoba mi się Twoje zachowanie. Gratuluje takiej siły, tylko się teraz nie złam. Zazdroszczę, ze ja nie zawsze potrafi byc na tyle stanowcza.

Ja ostatnio w nocy wrocilam ze spotkania ze znajomymi. Bylam tam bez mojego faceta. Po kilku godzinach dostałam smsa z numeru ktorego nie znam "Juz jestem w domu skarbie. dziekuje za miły wieczor" Ja nie odpisywalam wiec przyszlo jeszcze kilka. Przeczytalam go przy moim facecie. Ja powiedzialam od razu ze to pomyłka, bo przeciez mowilam wczesniej gdzie i z kim bylam. Chociaz idac sladem innych moglam go okłamac. Powiedzial ze nie musze mu tego tłumaczyc bo i tak mi ufa. Wiec nie zakładaj z gory ze cie okłamał nawet jak kiedys byl casanova.

Gość Małatolka
Nie wiem czy jestem silna, dopiero minęły 2 dni od tego wydarzenia. Bardzo mi na nim zależy, jestesmy razem 1,5 roku, ale przez ten czas zranił mnie nie raz, oglada się za każdą ładną dziewczyną, az oczy mu się swiecą, zachowuje się jak niewyżyty nastolatek.

Gość Małatolka
Britnej z Pirs tak jak pisałam to napewno nie była pomyłka, sama mówię do niego "złośniku" wiem, że jego niektóre byłe też tak na niego mówiły. Pozatym miarka się przebrała, to była ta kropla która przelała czarę goryczy.

Gość Cicho baby
Bardzo dobrze. Krótko i stanowczo. Można powiedzieć, że brud pod pazurami obcięłaś razem z łapami. Więcej takich dziewczyn i od razu ten kraj by się odbudowało.

Lusia a wziełas pod uwge te które juz odeszły z tego świata przybijajac zgona z powodu nie spełnionej miłości ;)

Gość Małatolka
Następnego dnia napisał mi smsa ze załatwił mi coś na czym bardzo mi zależało, a przez ostatnie tyg tego nie zrobił, i od tej pory nie odzywamy sie do siebie.

Gość Cicho baby
Regres, nie żebym się czepiał, ale jak można królewnie krwi napisać "nie spełnionej"?

Gość kkkarroolinka
bardzo dobrze zrobiłaS!!!!!!!!!!!!!niejedna kobieta chciałaby umoec tak postapic ale sie boi a poznij jest napstepny raz, nastepny i znów kolejny...

Gość Małatolka
także przypadek beznadziejny :-(

ale jak można królewnie krwi napisać "nie spełnionej"?" ano nie można , moje niedopatrzenie dziekuję za zwrócenie uwagi ;)

"ale jak można królewnie krwi napisać "nie spełnionej"?" Ja raz na miesiąc jednam się z posiadaczami krwi niebłękitnej i Regres miał szczęście, bo trafił z "niedopatrzeniem" akurat w ten dzień. ;-)