Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusiaaaaaaaaaa

macie fajny artykuł o dietach głodówkowych :)

Polecane posty

Gość lusiaaaaaaaa
na czym tak ładnie schudłaś? Grtulejszyn:)

usunę chyba stopkę, bo każdy temat schodzi na te moje kilogramy. Początek - Lindaxa - 3 tyg. 6 kg. - praktycznie samej wody, bo obwody spadły o 1,5 cm :(, potem 1000kcal, siłownia 2-3 razy w tygoniu, 3-4 razy callanetics... i jakoś tak poleciało (dalej leci, bo dalej na diecie i ćwiczę). No fajnie tak równiutko po 10 kg na miesiąc :) Teraz pewnie będzie mniej

Gość klipio
nie wierze, ze mozna schudnac 10kg w jednym miesiacu i potem nastepne 10 w drugim. W I miesiacu to jeszcze mozliwe, bo czlowiek pozbywa sie smieci i nadmiaru wody, ale 10kg tluszczu w II jest nierealne:O

nie możliwe, ale jednak. Do tego mam mięśnie, o których istnieniu nie wiedziałam. Fajnie tak wyszło po 10 kg :) Teraz będę miała znacznie mniej (ważenie 1 maja). Dla sprostowania - pierwsze niecałe 3 tyg. byłam na Lindaxie (spadło ok.6 kg, ale głównie wody, bo obwody prawie nie drgnęły - założyłam nawet wątek na ten temat na Fitness). Pokazałbym fotkę przed i po :) z datami, ale na kafe to samobójstwo :)

Najlepsze tabletki - skuteczne i naprawdę przyspieszające odchudzanie ma firma Svenska Vitaminer: Vital Slim - pogromca tłuszczu, daje 3 razy lepsze efekty niż sama dieta (cudo!) Vital Form Phase - 2 neutralizator kalorii skrobiowych (odchudza się nim wiele V.I.P.-ów!) Fibercrome - ogranicza apetyt (rewelacja!) Maxi-Slim - blokuje spożyte tłuszcze i wydala z organizmu Wypróbowane, polecam

lusia ile masz wzrostu?? bo pozostałe parametry mam prawie takie same :-) ( 90 biodra/70 brzuszek/94 biust )

no daj spokój z tym samobójstwem i daj fotkę - dla normalnych babeczek :-) resztę olać!

Borsuk - nie bądź śmieszny :) Wiesz dobrze o co chodzi. Nie widziałeś nigdy wątków ze zdjęciami? Wrzucają kretyni czyjąś fotkę na jakiś np. imagic.pl i się wyżywają na kafe. Dałam tylko przykład tematu jaki może powstać ;)

Gość Klaraaaaa
świetny artykuł :) czytać czytać

Gość konkurs bez nagrody
Lusiaaaaaaaaaa co ty robisz ze tak chudniesz