Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody-gniewnyy

koleżanka matki strzepała mi - co myśleć

Polecane posty

Gość młody-gniewnyy

nie iwem co o tym myślec wczoraj mama zaprosiła koleżanki na mała imprezke zakrapiana alkoholem, późnym wieczorem poprosiła mnie abym odwiózł jedną z jej koleżanek (około 50 lat) , nie robiłem problemu wsiadłem do samochodu i kolezanka sie pożegnała z mama i wsiadła do auta, do niej do domu jest ok 25 km, wiec jechalismy sobie jestem wstydliwy nic sie nie odzywałem w penym momencie poczułem jak mi rozpiela rozporek wyjeła ptaka i zaczęła trzepać nie mówiąc przy tym nic, chciałem zjechac ona powiedziała abym jechał dalej, myślaęłm ze spowoduje wypadek, trzepała az doszedłem opryskałem się cały kjatem oka zauważyłem jeszcze jak oblizała swoje palce bleee, akurat dojecjhalismy do niej do domu ona bez słów wysiadła powiedziała do widzenia i tyle ją widziałem, musioałem kurwa czyscic samochód i ukradkiem do chaty wchodzic aby matka nie zauwazyła ze mam opryskane spodnie, powiedzcie co o tym myslec zadzwonic do tej kobiety bo skłamałbym jakbym powiedzial ze mi sie nie podobało, mam 19 lat

Gość przesadzasz
to prawie nekrofilia :o

Gość zxcvbnmzxcvbnm
A teraz sprawdź czy w ciąży nie jesteś :D

tez kiedyś wiozłem pewna panią i też mi próbowała to zrobic ręką, ale nie mogłem sie skupić.. więc zatrzymałem auto w lesie i je wygmociłem pod drzewem.. sama tego chciała :classic_cool: 8lat starsza ode mnie :)

:) Fajnie:) Wiedz, że większość pań w tym wieku marzy o młodym ciele obok swego boku. Tylko nie licz, że się w tobie zakocha, w sferze emocjonalnej niewiele masz jej do zaoferowania, natomiast w sferze cielesnej - sporo. Może cię wielu sztuczek nauczyć:) Zadzwoń, co ci szkodzi:D

Gość ja powiem tak......
no ale zadzwoni i co powie ?...dziękuję Pani za zrobienie laski może to powtórzymy ? :D no bez przesady nic nie rób jak baba ma chęć sama sie być może zakręci koło Ciebie przy okazji ...była po alkoholu i może nawet nie pamiętać tego co zrobiła :D

Gość o ja nie moge
ohyda! taka stara?! czy ty se ją nago wyobrażasz???!!! Fuj