Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka25

co zrobić?, pytam bo to ważne

Polecane posty

Gość pchełka25

hej, powiedzcie co mam zrobic..mój narzeczony( w sierpniu ślub)chce iść za tydzien na kawalerskie do kumpla, do którego idziemy na wesele 1 maja...i sytuacja ma wygladac tak...on na kawalesrkim 100 km od domu, mają iść do jakiegoś pubu, mają byc rozrywki(boje sie,że moze byś striptiz), on ma nocowac potem u tego kumpla i wrócic az wytrzeżwieje w niedziele...dodam,ze ja mam siedziec wtedy sama w domu...bardzo sie boje ,ze może sie cos tam wydarzyc, jestem zazdrosna i boje sie ,ze cos mu sie stanie..znam jego kumpli na wylot i wiem ,ze ten przyszły pan młody to chla aż na czworakach nie bedzie, mój facet też, choć obaj piją rzadko i tylko przy wielkich okazjach ale wtedy jest już biba na maksa.......boje sie, wiem,ze pijany to nie panuje nad sobą...dziewczyny czy byście puściły chłopa na takie cos....??

Gość oreore ....
wiesz co ja powiedzialabym ze nie mam nic przeciwko kawalerskiemu ale nie zycze sobie zbey ogladal jakies gole baby(i tu wyjasnienie) . JAk cie szanuje wyjdze na czas wystepu znam takie sytuacjie faceci wychodzili ... i nie mozesz nic wiecje zrobic jak zaufac ... narzeczony nie jest twoim niewolnikiem postapi jak bedzie chcial ale ty potem to zachowanie mozesz odpowiednio ocenic ... jak masz mozliwosc to moze po fakcie porozmawiaj z kims kto byl na tym wieczorze i zapytaj co sie dzialo potem zapytaj narzeczonego i zobaczysz czy uszanowal ciebie wasza milosc i czy nie klamal opowiadajac co sie dzialo

Gość oreore ....
u nas byla taka sytuacja ze narzeczony zostal poprpszony na wieczor kawalerski z atrakcjami i zanim ja powiedzialam co mysle sam zaproponowal ze zrezygnuje

JAk cie szanuje wyjdze na czas wystepu znam takie sytuacjie faceci wychodzili ... hahahahahahahahaha tv tez wylacza jak widzi naga kobiete? :-)

JAk cie szanuje wyjdze na czas wystepu znam takie sytuacjie faceci wychodzili ... ale jazda :D:D:D:D , aż sie popłakałem , serio

Gość oreore ....
no coz bywaja mezczyzni i swinie nie kazdy szanuje swoja kobiete i jej zdanie a porownianie striptizu na wieczorze kawalerskim kiedy kobieta jest do tego anty nastawiona do filmu erotycznego wpsolnie ogladanego jest infantylne

no coz bywaja mezczyzni i swinie nie kazdy szanuje swoja kobiete i jej zdanie a porownianie striptizu na wieczorze kawalerskim kiedy kobieta jest do tego anty nastawiona do filmu erotycznego wpsolnie ogladanego jest infantylne hahahahahah ale ja nie porownywalem do wspolnie ogladanego filmu, tylko jak sam oglada i nagle naga kobieta to on albo zaslania oczy albo szybko wylacz tv, taki co nie jest swinia i szanuje, tak? bo jak wspolnie to niunia mu zasloni oczka

Gość h e h e :D
A to facet nie może sobie popatrzeć na gołe dupska na wieczorze kawalerskim? Robisz z igły widły. Skoro mu nie ufasz, to po co w takim razie bierzecie ślub?

JAk cie szanuje wyjdze na czas wystepu znam takie sytuacjie faceci wychodzili ..-tekst roku:D:D:D:D:D:D ja nie wiem skkad te twoje podejscie do tematu ,co to wogole za pytanie czy go puscic?co to jakis pies na lancuchu ze masz go z niego spuscic zreszta uspokoje cie jak zachce to sam sie pusci i nie bedzie pytal cie o zgode:D:Pnawet sie o tym nie dowiesz ,co masz amiar cale zycie znim wszedzie za raczke:O...moze troche zaufania bo juz niedlugo facet zacznie sie dusic w tym zwiazku:O

oreore .... w ogóle to sex jest do bani a kazdy facet to świnia ... a jak jeszcze patrzy na inna nagą to podwójna świnia

JAk cie szanuje wyjdze na czas wystepu znam takie sytuacjie faceci wychodzili ..-tekst roku:D:D:D:D:D:D ja nie wiem skkad te twoje podejscie do tematu ,co to wogole za pytanie czy go puscic?co to jakis pies na lancuchu ze masz go z niego spuscic zreszta uspokoje cie jak zachce to sam sie pusci i nie bedzie pytal cie o zgode:D:Pnawet sie o tym nie dowiesz ,co masz amiar cale zycie znim wszedzie za raczke:O...moze troche zaufania bo juz niedlugo facet zacznie sie dusic w tym zwiazku:O

a jak ma mozliwosci to zasloni tez oczy swoim kolegom, zeby na swinie nie wyszli" wspólczuje dziewczynie tego kolesia ;) Bedzie miała co robić przy nim , a i siniaki i śliwy z pod oka tak szybko nie schodzą ;)

Gość salmaHayek
sorry Oreore ale zgadzam się z Regresem,że tak az to wyśmiał jak ty gaddasz,ze facet wyjdzie podczas striptisu..nie chce mi się wierzyc,Ja wiem,że mam wspaniałego faceta i ufam mu ale gdzie jest alkohol i to w sporych ilościach tak różnie moze być,jakaś laska może mu obiciągnać czy coś a ja nawet nie będę wiedziec...a on bedzie zbyt pijany by nad tym zapanować...mało takich historii?pełno...dziewczyny to kurwy , wiem jak jest...choć sama jestem kobietą, ale tylko jednego mężczyzny i to ten sam- mój przyszły mąż...on zaproponował,że może dla mnie nie pić wcale...ale co to za zabawa skoro jego kumple będą chlali jak szok, a on będzie sie na nich patrzał trzeżwy...szkoda mi go jak ma nie pic bo wiem jak oni sie bardzo lubią, trzymają sie kupe lat...mimo odległosci sporej ...faceci a wy co robicie na kawalerskich??jak tam będzie?

Gość oreore ....
ale jasne niech idzie jak chce jak mu gola baba ciekawa nikt nikomu niczego nie zakazuje tylko mowi co o tym mysli tylko potem kazda kobieta sama oceni czy hcce byc z takim facetem czy nie a przypominam ze na kafe bylo pare rozstan z tego powodu nawet zaraz po slubie a film i wieczor kawalerski z gola baba to jednak dwie rozne sprawy ale nie kazdy to rozumie nie kazdy ma okreslone zasady is topien wrazliwosci pozatym ja tez domowilam udzialu w wieczorze panienskim gdzie byli panowie szczerze nie rozumiem sensu takich atrakcji ze niby co trzeba sie wyszalec bo to ostatnia szansa z ekoniec wolnosc no to jesli tak to po co ktos bierze ten slub skoro to takie wiezienie

Gość oreore ....
ufam mu ale gdzie jest alkohol i to w sporych ilościach tak różnie moze być,jakaś laska może mu obiciągnać czy coś a ja nawet nie będę wiedziec...a on bedzie zbyt pijany by nad tym zapanować.. buhehe taaa jasne alkohol wszystko tlumaczy buhehehe biedny facet napil sie nie wiedzial co sie z nim po alkoholu dzieje glupie baby wszystko potrafia wytlumaczyc i wybaczyc

a przypominam ze na kafe bylo pare rozstan z tego powodu nawet zaraz po slubie to argument koronny! wrecz niezbity! tylko hmm...na co??? a film i wieczor kawalerski z gola baba to jednak dwie rozne sprawy slusznie, wieczor ciekawszy ale nie kazdy to rozumie nie kazdy ma okreslone zasady is topien wrazliwosci pozatym ja tez domowilam udzialu w wieczorze panienskim gdzie byli panowie bylas bardzo dumna z siebie, to powiedz czy zaslaniasz oczy jak widzisz nagiego faceta? szczerze nie rozumiem sensu takich atrakcji ze niby co trzeba sie wyszalec bo to ostatnia szansa z ekoniec wolnosc no to jesli tak to po co ktos bierze ten slub skoro to takie wiezienie to chyba striptizerka nie zostaniesz :-)

'a jak jeszcze patrzy na inna nagą to podwójna świnia' A jak mu się na dodatek podoba wizualnie to potrójna świnia ;)

robicie wielkie halllo kurde nawet jak umowi sie z kumplami na zwykle piwo moze osbie laseczke poderwac i tez sie o tym nie dowiesz albo jak bedzie chcial to wczesniej czy pozniej i tak cie zdradzi ,proste nawet jak bedziesz go pilnowac

Gość oreore ....
Cale szczescia sa jednak porzadni mezczyzni na tym swiecie :) ktorzy maja inne podejscie Milego dnia :) P.S. A ty Regres hmmm jak zabierasz gdzies glos to czytaj tematy dokladnie i nie pisz takich bzdur ze dla mnie sex jest bee i w ogole

szczerze nie rozumiem sensu takich atrakcji ze niby co trzeba sie wyszalec bo to ostatnia szansa z ekoniec wolnosc no to jesli tak to po co ktos bierze ten slub skoro to takie wiezienie " jesteś kobietą :) wiec jak chcesz to obiać swoim umysłem ?

Gość oreore ....
I na koniec odkryj tajemnice ale po co pilnowaxc wczesniej czy pozniej to wyjdzie a wtedy nie bedzie juz o czym rozmawiac i szcerze to rozne rzeczy ludzie odwalaja bo jest na to spoleczne przyzwolenie bo partner zrozuie wybaczy itd PaPa