Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka25

co zrobić?, pytam bo to ważne

Polecane posty

Gość salma, Ty to chyba z nas
sobie jaja robisz?

Gość hugoblack85
Witam serdecznie ! Posiadam konto na stronie Take a Gift. Ta strona jest poprostu niesamowita. Dzięki temu serwisowi można zupełnie za darmo otrzymać świetne nagrody, od akcesoriów elektronicznych, po konsole do gier , komputery , laptopy , komórki i inne . Na prawdę warto! Wystarczy, że zarejestrujesz się na stronie z tego linku: http://www.takeagift.pl/polecam:135150 Jeszcze kilka zdań o stronie: Wszystko polega na zbieraniu punktów, które można później wymieniać na nagrody za free. JAK ZBIERAĆ PUNKTY? Jest to banalne: 1. Zaproszenie osoby (450 PKT) 2. Za codzienne odpowiedzi na pytania (4500 PKT) 3.Za klikanie w reklamy (1000 PKT za jedna reklamę) 4.Za codzienne logowanie się (100 PTK) Pendrive 4GB Kingston jest dostępny od 10k PKT, więc kilka zaproszeń,odpowiedzi i już macie nagrodę! Ja już zamówilem Pendrive 8gb i wczoraj go dostałem :) ! Strona jest polska, więc wszystko jest łatwe w obsłudze, z zamówieniem nie ma najmniejszych problemów. Jeżeli zarejestrujesz się teraz dostaniesz gratis koszulkę ! Jeszcze raz podaję link do rejestracji: http://www.takeagift.pl/polecam:135150

i szkoda mi was ze tak oceniacie zwiazke innych ludzi a nie macie o nim pojecia buehehe-:D:D nikt tu nie ocenia czyjegos zwiazku tylko chodzi o podejscie autorki do wieczoru kawalerskiego ,nie wyobrazam sobie jak mozna zabronic doroslemu facetowi wyjsca z kumplami na wodke :O:O bo ona sie boi ze jeszcze sobie bzyknie jak sie nawali:Ono sory to co mozna myslec o takiej osobie:D

ore, a powiedz troche o tych filmach, jak razem ogladacie i nagle pokazuje sie piekna kobieta, w dodatku naga to co wtedy? on wychodzi z szacunkiem do kuchni zrobic kanapki czy skromnie spuszcza glowe?

Gość do oreore
naprawde jestes taka tepa czy tylko udajesz? Nie musisz mu niczego zabraniac, swoim zachowaniem mu pokazujesz czego oczekujesz ze i on nie bedzie robil, a czy to mu rzeczywiscie odpowiada... nie sadze, na dluzsza mete kazdy czlowiek potrzebuje pewnej swobody psychicznej, a to ze klatki na pierwszy rzut oka nie widac, nie znaczy ze jej tam nie ma, takze zycze powodzenia :D:D:D

Gość salmaHayek
Wiesz co Regres...nabijasz sie... a ja serio taka jestem....a co do seksu to inna sprawa...myslicie,ze jak jestem poukładana w życiu to w łóżku tez jak świetoszki się kochamy....ooo wybaczcie...tutaj mam drugie oblicze.(tylko,ze robie to tylko z jednym facetem)..ale nie otym pisze przeciez- to inny temat

Gość kitkaaaaa kiteczkaaa aa
ja sie nie nabijam, sprzedalam tylko prawde, ktora sie tyczyla tych co sie boja ze facet zdradzi. Co do alkoholu rozumiem strach, ale moze skoro wczesniej, zanim poznal autorke tez pil i jakos przezyl, to moze teraz tez sie uda :) moze go popros zeby pil umiarkowanie i dawal Ci znaki co jakis czas ...

Gość oreore ....
No nic widze ze dyskusja jest bez sensu inni wiedza lepiej jak jest "podworku" moim i mojego Narzeczonego A salma wcale nie musi sobie kpic bo ja nie znosz eimprez i na nie nie chodze mam ciekawsze zajecia alkoholu nie pije bo w sumie nie lubie i smieszy mnie jak inni wyglupiaja sie po alkoholu czasem lampka wina dla smaku albo w ramach toastu i tyle odkryj tajemnice ja mowie o moim zwiakzu jak mi tu probuja wmowic ze ja robie pantofla z narzeczonego tyko tak sie sklada ze on twerdzi ze jest bardzo szczesliwy niczego mu nie brakuje i czuje sie wolny nieograniczony

almaHayek ale sie uśmiałam dobre z tym.....szkoda tylko,ze obrażasz inne wiary...oni są Świadkami Jehowy a nie Jehowa......-ze slucham ?! nie obrazam nikogo i nie smieje sie z ninej wiary z twojej strony to nadinterpretacja:Dsama chyba tak uwazasz,naucz sie czytac niuniu ze zrozumieniem:)a ona kim jest skoro wyznaje ta wiare,odmien mi prawidlowo polonistko:Dczekam ...nie jehowa tylko-????

Gość do oreore
chyba znaki dymne

tyko tak sie sklada ze on twerdzi ze jest bardzo szczesliwy niczego mu nie brakuje i czuje sie wolny nieograniczony hahahahahahhahaha, mozna sie poplakac ze smiechu

Gość thnm
mój jedzie na cały długi weekend do Pragi na swój własny kawalerski z kumplami i przez myśl by mi nie przeszło, że miałabym mu zabronić (puścić go). Ja na swoim panieńskim byłam 4 dni w Barcelonie iteż nikt nie miał żadnych dylematów. Wyjście faceta na czas striptizu jest tak absurdalne, że aż nierealne... Tak tak... wmawiajcie sobie dalej, że tak zrobił. Śmiechu warte. Prawda jest taka, że jak facet będzie chciał zdradzić, to zrobi to tak czy inaczej i nawet nie będziecie o tym wiedzieć. A co do striptizu... to, że się jest na diecie nie oznacza, że nie można spojrzeć w menu. Dręczcie się dalej histeryczne zazdrośnice.. najwyraźniej to lubicie...ciao!

Gość do oreore
temat miesiaca :D

Gość h e h e :D
Dziewczyno daj spokój. Histeryzujesz jak jakaś małolata. Nie masz za grosz zaufania do partnera, to go nie puszczaj samego na wieczór kawalerski i się z nim później nie wiąż. Proste.

wyobrazcie sobie przez chwile scene: zadymiony klub go go, faceci nawaleni jak pershingi, spiewy, zarty, wyskakuje laska na bar i pomyka w strone rury a tu koles wstaje i mowi: paaanoowiee, yyy grrr, wybaczcie, moja dzieeeefczyna zofia nie zzzzyczy sobie bym ogladal gole ddddupy, zaraz wwwrrracam :-)

Gość salmaHayek
Zawsze Szczery- czy kobieta czy mężczyzna to w tej wierze się odmienia ,ze to Świadek Jehowy i tyle...ale nieważne...ciesze sie,ze sie znich nie nabijach..moze naprawdę taka jestem bo mam wielu świadków w rodzinie i tak mnie nauczono tego i juz tak wyrosłam.. powiem wam,ze i tak sie boje,ze cos tam zajdzie, bo mój facet ma duże wziecie...kobiety go kochają...wiem to będąc z nim 4 lata..on je traktuje jak koleżanki ale znam baby......jak powiedziałam- aby sie nadziac na chłopa...powinny miec drugą ksywę "nadzienie"

moze naprawdę taka jestem bo mam wielu świadków w rodzinie i tak mnie nauczono tego i juz tak wyrosłam. brawo! :-) padam ze smiechu

Gość Gladiusss
Byłem ostatnio u kumpla na wieczorze kawalerskim, był striptiz, ale dziewczyny, które go wykonywały nie były zbyt urodziwe, więc... Nikt ich nie ruszył za dodatkowa opłatą. Potańczyły, pokazały gołe cyce, dupska, wzięły kasę i tyle. Czego się tak boisz Autorko? Trochę zaufania do swojego faceta.

temat zgłaszam do nominacji w kategorii "Hit roku" :) oreore i Salme jako odtwórczynie pierwszoplanowych ról w kategorii "Złota dziewczyna" ;)