Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka25

co zrobić?, pytam bo to ważne

Polecane posty

Cale szczescia sa jednak porzadni mezczyzni na tym swiecie-jasne chyba ze geje :D kamufluja sie poprostu doskonale bo po co wysluchiwac dziaslowania przez tydzien o tym samym:D:Doni to robia inaczej czyli po cichu w tajemnicy przed swoja niunia ,ojjj kobieto zebys wszysko wiedziala nie raz serducho by bolalo:P

...boje sie, wiem,ze pijany to nie panuje nad sobą...dziewczyny czy byście puściły chłopa na takie cos....?? Witam Przeczytaj jeszcze raz to zdanie które napisałaś i zastanów się raczej czy powinnaś wychodzić za niego za mąż ?! Myślę że jeśli nie ufasz mu i wiesz że na wszystko może sobie pozwolić teraz gdy jesteście przed ślubem to pomyśl co to będzie po ślubie. Powodzenia

"ale nie kazdy to rozumie nie kazdy ma okreslone zasady is topien wrazliwosci pozatym ja tez domowilam udzialu w wieczorze panienskim gdzie byli panowie " ale on tego nie musi robic...

oreore .... hahahah nie zartuj sobie :D jakie przyzwolenie ?! co za roznica czy panienski czy zwykle wyjscie na piwo ...zadna:) a rozmawiac trzeba ze soba caly czas(nie tylko od wielkiego dzwonu po imprezie wielka spowiedz:D) i wiedziec jakie partner na zasady,czym sie w zyciu kieruje ,co myslisz ze po takiej jednej iprezowo mocno nocy raptem dostrzerzesz inne oblicze swojego partnera:D:D sam powinnien miec hamulce i wiedziec kiedy przystopowac:)

wspolczuje cale zycie bedziesz sie trzesla ze on moze gdzies wyjdzie z domu ,napije sie ,jaks laske mocno wyzwolona spotka a moze sie potknie i sie przypadkowo na nia nadzieje ....ludzie nie przesadzajcie trzeba sobie ufac a skoro macie takie zle zdanie o partnerze to czemu z nim jestescie ??:Oze niby tylko zdzy wyjsc z domu i juz bedzie bzylak sobie bo piwo wypil i jest okazja:D

Gość czuwać należy
weszyć, sprawdzać kontrolować...standartowo montować delkiwentowi GPRS przy dupie i profilaktycznie przepuszczać przez wykrywacz kłamstw po każdeym podejrzanym wyjściu... zaufanie to mit!

Gość salmaHayek
kurcze...ale ja mu ufam....dosć..tylko,ze ja nie cierpie jak on ma byc gdzieś bezemnie..zawsze wszędzie jesteśmy razem ...pilnuje go by nic mu sie nie stało..by nie zachowywał się żle kiedy jest pijany...boje sie,ze cos mu stanie bezemnie.Nigdy nie dał mi powodów do ubolewań,ze moze mnie zdradzic, nigdy!!zawsze jak jesteśmy razem on okazuje mi uczucia, jest taki,ze całuje mnie wszędzie i przy wszystkich, przytula...to mój taki misiaczek,,kocham go nad zycie i wiem,ze on mnie też...dla mnie powiedział,ze jak tylko chcę to może nie pic bo on ma to gdzies i zrobi co tylko chcę, tylko,ze ja nie chce być taką heterą co go krótko trzyma...on już nie pierwszy raz dla mnie nie pije.....na imprezach.

jest taki,ze całuje mnie wszędzie i przy wszystkich, przytula...to mój taki misiaczek,,kocham go nad zycie i wiem,ze on mnie też.. hahahahahahahha

Gość paninoo
słuchajcie, nie rozumiem was :) co widzicie złego w tym, że faceci zrelaksują się we własnym gronie? jak będziecie zabraniać i tak pójdą, tylko nic nie powiedzą :)

Gość salmaHayek
Zawsze szczery z czego się śmiejesz?

Gość oj salma
jak się kiedyś obudzisz to będzie bardzo bolało...

Gość kitkaaaaa kiteczkaaa aa
na wstepie: jestem kobieta. Oreore, sorry, ale ja tez sie malo co nie poplakalam ze smiechu :) "you've made my day" jak to sie mowi :) robisz z niego strasznego pantofla, predzej czy pozniej to sie obroci przeciwko Tobie, albo facet w koncu dostrzeze, ze jest nieszczesliwy. Jak sie z kims wiazemy to nie znaczy, ze musimy ze wszystkiego rezygnowac. lepiej juz chyba nie isc na wieczorek, niz wychodzic w czasie wystepu. no co w tym zlego? napije sie, popatrzy na gola laske. nic wiecej nie bedzie, bo przeciez to nie jest swinia. A ma prawo sie z kolegami pobawic. Nie rozumiem lasek, co tak puszczac nie chca bo na pewno ktos ich facetowi obciagnie. A same tez nie chodzicie na imprezy? nie pijecie alkoholu? A pewnie chodzicie i pijecie tylko wiecie, ze nic nie odwalicie na tych imprezach. I to samo wiedza ci panowie. facet, jesli nie chce zdradzic to nie zdradzi, nawet na syto zakrapianej imprezie. A facet, ktory chce zdradzic, zdradzi, nawet w poniedzialek, po drodze po bulki. Jesli ci panowie Was kochaja, to nie ma sie czego obawiac. natomiast rozumiem, ze mozna sie bac, ze bedzie za duzo alkoholu. Bo faktycznie wtedy panowie lubia glupie rzeczy robic i moze sie zdarzyc jakies nieszczescie. Niejeden znamy przeciez "wypadek" po pijaku. Tego moim zdaniem mozna sie obawiac, ale chyba niczego sie z tym nie zrobi i trzeba liczyc na to, ze nic sie nie stanie, albo sprobowac wbic do glowy lubemy, zeby przestal pic jak zacznie tracic swiadomosc, tylko wtedy to juz ciezko nad soba zapanowac :/

Gość siarkozy
z siebie się śmieje a inni z niego- taki kafeteryjny łańcuch porozumienia z piszącymi

kazdy sadzi wedlug siebie :D pewnie same maja ochote na ocbego kolesia tylek popatrzec i nie tylko wiec mysla ze ich facet tez sie rzuci na jakas laske:Dmoze wlasnie wasi faceci sa okiey i nie swinstwa maja w glowie tak jak wy:D

zawsze wszędzie jesteśmy razem ...pilnuje go by nic mu sie nie stało..by nie zachowywał się żle kiedy jest pijany hahahahahahahah

kurcze...ale ja mu ufam....dosć..tylko,ze ja nie cierpie jak on ma byc gdzieś bezemnie..zawsze wszędzie jesteśmy razem " łącznie z WC ? :P

Gość salmaHayek
jeny, przestańcie proszę pisać,że ja sama może mam ochote na inną dupę męską popatrzec i,że mu zazdroszczę...ja świata poza nim nie widze, to moja największe szczęscie..po prostu ja jestem taką dziewczyną,że nigdy nie piję na imprezach, zawsze jestem trzeżwa bo alkohol mnie nie bawi i go nie lubię..choć może to dziwne..zawsze byłam mu wierna, jestem nauczona,że w życiu może być tylko jeden mezczyzna i do łózka i na całe życie, udało mi się,że tak mam a jednocześnie jestem bardzo zakochana...on mnie właśnie za to kocha,cieszy sie,ze ja nigdy nie pije,ze zawsze jestem elegancka i panuje nad sobą..jego kumple mówią do niego,że szkoda,że ich baba taka nie jest...(nie chwale sie tylko pisze byście nie myślieli,ze ja moze chlam i sie bawie a jemu bronie)

Gość oreore ....
Cale szczescie ja sie dobrze dobralam z Narzeczonym mamy te same zasady i to samo podejscie do roznych spraw takze piszcie sobie co chcecie ale ja nie musze mu niczego zabraniac czy pozwalac badz nie bo on sam we wlasnym sumienie i zgodznie ze swoimi zasadami postepuje tak ze jak nie musze miec zastrzezen. I on sie na pewno nie zerwie z lancucha bo nie musi gdyz go nie ma tak jak postepuje postepuje z wlasnej woli :) i szkoda mi was ze tak oceniacie zwiazke innych ludzi a nie macie o nim pojecia buehehe

Gość do oreore
hahahahahahaha, sam ze swojej woli taki jest? Moze mu obowiazki duchownego nie pozwalaja na to, zeby sie rozerwac? Kobieto otworz oczy bo kiedys spotka cie bardzo zimny prysznic :D

Salma uwielbiam cie :) dawno mi już tak nikt humoru nie poprawił :) :D:D:D pisz. pisz ... zs :) niezła nie ;) ?

Gość salmaHayek
:))))))))))))ale sie uśmiałam:))))dobre z tym.....szkoda tylko,ze obrażasz inne wiary...oni są Świadkami Jehowy a nie Jehowa.......:))))

Gość oreore ....
do oreore No nic widac lepiej wiesz odemnie i od narzeczonego czy on jest do czegos zmuszany czy ograniczany Gratuluje jaswnowidztwa i wszechwiedzy chcialabym miec takie zdolnosci :)