Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka25

co zrobić?, pytam bo to ważne

Polecane posty

bo mój facet ma duże wziecie...kobiety go kochają...wiem to będąc z nim 4 lata..on je traktuje jak koleżanki ale znam baby......jak powiedziałam- aby sie nadziac na chłopa...powinny miec drugą ksywę "nadzienie"" nadzienie ? :D:D:D nie no niemogę bomba :D:D:D

Gość salmaHayek
Wiecie co..ale sie nabijacie...wy faceci chyba nie lubicie takich dziewczyn jak ja....w ogóle to czemu aż tak to was smieszy?myslicie,ze pewnie jestem nudna i świetoszka i,że tylko się modle nic wiecej...naprawde nie jest...mamy bardzo udany seks, wszytko jest ok według mnie...a co wy sugerujecie?ze on moze marzyc o prawdziwej dziwce bezwzglenej bo ja jestem za dobra?on zawwsze powtarza,ze zakochał sie we mnie bo jestem "dobra"...(nie wspomne,ze dobierał mi sie do cycków odrazu a gada o dobroci:))hahahahaahah:)))

dziewczyny nie uciekajcie dajcie wytyczne jak byc taka porzdna niunia dajcie wskazowek czy cos:D:D....tez chce miec takiego misiaczka byc jego niunia :D

Gość gwoli wyjasnienia...
oreore mialam dotad przypuszczenie, ze ty zyjesz na innej planecie, teraz, jestem juz tego pewna...

ze on moze marzyc o prawdziwej dziwce bezwzglenej bo ja jestem za dobra ? ja to myśle że on marzy ale o 2 naraz :) salma trzyma poziom , oby tak dalej :)

Gość salmaHayek
Regres i Zawsze Szczery- jestem - do 16.00 , potem na chate wracam z pracy...a tam już na kompa nie siadam

Gość oreore ....
salmaHayek daj spokoj nie produkuj sie to niewyzyte hieny bez zasad czerpia przyjemnosc z "dowlalani" innym nie ma sensu pakowac sie w dyskusje nie majaca jakiegokolwiek poziomu :) A teraz ide zrobic "misiowi" wyklad ze ma byc mi posluszy buhehe

.a tam już na kompa nie siadam-no ba, bo co by pomyslal twoj misio o tobie...ah ty nie dobra !z obcymy facetami gadasz i to o czym pare razy padlo slowo seks:D:D

Regres i Zawsze Szczery- jestem - do 16.00 , potem na chate wracam z pracy.." ja tylko do 15.00 co nie zmienia faktu że wprawiłaś mnie w niesamowity humor :)

Gość salmaHayek
a czemu ma niby marzyć o dwóch naraz?myslicie ,ze brakuje mu czegoś w łóżku? a co wy o mnie wiecie....robie mu wszystko, ale nie będę tu w detalach, niczego się nie krępujemy i jak mówiłam-seks jest super- wie,ze zemną może wszystko.A wy myslicie,że ja jakaś święta jestem bo nie pije, bo jestem spokojna na codzien, bo spałam tylko zjednym i będe już do śmierci...no, ale pochopnie oceniacie ludzi...

Ludzie, w zyciu sie tak nie uśmiałam czytając cokolwiek:D A takiego doła miałam z rańca jak to dobrze tu wdepnąć czasami :D

"daj spokoj nie produkuj sie to niewyzyte hieny bez zasad czerpia przyjemnosc z "dowlalani" innym nie ma sensu pakowac sie w dyskusje nie majaca jakiegokolwiek poziomu " To prawda, juz ja znam ZSa i Regresa - tylko człowieka wykpić potrafią, bo to zrobić najłatwiej. Bądźcie dzielne, dziewczyny - my porządne trzymajmy ten poziom!! !!!

Gość do oreore
swieta na pewno nie jestes- pewnie za jakis czas bedziesz sie zastanawiala jak to byloby z innym skoro spalas tylko z jednym... a niech bedzie jeszcze jakis gorszy okres w zwiazku i nieszczescie gotowe, malo to takich przypadkow? :D

Gość oreore ....
gwoli wyjasnienia... a co do ciebie to hmmm to ze ty masz w zyciu czy zwiakzu inaczej niz ktos inny nie znaczy ze ktos inny zyje na innej planecie ale tobie trudno sobie wyobrazic ze sa rozni ludzie rozne potrzeby rozne zwiazki itd to co dla ciebie jest norma dla innych tez musi byc a odstepstwa od tego sa dla ciebie niepojete ... trudno zyj we wlasnym swiecie ale naucz sie akceptowac ze inne swiaty niz twoj tez istnieja i nie sa bajka czy wymyslem

a czemu ma niby marzyć o dwóch naraz?myslicie ,ze brakuje mu czegoś w łóżku? a co wy o mnie wiecie." no to że nie jesteś na taką jak wygladasz ;) no i że nie rżniesz świętoszki ;) sukienko juz mi niewiele zostało a szkoda , wielka szkoda ;)

zyj we wlasnym swiecie ale naucz sie akceptowac ze inne swiaty niz twoj tez istnieja i nie sa bajka czy wymyslem no wreszcie wraca temat kosmitow