Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie śmiejcie się

brakuje romantzymu,otoczki,drobiazgów..

Polecane posty

Gość nie śmiejcie się

jestem w związku 1,5 roku. układa nam się raczej dobrze, ale brakuje mi właśnie takich uroczych drobiazgów, które sprawiają, że w związku rosną skrzydła. brakuje mi świec przy romantycznej kolacji, kwiatów które lubię, drobnych prezentów, wyznań...wiem, że to są pierdoły i dlatego z tego powodu nie zamierzam kończyć związku. ale przez te drobiazgi czuję się niekobieco, brakuje mi tego zdobywania się, starania..jak dotrzeć do faceta? da się to zmienic?

Gość nie śmiejcie się
mówiłam, wiele razy..

Gość Roksisusana
nie ma juz szans na poprawe , mysle ze on dociera w ten wlasnie sposob ale do innej ; )

Gość nie sypiam z komiczne2
raczej sie nic juz nie zmieni tak jest w 99% zwiazkow, codzienne zycie, walka z codzinnoscia, wieczorem wypiecie tylka, 5 min. i spac

Gość nie śmiejcie się
*Sami*-ja organizuję, dbam o to. chcę, zeby on też o to zadbał..

Gość nie śmiejcie się
może faktyczine muszę się z tym pogodzić. ale wiecie, to takie drobiazgi że aż żal, że jemu nie chce się w żaden sposób postarać dla mnie..

Gość nie śmiejcie się
nój facet ma na imię Azor... :(

no tacy są faceci,nie ma sensu mówić czego byśmy chciały,bo dla nich to nic nieznaczące duperele życie to nie film

Gość nie śmiejcie się
zawsze szczery-liczyłam na Twoją odpowiedź w tym temacie, bo często piszesz trafnie :) co powiedział? że powinnam wiedzieć, że on do mnie czuje i że duperele nie są najważniejsze.

Gość nie śmiejcie się
* że on do mnie czuje bardzo wiele i na tym się skupiać

Gość lekko gazowana
Jezuuu jak ja cie rozumiem....U mnie jest dokladnie to samo...I setki razy prosilam o glupiego kwiatka,wyjscie razem za reke...powiedzenie jakiegos komplementu...Zrobienie czegos dla mnie....I nic :-(

Gość lekko gazowana
chyba mamy tego samego faceta :P jak tak czytam co piszesz..............

Gość nie śmiejcie się
co odpowiedziałam? że miłość powinna przejawiać się w różnych sferach życia, a także w tych "duperelach" których potrzebuję, bo jestem kobietą.

co odpowiedziałam? że miłość powinna przejawiać się w różnych sferach życia, a także w tych "duperelach" których potrzebuję, bo jestem kobietą. to zle powiedzialas powinnas skupic sie tylko na tym, ze ty tego bardzo potrzebujesz, jest to dla ciebie niezmiernie wazne, zeby czuc sie doceniana, kobieca itd, nastepnie przy dobrej okazji latwo mu pokazesz, kiedy to ty jego doceniasz, chwalisz - zapytaj czy on tego nie potrzebuje - a wiadomo, ze kazdy facet potrzebuje byc doceniony przez kobiete z ktora jest w zwiazku

Gość nie śmiejcie się
zawsze szczery-spróbuję. ale mój facet uważa, że nie muszę go chwalić bo on zna swoją wartość :O

Gość nie śmiejcie się
też tak myślę :p a swoją drogą chwalę go zawsze, jak przyniesie mi kwiatka czy zrobi cokolwiek miłego, ale jednak nie zwiększyło to częstotliwości robienia miłych rzeczy przez niego :p

Gość nie śmiejcie się
nie mieszkamy razem, to jeszcze nie jest ten etap kranów i żarówek ;) wiesz...dla mnie najgorsze jest to, że on doskonale wie czego ja chce. ale ciągle uważa, że "głupie świeczki" itp....

Gość nie śmiejcie się
buntownik i uparciuch. może te świeczki i kwiatki to dla niego jakiś synonim pantofla? ehh jak mnie to wkurza. z pierdoły robi się coraz większy problem...

Gość Prezydent tez byl romantyczny
Moze i dobrze ... Prezydent byl romantyczy i co ? Moze lepiej byc normalny i cieszyc sie z tego

Gość nie śmiejcie się
Moze i dobrze ... Prezydent byl romantyczy i co ? Moze lepiej byc normalny i cieszyc sie z tego jak mój facet stanie się romantyczny, przestaniemy latać samolotami.

Gość pfff...
bo faceci się tak starają tylko dopóki se nie ruchną ;-] a tak na poważnie, musisz wrażliwego faceta znaleźć, który takie rzeczy lubi. wg mnie po prostu nie trafiłaś.