Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wikola

komplety dziewczęce i kurtki chłopięce

Polecane posty

zapraszam na promocję kompletów dziewczęcych naprawdę się opłaca sweterki bardzio miłe w dotyku, idelane na wiosenne spacery do tego bluzeczkaw paseczki i spodnie a dla chłopców czederskie kurtki w stylu sportowym www.picollo.eu

widzę że bardzo kultiralni ludzie tu są szkoda tylko ze są tacy mądrzy anonimowo

Gość helga z syfonu
gdzie zapraszasz?nie podałas zadnej stronki ani nic wiekc nie weim o co chodzi

Gość helga z syfonu
sorki, nie zauważyłam

a nic nie szkodzi kazdy może przeoczyć pozdrawiam :) ps przynajmniej jedna osoba która na mnie nie nakrzyczała :)

zapraszam :) kilku zadowolonych klientów już jest opinie o nas znajdziecie Państwo na opineo oraz sklepy24.pl

Gość gość
Ja polecam ubranka dla dzieci ze strony allinside.pl, często robię tam zakupy i jestem z nich bardzo zadowolona :D Kupuję przeróżne ubranka, od bucików, bielizny, po sukienki, kurteczki, zawsze modne i po niskiej cenie

Gość gość
Ja polecam ubranka dla dzieci ze strony allinside.pl, często robię tam zakupy i jestem z nich bardzo zadowolona :D Kupuję przeróżne ubranka, od bucików, bielizny, po sukienki, kurteczki, zawsze modne i po niskiej cenie

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA