Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furgonetka

jak ubrać się na 1 randkę ?

Polecane posty

Gość furgonetka

w ten weekend prawdopodobnie spotkqam się z chłopakiem poznanym w internecie, póki co planujemy tylko spacer, żadne balety a ni picie bo on przyjedzie z innego miasta, jak mam sie ubrać??? w sukienke czy spodnie?? a jesli spodnie to szpilki ?? doradzcie mi coś, prosze

Gość vepuccina
zalezy w czym dobrze sie czujesz

Gość bonarka
e tam spodnie i normalne buty ja sie kiedys wystroiłam a koles okazał sie tak beznadziejny że wytrzymałam z nim 10 minut

Gość furgonetka
no ale jeśli okaże się fajny , a ja będę wyglądaś jak szara myszka... wolę mu się spodobać, zawsez można się jakoś z randki wywinąć...ale nie wiem czy jeansy i wysokie buty czy sukienka raczej

Gość Dark Girl .
moja babcia mówi zawsze tak "jak się niewystrojona nie spodobasz to wystrojona tym bardziej "

jeansy lepiej, żebyś czuła się dobrze i wygodnie. Na sukienkę jeszcze przyjdzie pora.

Gość vepuccina
uwierz mi, ze sukienka/spodnie bez znaczenia... choc sukienka moze byc znakiem, ze za bardzo starasz , a to niedobry znak... dzinsy, szpilki, jakis fajny t-shirt, albo bluzka jakas... taka koszulowa... no co tam lubisz... taki styl casual bym rzekla :)

Gość furgonetka
ok mam juz zestaw, szare spodnie jaensowe, czarny T schirt ale taki lużniejszy w pasie lekko i ciasny w biodrach, do tego łańcuszek z małym wisiorkiem i czatne buty na obcasie z zaokraglonym noskiem, wydaje mi sie ze nie bedzie to przesada a szpili dodadza sexapilu ;)

jezeli to spotkanie z facetem poznanym przez net to proponuje lateks!!

Gość STARA BRZYDKA NIEZARADNA
wszystko zależy gdzie się spotykacie

Gość Easy Man
Ubierz się naturalnie, nie wyzywająco, a będzie spoko.

Gość nieprawdziwa z
koniecznie zielone spodnie i blekitna bluzke z jasniejszym kolnierzykiem buty plaskie, blekitne zadnej bizuterii torebke na lancuszku czy to wystarczy czy opisac stroj szczegolowiej?

Gość burak21
jak bedzie burakiem ja chęnie sie spotkam na spacerek :)

Gość ja kasiula26
Hmmm nio mam też ten problem jutro spotkanie.A w planach założyć mam raczej spodnie ala rurki do tego botki na obcasie,i jakąś tunike jestem troszkę okrągła taki roz. 40 .Myśle że będzie oki tak sądze ,ale widział już mnie nawet w ciuszkach do pracy nio i narazie nie zrezygnował to więc.Ubiez się task byś czuła i wygodnie i troszkę sexi i tyle :):) Powodzonka

Gość działaj i dasz rade
nieprawdziwa z HAHAHAHAAHHAAHAHAH gustu nie masz, Koleś by uciekł gdzie pieprz zaczyna wyrastać z ziemi

Gość oook....wa
ale dyskusja!