Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33latek samotny

Szukam kobiety ale nie mam powodzenia

Polecane posty

Gość 33latek samotny
Czy na moje pytanie może odpowiedzieć atrakcyjna kobieta ?

Gość Duszyczkaa24
NIE!!!

skoro zależy Ci na atrakcyjności i niczym więcej to kup sobie ładną wyposarzoną dmuchaną lalę :D

Gość mdli mnie z lekka
same tu atrakcyjne.... i kazda ci radzi tirówke :P

Gość 33latek samotny
Przecież nie mogę wymagać od kobiety atrakcyjności i umiejętności zarabiania normalnych pieniędzy skoro sam nie jestem atrakcyjny, ale pieniądze umiem zarabiać.

Gość STARA BRZYDKA NIEZARADNA
wypowiedziałam się jako atrakcyjna kobieta :O a co? odebrałeś mnie powierzchownie, po nicku?:O 🖐️

Gość Duszyczkaa24
Niby wymagać nie możesz ale jednak wymagasz! Jasno i wyraźnie napisałeś że szukasz kobiety atrakcyjnej...Sam sobie przeczysz Zdecyduj się facet

oczywiście autor ma już chrystusowe lata ale szuka 20 stki:D

Smiem twierdzic ze glupi jestes.... Obrazasz tez plec piekna.. Oczywscie nie wszystkie kobiety, ale te zaradne i atrakcyjne. Ja bym sie nie zwiazala z czlowiekiem, ktory pisze takie glupoty......

Gość Duszyczkaa24
Na kafe to Ty kobiety nie znajdziesz, bardzo mi przykro !!! :)

Gość 33latek samotny
Szukam kobiety atrakcyjnej, która nie musi być bogata. A w zamian daje siebie, zwyczajnego faceta, ale zaradnego życiowo, z pieniędzmi i z dalszymi perspektywami rozwoju majątku. To jest chyba uczciwe ? Natomiast nie miał bym szans u kobiety atrakcyjnej która do tego ma pieniądze.

Gość traktuj kobiety
jak nic nieznaczace istoty to zobaczysz ile bedziesz mial chetnych 🖐️ to jest bardzo proste

a charakter Ciebie nie interesuje? czyli atrakcyjna nawet biedna może być, nawet jak sie będzie puszczała z przystojnymi facetami?

Gość Duszyczkaa24
Śmieszny jesteś

Gość 33latek samotny
Ale dlaczego zakładasz że od razu źle będę traktował kobiety? Żadna kobieta ze mną źle mieć nie będzie. Co ma począć kobieta która jest atrakcyjna ale nie zaradna ? Ja potrafię zarobić na dwie osoby. Zadałem to pytanie na forum żeby zorientować się czy mam szansę że taka kobieta mnie zechce

Ze tak zapytam, chcesz kobiete materialistke byle by ladna byla, tak? To ze nie bedziesz z nia mogl wyjsc zeby sia nie wstydzic, jak otworzy "twarz", to sie nie liczy, dobrze rozumiem?

Odpowiem na Twoje pytanie, oczywiscie ze taka kobieta Cie zechce. Bedzie miala dojna krowe, a zawsze moze miec przystojniaka na boku.

pierwszy raz słyszę żeby facet celowo brał mateialistę sobie i jak będziesz czuł się ze świadomością, że jest z Tobą dla Twojej kasy? A jak sie kasa skończy albo zachorujesz to i tak Cię zostawi.

Gość mdli mnie z lekka
Szukam kobiety atrakcyjnej, która nie musi być bogata. A w zamian daje siebie, zwyczajnego faceta, ale zaradnego życiowo, z pieniędzmi i z dalszymi perspektywami rozwoju majątku . To jest chyba uczciwe ? Natomiast nie miał bym szans u kobiety atrakcyjnej która do tego ma pieniądze .:D, :D, :D, :D, :D aż monitor oplułam ze smiechu u mnie 10/10 za prowo

Gość dzzzxczxczxcz
pewnie że prowo. Gdzieś ty był przez te 33 lata? ;)

Gość nieprawdziwa z
mdli mnie z lekka nie mam czego dodac do twoich wpisow autorze wybierz sie do sklepu z pieknymi pastuszkami i sobie taka kup

nie wiem czy prowo, czy nie, ale w gruncie rzeczy to autor dobrze ocenił kobiety zadając takie pytanie, bo czyż mając do wyboru dwóch braci bliźniaków(bez aluzji) wybrałabyś tego biedniejszego?:)

Gość nieprawdziwa z
temat nie jest prowokacja faceci czesto wyrywaja na kase takze ci przystojni

Gość mdli mnie z lekka
bo czyż mając do wyboru dwóch braci bliźniaków(bez aluzji) wybrałabyś tego biedniejszego? czy ostatnio swiat stanął na głowie a ja przeoczyłam do tej pory powyższy fakt? Moim zdaniem większość lasek wybrałaby tego którego KOCHA :classic_cool:

Gość 33latek samotny
Jak " gdzie byłem przez 33 lata" ? Samo dojście do tego majątku kosztowało mnie 6 lat intensywnej pracy, 5 lat trwały studia.

Gość autor jest glupi
nawet zakładając ,że to prowo to gdzie ma szukac atrakcyjnej niezaradnej; -pub dyska galeria no chyba jezeli ma biznes to nie jest az tak glupi zeby nie wiedziec gdzie atrakcyjne i mniej atrakcyjne:PPPP niezaradne sie lokalizuje

nic prostszego - jutro wyskocz gdzieś do klubu, zaświeć monetą i już nie będziesz wracać sam;)

Gość nieprawdziwa z
zaświeć monetą najwyzszym nominalem jest 5 zl :)