Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33latek samotny

Szukam kobiety ale nie mam powodzenia

Polecane posty

Po przeczytaniu już Twojej wypowiedzi, nawet nie wiedząc jak wyglądasz, jesteś dla mnie nieatrakcyjny :)

Gość deik
"ale ja nigdy nie zwracałam uwagi na tych dostępnych tylko na tego niewzruszonego - lubię wyzwania" jakiez to typowe. Jedyne wyzwanie na jakie was stac to zdobycie niedostepnego faceta. Szczyt mozliwosci :P

Gość Jestem atrakcyjną
niezbyt zamożną kobietą.Ale nie mogłabym być z kimś,kto ceni we mnie jedynie to jak wyglądam.

nieprawdziwa z - zależy od pokroju faceta, jego klasy, inteligencji, charakteru i od tego czy ta bestia potrafi umiejętnie się przekomarzać ... ale już nie szukam , znalazłam swoją bestię 😍

Gość pacz
skoro Ty jesteś nieatrakcyjny to czemu szukasz atrakcyjnej kobiety?

Gość 33latek samotny
Przez atrakcyjność rozumiem wygląd oczywiście. Nie mam kompleksów, jestem po prostu ambitny, ale przeciętnie atrakcyjny dla kobiet :(. Nie wiem na ile jestem inteligentny i nie wiem co by na tą chwilę zmieniło gdybym się dowiedział ż mam przeciętne IQ, albo 10 razy większe od przeciętnego.

Gość 33latek samotny
do pacz: bo najbardziej podobają mi się atrakcyjne kobiety i nie widzę w tym nic nienormalnego

Gość deik
"skoro Ty jesteś nieatrakcyjny to czemu szukasz atrakcyjnej kobiety?" bo jest bogaty, po prostu.

Gość A ja jestem ciekawa jak
wyglądasz.Naprawdę jest aż tak źle?

Gość 33latek samotny
Wyglądam zwyczajnie. Pytanie zadałem prawidłowe. Interesują mnie czy będę chciany przez atrakcyjne kobiety. Napisałem coś o sobie, jakie mam wady jakie zalety. Teraz chcę uzyskać odpowiedź najlepiej od jakiś atrakcyjnych kobiet

Gość kasiasta##
jak tak czytam o twoich dochodach i ile to ty nie masz kasy to rzygać mi się chce, może i jesteś inteligentny ale to w jaki sposób piszesz od razu mnie zniechęca, może i masz kasę ale pieniądze to nie wszystko

Gość kalaa :)
Nie napisałeś, co rozumiesz pod pojęciem ATRAKCYJNA. Jeśli pod tym pojęciem rozumiesz laske, która ma długie blond włosy, odrosty na pół głowy, krótką mini i białe kozaczki to na trasie znajdziesz takich pełno - do wyboru, do koloru. A jeśli rozumiesz pod pojęciem atrakcyjna kobiete mądrą i wykształconą, to jeśli zaczniesz jej móić ile zarabiasz, to nie masz szans.

Gość Noirkirka
Napisałem że atrakcyjna w znaczeniu ładna. Nie wiem na ile jestem inteligentny, nie robiłem sobie badań i nie jest mi to do niczego potrzebne. Nie wiem czy psychologii można bezgranicznie ufać.

Gość jestem atrakcyjną kobietąa
kilka razy spotkalam się z taką propozycją i odmawiałam, a to dlatego że za cholere nie mogłam polecieć na przeciętnego brzydala, który nie miał nic oprócz kasy. Sorry ale jak koleś mnie nie podnieca to jak mam na niego polecieć??? dla mnie możesz zarabiać minimum 3000 na łapę bylebyś chociaż był przystojny

Gość 33latek samotny
Dziękuję za odpowiedzi, muszę kończyć

Gość dzzzxczxczxcz
za stary już chłopie jesteś. albo młodą i naiwną sobie znajdż albo w podobnym wieku, ale pannę lub rozwódkę z dzieckiem.

Gość 2nickowy facet?
Noirkirka Napisałem że atrakcyjna w znaczeniu ładna. Nie wiem na ile jestem inteligentny, nie robiłem sobie badań i nie jest mi to do niczego potrzebne. Nie wiem czy psychologii można bezgranicznie ufać.

Pierdolicie jak potłuczeni...Prawda jest jedna-kobieta potrzebuje stabilnego finansowo faceta, aby mogła w spokoju rodzić sobie dzieci, płodzić je i nie mieć wyrzutów sumienia, że jak jutro po upojnej nocy nie pójdzie do pracy to nie będzie miała co do gara włożyć. Samiec jak to samiec-musi szukać ładnej partnerki, bo i wzrokowiec i chujem myśli-byleby tylko ten mózg był odpowiednio duży. Samiec nigdy nie zrozumie, że samice lubią być adorowane, słuchane, przytulane i czasem samiec musi zrobić awanturę a później zerżnąć kobietę na stole w kuchni-mamy tu widoczne elementy namiętności, miłości i zaufania. Aha i jeszcze jedno to samica musi być mądrzejsza, bo głupią to się można szybko znudzić. Tak na prawdę i tak wszystko się kończy na łóżku, ale trzeba się troszkę nabiegać, aby zbić pianę z białek. Może zbyt dosłownie, ale w życiu chodzi o rozsianie nasienia, zostawienie śladu po sobie. Interesuje mnie tylko jedna rzecz-zazwyczaj dobieramy się w pracy-ładna-ładny brzydki-brzydka ale jak facet jest już bogaty to często jest jeszcze dodatkowa opcja brzydki(bogaty)-ładna ale czy w tej trzeciej kombinacji chodzi i miłość???

Gość alice_22
"33latek samotny Czy na moje pytanie może odpowiedzieć atrakcyjna kobieta ?" nie jestem może super hiper laską, ale faceci się za mną oglądają, więc jak to widzę tak: owszem, masz szanse na atrakcyjną kobietę, a zanim znajdziesz taką, która doceni Twój charakter, będziesz dość długo szukał. Ale szansa jest. Sama zauważyłam, ze mężczyźni, ktorzy zazwyczaj są przystojni, mają nasrane w glowie. Nie wszyscy, ale większość :)

Gość jestem atrakcyjną kobietąa
brzydki się z brzydką dobiera bo tak chcą czy nie mają wyjścia, bo ładna i ładny ich nie będą chcieć? pomyśl

Gość dzzzxczxczxcz
no a przecież na brzydkiego ładna nie poleci, chyba że laska leci na kasę i koleś ją ma. na odwrót: atrakcyjny facet nie poleci na brzydką jak stać go na ładną. to logiczne. ludzie dobierają się ze sobą z osobami o podobnej atrakcyjności.

A tak na marginesie Panie samotny33 czy jak Ci tam-nie bądz burakiem i nie chwal się tym swoim mieszkankiem, bo nie jestes pierwszy w kraju, który ma swoje M, ba ja nawet nie uważam, że jesteś bogaty, ale przeciętny-jakbyś miał auto za pół miliona, budował fabryki w Rumunii i jeszcze ze 20mln na koncie to ja rozumiem-a to co Ty masz to nie wiem czy jest się czym chwalić. Jak dla mnie to jesteś pizda a nie facet, kobiety lubią bogatych gości a nie lubią gości co myślą, że mogą je kupić.

Gość eh życie życie...
Szukasz atrakcyjnej na dłużej, na pokaz czy na raz? Widujesz pewno wiele pięknych kobiet które za pewne chciał byś mieć. Ale czy nie zastanawiałeś się nad tym że większość kobiet które uważasz za atrakcyjne po przebudzeniu wyglądają gorzej jak te z przeciętnym typem urody? Wydaje mi się że nawet gdybyś byl atrakcyjny to nie miał byś szans u takich kobiet, Można być pięknym ale to za mało ,,trzeba mieć to coś,,

Gość dsfds
No tak, jak brzydki i bogaty, to za malo przystojny i NIE bogaty to tez za malo musi byc jedno i drugie, a facet nie moze sobie szukac ladnej, bo wazna jest milosc :D eh, durne baby

Gość dzzzxczxczxcz
tasiorowa pani - właśnie :)

jestem atrakcyjną kobietąa liźnij troszkę psychologii-ja naturalnie nie brałam pod uwagę jakiś tam wyjątków, ale zazwyczaj tak jest. Brzydki facet nie startuje do atrakcyjnej kobiety, bo po prostu boi się odrzucenia więc podświadomie wybiera sobie partnerkę, która jest podobna do niego.

Wiecie co ja to mówię z punktu widzenia normalnych ludzi-ja to popierdolona jestem, bo ja prócz wartości takich jak fajny bezproblemowy głupiutki samiec szukam jeszcze takiego z wielkim kutasem i najlepiej na tyle kumatym, żebym nie tylko ja musiała zapierdalać na dom, a miłość??? Istnieją filmy o miłości, istnieje zakochanie, a później ewentualnie przyzwyczajenie. Ja nie wierzę w miłość, jakoś nie robi mi się mokro na widok 200 świeczek w mieszkaniu i kawałka kurczaka na talerzu, wolę wypić butelkę wina, zamówić kurczaka z kfc i uprawiać sex, a po co rozkminiać jakieś pierdoły typu kwiaty, kolacyjki, kubeczki z napisem I love you-dla mnie to jakieś pierdoły i bzdety.

Zaraz pewnie usłyszę protesty-czekam. Prawda jest taka, mam bardzo bogatych znajomych, co to poznają te atrakcyjne laski-99% nich to ciemna słodko-mdła masa, laski co to niby kończą ten swój ambitny kierunek zwany administracja zaoczna albo hotelarstwo dzienne, strugają cnotki nie-wydymki co to po dwóch lepszych drinalach za 19.99 plus vat, nie są już nie-wydymkami, zmieniają się w dymki, co przy niektórych i koledzy skorzystają i później znów historia się powtarza-znów drinki...Oczywiście nie oceniam-znam kobiety ambitne, piękne i inteligentne, ale znam aż dwie, co niestety wpływa negatywnie na statystyki.