Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Pan Pomarańcz
duzo oszołomów na tym topie prakltycznie wszyscy poza niektórymi pomarańczowymi nickami :D PO i PiS? Nie, dziękuję, na frajerów nie głosuję.

@wawcia_powraca2 Polecam lekturę for tematycznych, lotnictwa, wojskowego. Tam jest to opisane. Linki są na pobocznym wątku.

wawcia - tam coś musialo się stac jednak wątpie by było to celowe działanie ruskich z tuskiem na czele. Myśle że ktoś gdzies zrobił bład, byc może ruscy czegos nie dopilnowali, gdzieś sie pomylili a wyszlo to co wyszło. A jak dzis mają sie do tego przyznac, to przeciez nierealne. Teraz kiedy wszyscy już wiedza o katyniu itp dziś rosjanie chocby przedstawiali jak największe dowody na to że to nieszczesliwy wypadek,. że cos spieprzyli ale zupełnie niechcący i tak by im nikt nie uwierzył .

Przybywam z daleka -->> " Podobał mi się Twój wpis ACHTUNG Trolling, Oszołoming i coś tam... " Achtung Trolling Spaming Oszołoming :D :D :D " A właśnie Obywatelu jakie są Twoje poglądy na temat eutanazji...? " Ograniczona do skrajnych przypadków- wówczas TAK ci co są przeciwni -->> zapraszam do leżenia jak warzywo całe życie to może zmienią zdanie ...

przeciez wiesz ze nawet jesli to nie byl wypadek to i tak nic nasi z tym nie zrobia bo sa za bardzo obsrani..... i tyle w temacie.... samoloty spadaly z wiekszych wysokosci i ludzie przezywali....

Ograniczona do skrajnych przypadków- wówczas TAK ci co są przeciwni -->> zapraszam do leżenia jak warzywo całe życie to może zmienią zdanie ... obywatelu gorzej jak wiesz bedzie akcja w stylu no babciu podpisz podpisz!!! podpisz!! bo juz chce twoje m3 :)

wawcia - mnie tez to dziwi jak to możliwe by nikt nie przeżył. Pamietam jak około godz 10 podawano że 3 osoby sa ranne ale niby info niepotwierdzone a później nikt juz nic o tym nie wspominał. Dziwi mnie też skad na tym filmiku są polskie i ruskie głosy? Mozliwe że to np jakis nasz dziennikarz bedacy na miejscy katastrofy ale mimo wszystko to bardzo zastanawiające. Dziwi mnie dlaczego rosjanie wypytywali córke wassermana o to np po co jej ojciec tutaj przyjechal itp. I gdzie jest laptop szczygły ? To wszystko dziwne ale trzeba poczekac na wyjasnienia .

" Michał Figurski i Kuba Wojewódzki po raz kolejny stali się autorami skandalu. W emitowanej przez Radio Eska audycji zaśpiewali wspólnie piosenkę, w której pojawiają się słowa: "Jarek, Jarek przyjaciół ma wielu, każdy chce leżeć na Wawelu" oraz "Jare na to po trupach do celu". Szefowa Rady Etyki Mediów jest oburzona. Figurski tłumaczy, że ich program jest satyrą a piosenka nie jest atakiem na nieżyjącego prezydenta lecz na sposób prowadzenia kampanii przez Jarosława Kaczyńskiego. " http://www.wprost.pl/ar/193834/Wojewodzki-i-Figurski-spiewaja-ze-kazdy-chce-lezec-na-Wawelu/

Gość do echaja....
mniej pij:O

wawcia_powraca2 ta tragedia jest najwiekszym skandalem jaki mi przyszlo widziec za swojego "marnego" zywota i tutaj sie zgadzamy w 100% obywatel - może teraz mnie zjedziecie ale ja równiez uważam że w tej piosence nie ma nic złego. Nie padło ani jedno słowo ktore jakoś by poniżalo śp PREZYDENTA. Ten tekst jak dla mnie jest krytyką zachowania sie j.k po śmierci brata . Np nie wiadomo kto chcial tego pogrzebu na wawelu ale ostatnio zdanie na bank należało do J bo córka tu raczej nie miala siły przebicia. I J powinien z tego pomysłu zrezygnowac a nie ambicjami sie kierowac. Rozdawanie zdjęc zmarłej tragicznie pary za podpisy to " oszołomstwo" itp. Więc nie ma sie co dziwic że ktos w koncu sie oburzył. Wydaje mi sie że kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie , wiadomo że oni uwielbiają szokowac ale mają swoje zdanie i za to plus dla nich.

nie zjadę Cię ale zdumiewa mnie Twoja opinia . Ja szczerze nie lubię Jarosława ale .... nie uważam żeby na tą chwile cynicznie wykorzystywał śmierć brata. Mało tego to jest radio ... czyli nie pomyśleli o innych których mogli urazić ....

jakby moj brat zginal i bylby prezydentem i mialbym mozliwosc kandydowania to najprawdopodobniej zgodzilbym sie i wy rowniez takie jest moje zdanie. to swego rodzaju hołd. ale wpadnie shatyn na forum i wszystkim a szcegolnie mnie wybije ten pomysl z glowy wklejkami jakis nawiedzonych psycholi.

Gość Ponieważ nikt tego nie wie
Przed kwadransem wysłałem link do forum kafe i ten poniżej zacytowany post, wszędzie, gdzie sie dało:classic_cool: Napisałem, że pod nickiem Shatyn ukrywa się znany artysta z Nowej Huty, mąż wybitnej aktorki i bliski przyjaciel Jerzego Stuhra, Ryszarda Filipskiego i Anni Dymnej. Wieloletni współpracownik Teatru Ludowego oraz przyjaciel ks. Zalewskiego Jestem zdziwiony natychmiastową reakcją mediów, a ponieważ niewiele więcej mogę im powiedziec, odesłałem ich do Redakcji Kafeterii. Mam nadzieję, że dziennikarze śledczy namierzą znanego artystę, a on sam chetnie wystąpi przed kamerami i zdradzi kulisy pochówku pary prezydenckiej na Wawelu...... 22:11 [zgłoś do usunięcia] Shatyn (Shatyn@chello.pl) Pomysł z Wawlem to pomysł niejakiego Jarosława K. Przekazał ten pomysł panu Dziwiszowi który natychmiast sie zgodził nie pytajac Kapituły o zgodę bo wiedział, że takiej zgody nie dostanie. Podobnie postąpił w sprawie Kurtyki ale tutaj Kapituła sie postawiła i Dziwisz chyłkiem, udając że takiej decyzji nie podjął, wycofał sie z tego... W przypadku prezydenta tak nie postąpił bo pochówek był znacznie wiekszej wagi... Tyle że wnuk "Dziadka" pogadał ostro z panem Dziwiszem i Dziwisz wycofał się z pomysły umieszczenia Kaczyńskich obok Dziadka...

wiesz po prostu dla nie ktorych pewne rzeczy są nie zrozumiałe. Może fakt za wczesnie na takie "opinie" ale ja odnosze podobne wrażenie co do tej całej kandydatury i zachowan z nią związanych. A te zdjęcia naprawde mnie rozwaliły... dlaczego nie rozdają zdjec Jarosława?

Gość zastanawialiście się
dlaczego nie rozdają zdjęć komora z M A Ł Ż O N KĄ?:D:D:D

Gość do obywatel....
tak kończą "znani artyści" - na kafe:D:D:D

obywatel dzikiego kraju moim zdaniem to rozdawanie zdjęc to niefrasobliwość i nieprofesjonalizm--->> nie pomyśleli o tym jak to może byc interpretowane no własnie i zostalo zinterpretowane przez wiekszośc w ten sam sposób - po trupach do celu.