Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

oburzaliście się tutaj na tą piosenkę 'po trupach do celu' Figurskiego i Wojewódzkiego, przytaczając przy okazji jak jeden z nich nazywał śp Prezydenta moim zdaniem niesłusznie się tak oburzaliście (chyba wszyscy) to jest (audycja Wojewódzkiego i Figurskiego) program satyryczny raczej dość niskich lotów ot takie robienie sobie jaj na antenie idealne do porannej kawy czy do posłuchania w samochodzie radiowy brukowiec > nie ma się czym przejmować to tylko rozrywka, nic poważnego oburzać się na Nich to trochę taak jak oburzać się na Kabaret pod Wyrwigroszem za piosenkę 'Donald marzy' albo na Kryszaka że parodiując Michnika się jąjąjąjąka ;)

Gość znowu ten sam dzień
Offerma, uważaj, bo się zdziwisz:D Pewnie są to sławetne, wymieniane jeszcze na starym topiku persony z tefałenu, tudzież Jerzy Stuhr lub Jacek Fedorowicz:D:D:D

Gość obywatelek powraca
" siedzi banda postkomunistycznych zgredów " jednak podłe gówno z ciebie :-O więc się nie sil na intelektualne posty , znakomicie się czujesz w pieniacko-szczeniackich pyskówkach :-O

Gość obywatelek powraca
offerma obrażasz nawet ludzi którzy tutaj nie piszą ( znajomych shatyna ) :-O podły mały człowieczek bez odbioru

Gość znowu ten sam dzień
Samanta, Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Nie widzisz subtelnej różnicy między nabijaniem się z czyjejś gafy, jąkania, etc., a robieniem sobie przysłowiowych jaj ze śmierci? Rozumiem, że nie ma na świecie żadnej wartości, która nie byłaby wyśmiana i zbrukana w necie, ale mimo wszystko zachowujmy jakieś granice, o ile chcemy być traktowani jako ludzie cywilizowani i reprezentujący sobą jakiś poziom, a nie szambo.

Gość NO I CO NA TO
pisuarowe żołnierzyki ? TVP odmówiła Komorowskiemu wywiadu. "To kampania" Jak mozna odmówić wywiadu p.o. rezydentowi RP ?

Gość Widac można
Gdyby to był Lech Kaczyński to nie można, ale telewizja publiczna, która ma misję i bierze abonament od nas może odmowić jak widać! Poza tym TVP jest w rękach PiS a pis uznaje zasadę Nasze prawo i Nasza sprawiedliwość

Gość kamila myrevin-shatynówna
{ " 15:40 [zgłoś do usunięcia] offerma nieważne czy jestem samopowtarzalny czy samoprzylepny. ważne że w rozmowie posługuję się faktami a nie insynuacjami i pomówieniami. a w tej sprawie fakty są takie: (...) " } Szanowny Panie " OFFERMO " ! Ja tylko stara , głupia cipa jestem . Tak mnie określił mój ulubieniec "wawa_powraca2" . Przeprosił - fakt . Przeprosiny przyjęłam - fakt . Ale słowo raz rzucone ... Może miał rację ? Panu zaś ktoś nieopacznie wmówił , że jest Pan mądry . Zrobił tym Panu nieodwracalną krzywdę . Bo w sprawie fakty są takie , że w Sejmie dwóch posłów PiS nazwało oficera Wojska Polskiego tchórzem , ciągali go po prokuraturach , opluli w prasie i przez ten incydent spowodowali jego - doświadczonego pilota - odejście z wojska . To tak w skrócie . Cała sprawa musiała być ogromnie przykra dla płk. Pietrzaka . Mimo , że racja była po jego stronie . Tam gdzie PiS zachowuje się karygodnie dla Pana to pomówienia i slogany . A tam gdzie temat jest prosty jak drut np. ten o podatkach Pan potrafi pieprzyć przez trzy strony . A było to tak banalne , że aż trudno uwierzyć jak potrafiliście to Shatynem zamotać i o co Wam tak w ogóle chodziło . Jak Tycjan kolejny Wasz "problem" o mieszaniu polityki z religią bardzo rozsądnie opisał , dla Pana były to "bzdety" . Nigdy Pan nie słyszał o "szantażach moralnych " . Toż to wielki problem od lat stosowany we wszystkich religiach i mający ogromnie destrukcyjny wpływ na ludzi . KK nie jest tu żadnym pozytywnym wyjątkiem . Jednym słowem jak problem to Pan się ślizgasz , jak nie ma problemu Pan się rozpisujesz . W obelgach i prowokacjach nic Pan tu nie jesteś gorszy od mistrzów topiku . Tak , że Panie "offermo" ( nick trafiony ) bezkrytycznie uwierzyłeś w swoją mądrość . Teraz jeszcze musi Pan przekonać do tego innych . A z tym będzie miał ten sam problem co Jarosław Kaczyński ! Próbuj Pan jeszcze , może Panu się uda !

Gość znowu ten sam dzień
Jak widzisz, widocznie można. Dla mnie nie jest to jakaś wymierna strata. Sądzę, że inni też to jakoś przeżyją bez uszczerbku.

Gość urodziney u shatyna
onet załączony , TVN - pełny volume, pięć ostatnich GW rozłożonych na stole zamiast obrusu ....i wszyscy w napięciu śledzą i wyczekują :D ...a jak coś sie pojawi - solenizant pakuje to w Kafeterię ;) ...a goście radują się

Gość znowu ten sam dzień
http://markd.pl/afery-po/ Bardzo ciekawy link. Można poczytać do poduszki i trochę pomyśleć.

Gość znowu ten sam dzień
Nie wyobrażam sobie, żeby mieć gości i jednocześnie siedzieć w necie na kafe. No ale ja mam inne standardy:)

Gość znowu ten sam dzień
Shatyn, wreszcie napisałeś coś rozsądnego.

Gość Bardzo lubię program
Kuby Wojewódzkiego - jeden z najlepszych w telewizji

Witam, ale żeście się naprodukowali:) Jejku!

znowu ten sam dzień Samanta, Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Nie widzisz subtelnej różnicy między nabijaniem się z czyjejś gafy, jąkania, etc., a robieniem sobie przysłowiowych jaj ze śmierci? Rozumiem, że nie ma na świecie żadnej wartości, która nie byłaby wyśmiana i zbrukana w necie, ale mimo wszystko zachowujmy jakieś granice, o ile chcemy być traktowani jako ludzie cywilizowani i reprezentujący sobą jakiś poziom, a nie szambo. orange satyrycy nie są autorytetami moralnymi czy publicystami toteż wyśmiewają się ze wszystkiego świadomie balansując na granicy szamba i nieraz świadomie tą granicę przekraczając to jest ich praca > rozśmieszać to są współczesne błazny no to błaznują ile się da jak przesadzą to ponoszą tego konsekwencje (audycja o której mówimy straciła sponsora) ale i tak przekraczają granicę bo to się im opłaca (sponsor za jakiś czas wróci, albo przyjdzie inny lepszy no i najważniejsze nieważne jak o nas piszą byleby pisali) taki jest świat > dokonujesz wybory pilotem do TV oknem w przeglądarce czu pokrętłem do radia i nic na to nie poradzisz że się tabloidyzujemy, bigbraderujemy to jest produkt dokonujesz wyboru pilotem i tyle ps napisałam że moim zdaniem oburzanie się na to jest niesłuszne żaden tvn mi tego nie podyktował ;) ps2 obejrzyj sobie tą piosenkę bez głosu trwa 3 minuty i co zobaczysz ? 2 podstarzałych pajaców nieudolnie parodiujących Afromental

" ale lubię tylko nas dwoja na polsacie, pudzian w ostatnim odcinku był ok " :D :D :D :D :D :D programy dla gawiedzi .. no tak lansująca się Doda i wyreżyserowane reakcje jury się podobają :D bu he he he eeeee

Gość jelonekk..
tak tak kk ...wszędzie się miesza ...nawet ten "piąty głos" w kokpicie , to był glos Rydzyka - teraz podano

Gość ciemny lud to kupił
czytaliście shatyna jak od rana podniecał się piątym głosem i roztaczał chore insynuacje na temat właściciela owego głosu? dzielnie w tym mu wtórowała musztarda, kolejna mądra inaczej:D prostacką kaczkę dziennikarską łykneli jak małe dzieci:D Niestety teorie spiskowe shatyna i musztardy szlag trafił, bo piąty głos okazał się być kobiecy i jak zwykle shatyn wyszedł na ostatniego debila.:O cóż, jak ktoś lubi tak to prosze bardzo, mamy niezły ubaw z niego:D:D:D

Gość ciemny lud to kupił
czytaliście shatyna jak tłumaczył,że w samolocie marynarki wiesza się na oparciu fotela?:D:D:D