Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Pani Minister Zdrowia
Ewa Kopacz w sejmie zapewnia nas wszem i wobec, że ziemia na miejscu katastrofy została przesiana i przeszukana na głębokość 1m, że wszystko zostało zebrane i posprzątane, a dziś szokujące nas wiadomości w mediach, że z miejsca katastrofy można wciąż zabierać rzeczy osobiste tych, którzy zginęli, między innym Polski paszport śp Gabrieli Zych. Niemal 30 dni po katastrofie.

Gość gfbgfb
miesiąc upłynie 10.05

Gość i były cztery
nie dwa...nie jedno podejscie do lądowania

Gość najnowsze wieści z Niemiec
w taki sposób są szkolone media przez odpowiednie organy - siać zament w społeczeństwie, im więcej dezinformacji i sprzecznych, wykluczających się "faktów", tym mniejsze prawdopodobieństwo dojścia do sedna sprawy oglądaliście film z gibsonem, ten najnowszy? doskonałe końcowe minuty filmu, ukazujące czym jest władza, jak się manipuluje opinią społeczną poza tym książka i film -doktryna szoku i tyle w temacie!

zamęt

Gość pisiu pisu długopisiu
jak ma takich zwolenników jak oferma czy alicja to nie dziwota że ich moherem nazywają

taki sam jak wy piszecie :D na waszym poziomie

Gość Pani Minister Zdrowia
Ewa Kopacz w sejmie zapewnia nas wszem i wobec, że ziemia na miejscu katastrofy została przesiana i przeszukana na głębokość 1m, że wszystko zostało zebrane i posprzątane, a dziś szokujące nas wiadomości w mediach, że z miejsca katastrofy można wciąż zabierać rzeczy osobiste tych, którzy zginęli, między innym Polski paszport śp Gabrieli Zych. Niemal 30 dni po katastrofie. i co rencista? NO COMMENT:D:D:D:D

alicjo spójrz jak ładnie kobiety nazywa twój koleżka 05.05.2010] 22:45 [zgłoś do usunięcia] offerma ""Offermo " prosiłam , żebyś czytał powoli !? " gdzie są słowa gosiewskiego który wyzywa pilota od tchórzy? zacytuj mi je albo zamknij ryj i nie rób z siebie większej szmaty niż już zrobiłaś.

Gość offerma nazywa rzeczy
po imieniu DUŻY PLUS:classic_cool:

a co mają wspólnego słowa offermy z Alicją, nie kumam? a kto tak pięknie tu pisał, że nie wkłada wszystkich do jednego wora? teraz cytuję Shatyna: i co kłamczuszku? łypiesz kaprawymi oczkami? :D :D :D ot podwójna morlność rodem z PO

shatyna chamstwa nie będę juz wklejała, bo offermie do tego jeszcze bardzo dalekoooooo....

moj kolzeka??nie znam go wiec trudno o nim mowic mi kolezka nie zamieniłam z nim ani słowa narazie ja za to pamietam jak politycy PO nazywali swych przeciwników politycznych

🖐️

Gość a ja wam mowie
pewnie ruska mafia korzysta z okazji i pozbywa sie rozczlonkowanych cial swoich ofiar i maskuje na tym terenie zeby wyszlo ze to ofiary tupolewa.

shatyn to już wiemy,jest mistrzem w szydzeniu i wyśmiewaniu btw czy poza tym masz do powiedzenia cokolwiek merytorycznego ? to było pytanie retoryczne, ofkors:D:D:D

Cichocki: Mam pewność, że to zwłoki szyfranta Mam pewność, że zwłoki znalezione w Wiśle to ciało Stefana Zielonki. Wiele wskazuje, że była to jego osobista tragedia - ujawnił gość Kontrwywiadu RMF FM Jacek Cichocki, szef Kolegium ds. Służb Specjalnych. A tymczasem..... Prokuratura wciąż nie wie, czy to ciało szyfranta W dalszym ciągu nie ma wyników badań DNA, a więc wciąż nie można powiedzieć, czy znalezione w Warszawie ciało to zwłoki zaginione szyfranta Stefana Z. Oświadczenie o takiej treści wydała po południu Wojskowa Prokuratura Okręgowa w Warszawie.

Gość Zebraliśmy 1 mln 600 tys.
podpisów. Wierzę i wiem, że zwycięstwo jest w zasięgu ręki - powiedziała Joanna Kluzik-Rostkowska. Jarosław Kaczyński ograniczył się do podziękowań i opuścił konferencję.

Gość Zebraliśmy 1 mln 600 tys.
podpisów. Wierzę i wiem, że zwycięstwo jest w zasięgu ręki - powiedziała Joanna Kluzik-Rostkowska. Jarosław Kaczyński ograniczył się do podziękowań i opuścił konferencję.

Gość Miesiąc PO
Tusk wystąpił o zabezpieczenie miejsca tragedii Pełniący obowiązki prezydenta Bronisław Komorowski poinformował w czwartek, że premier Donald Tusk "w zdecydowany sposób" wystąpił do władz rosyjskich o ponowne zabezpieczenie terenu katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem.

Gość Szef klubu PO
Grzegorz Schetyna powiedział, że Platforma zebrała już dużo powyżej 100 tys. podpisów pod kandydaturą Bronisława Komorowskiego.