Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Szatyn to akurat że
Śledztwo jest tajne to każdy rozumie. Ale jeśli już poczynili jakieś faktycznie ustalenia które mogły by odpowiedzieć na te pytania to chyba wypadało by je podać? No chyba że jeszcze tego nie ustalili. I tu wracamy do pytanie ile miesięcy trzeba by dowiedzieć się którym pasem miał lądować?

Gość facet facetowi
wawcia jak się spiłeś to i nie pamiętasz ale ja za to pamiętam jak srałeś potem jak ptak :D

Gość facet facetowi
:D :D :D tak żarciki słodki pedziu wawcia

Gość a jaki był
szkoda 🖐️

Gość Shatyn niby na orange
nie pisze:D

Gość a jaki był
precyzując, z wami nie da się gadać 🖐️

Gość facet facetowi
wawcia obrazaniem twojej rodziny jeszcze nikt się tu nie zajął ale widać że ty kurwo i mendo inaczej niepotrafisz :D

Gość kamila myrevin-shatynówna
Witaj "wawa_powraca2" mój przyjacielu , że tak powiem . A gdzie Ty bywałeś , jak mnie tu wczoraj od szmat wyzwał "offerma" ? Zamiast stawać w mojej obronie pelętasz się Bóg wie gdzie ! ( Już wolę te Twoje " stara , głupia cipa " . Lepiej brzmi .) .................. Widzę , że "offerma" dalej się męczy chcąc udowodnić swoje racje . Ale stwierdzeniami " powinni postawić na ostrzu noża " , albo " Tusk powinien zażądać!!!!! " itd ... raczej tego nie udowodni . A jak po takich " wystąpieniach " Tuska , Putin wziąłby go na stronę i do ucha szepną : wypierdalaj jebany polaczku , bo jeszcze jedna taka odzywka i dostaniesz takiego szpica w dupę , że pod Warszawą wylądujesz . A później , już z uśmiechem , przed fleszami powie da, da , tawariszcze posmatrim co można zdjełać . I co wtedy ????? - zakręcimy im rurociąg - przestaniemy wysyłać kurczaki - poskarżymy się Unii - poskarżymy się USA - nasze okręty zastosują blokadę Kalingradu - nasze F-16 ( ma tam kto na nich latać ? ) zrobią ostrzegawczy rajd nad Moskwą ? Strach czytać te pierdoły co wypisują niektórzy ! Miejcie litość nad sobą ! ................... Dziękuję obrońcy kobiet z godz. przedpołudniowych . Czyli jeszcze są prawdziwi mężczyźni !

Gość Do .......
[tylko że platformowe media nie były zainteresowane żeby ją przeprowadzić. więc zrobiła ją tvp. i bardzo dobrze.] Przepraszam, ale jakie to są media PO ?

Gość upppppeuuuuuupppuuuu
Do tak se myślę... i myślę.... zmieniłeś nicka nieładnie :classic_cool:

Gość Do .......
upppppeuuuuuupppuuuu :classic_cool:

Przedsiębiorczy internauci znajdują kolejne pomysły na zarobienie na katastrofie samolotu prezydenckiego w Smoleńsku 10 kwietnia. Były już zegary z podobizną Lecha i Marii Kaczyńskich, okolicznościowe koszulki, wejściówki na pogrzeb, pozycjonowanie stron na frazy związane z wypadkiem. Teraz kupić można m.in. "naszyjniki pamięci". W barwach żałobnych.

Gość Do .......
tłukow na tym topiku przeczytajcie sobie kilka razy ten tekst moze cos pozostanie w waszych małych makówkach http://wyborcza.pl/1,75248,7843010,Jesli_slysze__ze_Smolensk_to_drugi_Katyn__mam_ochote.html

Ooooooooo, widzę, że nie tylko na mnie wrażenie zrobił wywiad z Panią Sariusz-Skąpską. :)

Wawcia, gospodarka jak natura nie znosi próżni.

A po co PiS 1 650 000 tyś podpisów ? Przecież potrzeba było 100 000 tyś . Nie szkoda lasów ? PO pewnie zgłosi teraz 2 mln ! A co ! A może tyle było uczestników mszy świętych w niedzielę . Dlaczego my musimy we wszystkim przesadzać ?

Bo taka jest natura Polaków, prze...., prze, prze..... PRZEBIJAĆ!

Gość PO zebralo 750000 podpisow
bo to sa te podpisy z akcji 4xtak...

Tylko 750 000 ?? O , to czuję się zawiedziona . Milion coś tam brzmi jednak lepiej . Tylko po co kiedy wymóg jest 100 000 tyś !!!

Gość obywatelek powraca
" Dziękuję obrońcy kobiet z godz. przedpołudniowych . Czyli jeszcze są prawdziwi mężczyźni ! " Będe tej mendzie przypominał tą wypowiedź bo przekroczyła offerma pewną granicę :-O to zwykła łajza a nie facet , przecież TY nie nazwałaś go pojebem

Gość obywatelek powraca
a oto prawdziwa offerma i jego stosunek do innych ludzi 22:45 [zgłoś do usunięcia] offerma ""Offermo " prosiłam , żebyś czytał powoli !? " gdzie są słowa gosiewskiego który wyzywa pilota od tchórzy? zacytuj mi je albo zamknij ryj i nie rób z siebie większej szmaty niż już zrobiłaś.