Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość obywatelek powraca
" Witaj "wawa_powraca2" mój przyjacielu , że tak powiem . A gdzie Ty bywałeś , jak mnie tu wczoraj od szmat wyzwał "offerma" ? Zamiast stawać w mojej obronie pelętasz się Bóg wie gdzie !" wawcia cię nie będzie broniła bo to inny cham i w dodatku nie wie czy woli facetów czy kobiety

Gość Do .......
kamila myrevin-shatynówna Jak to po co Przynajmniej wiemy ile rozdano zdjęc Pary Prezydenckiej ;)

Gość i to jest kamilo
kres możliwości KK i „prawdziwych Polaków

Gość Na Jarosława K.
będą głosować osoby o poglądach postkomunistycznych. Ci którzy pozostali wierni ideałom Solidarności zagłosują na Komorowskiego

Gość kamila myrevin-shatynówna
Macie wyjątkowe zdolności zwracanie uwagi na rzeczy nieistotne . Tam najważniejsze było : I co zakręcimy im rurociąg - przestaniemy wysyłać kurczaki - poskarżymy się Unii - poskarżymy się USA - nasze okręty zastosują blokadę Kalingradu - nasze F-16 ( ma tam kto na nich latać ? ) zrobią ostrzegawczy rajd nad Moskwą ? Strach czytać te pierdoły co wypisują niektórzy ! Miejcie litość nad sobą ! Nad tym należałoby się skupić .

Gość svfvsvvs
nic nie ma nie Artur Borubar :D

Gość svfvsvvs
kamila myrevin-shatynówna zapoMŁAś o GROMIE

GROM w czadzie moskity łapie .

Gość svfvsvvs
:D

Gość Wyniki sondaży podawane
w mediach są gigantycznym oszustwem - twierdzi prof. Rafał Broda, który koordynował badania opinii społecznej przeprowadzone przez niezależny Komitet. Sondaż przeprowadzono jeszcze przed katastrofą w Smoleńsku na reprezentatywnej próbie 1152 Polaków. - Okazało się, że wyniki sondaży podawane w mediach są gigantycznym oszustwem, przez to są narzędziem manipulacji - zakomunikował na antenie Radia Maryja [RM, czwartek 28.04.10 godz. 11.14] prof. Rafał Broda, który jako fizyk z wykształcenia, zajmuje się na co dzień badaniami statystycznymi. Sondaż przeprowadzony pod kierunkiem profesora wykazał zupełnie odwrotne proporcje od tych podawanych w dominujących mediach: PiS - 50%, PO 31%. Oto co myślą Polacy i na kogo chcą głosować Prognozy wyborcze: PiS - 49,8 proc. PO - 31 proc. SLD - 7,7 PSL - 4,7 Prawica RP 1,9 Inne - 4,9 proc. - Te wyniki dla małych partii mniej więcej odzwierciedlają wyniki sondażowe, natomiast proporcje między PiS-em a PO są całkowicie odwrócone . [RM, czwartek 28.04.10 godz. 11.20] Profesor Broda podał także wyniki sondażu prezydenckiego, również sprzed tragedii w Smoleńsku, oraz rozstrzygnięcia prawyborów w Platformie: Lech Kaczyński - 30,6 proc. poparcia Bronisław Komorowski - 16,9 proc. Marek Jurek - 7,7 proc. Radek Sikorski - 7,6 Andrzej Olechowski - 6 Jerzy Szmajdziński - 5,4 Waldemar Pawlak - 3,1 Tomasz Nałęcz - 2,3 Ludwik Dorn - 2 Ktoś inny - 1,8 proc. - Tutaj znów są całkowicie odwrócone proporcje. Okazuje się, że przed 10 kwietnia Lech Kaczyński miał dwa razy więcej poparcia niż Bronisław Komorowski. Obraz całkowicie inny niż ten, który przedstawiany jest nam w mediach. Na zakończenie prof. Broda zaapelował do polityków prawicy, by pilnowali wyniku wyborczego i patrzyli na ręce liczącym głosy, tak jak robił Komitet Obywatelski w czerwcu 1989 roku. [RM, czwartek 28.04.10 godz. 11.22]

Gość svfvsvvs
Czyli prof. Broda robi uczciwe sondaże a reszta kłamie ? :D :D

Gość svfvsvvs
offerma nie pitol o kursach bo i tak wszyscy wiedzą żeś łajza i obrażasz kobiety, przeproś Kamilę

Katastrofy nie będzie jak wygra Kaczyński . A może tak się zdarzyć . Tragedia Smoleńska i tylko ona będzie mieć tu decydujący wpływ . To co mówią i obiecują kandydaci będzie dalekim tłem . Pamiętajmy , ze podobno 14 % osób chodzących na głosowanie jeszcze przed drzwiami komisji nie jest zdecydowana na kogo zagłosuje . Nie takie rzeczy Polska przeżyła . Najwyżej Pan "offerma" pomyśli i napisze jestem genialny , znowu miałem rację . I najdziwniejsze będzie w to wierzył .

POLACY byliscie, jestescie i bedziecie wielcy. POLSKA jest z WAS dumna:)nikt z mojej rodiny nie podpisal listy, ale wszyscy zaglosuja na JAROSLAWA KACZYNSKIEGO:classic_cool: ja tez nie podpisalam, i 19 czerwca oddam swoj glos na JAROSLAWA KACZYNSKIEGO:classic_cool:psmilo jest poczytac jak sie wylewa wscieklosc i bezsilnosc z platfusow:D:D

Gość jelonekk..
myślę , że wyborcy PO "nie skrewią "

platfusy do ataku:D:D im wiecej bedziecie pluc na JAROSLAWA tym wiecej ludzi na niego zaglosuje:) ludzie przejrzeli na oczy po tragedii i juz nie dadza sie nabrac na zabieg socjotechniczny wzorem panstw totalitarnych:P:P do roboty platfusy, pisac pisac o podpisach w kosciolach i ze szkoda lasow, no chyba, ze jeszcze cos wymyslicie:D:D psczy to prawda, ze palikota nie ma bo kupowal u studentow i emerytow podpisy dla ZYRANDOLA?:D:D:D:D

teraz juz chyba nie ma watpliwosi KTO WYGRA te wybory:classic_cool: a potem za rok powtorka i cala sitwa rosolow, mirow i rychow moze sie ewakuowac na JAMAICE zabierajac ze soba zyrandol:D:D

straszne jest to, ze miejsce katastrofy nie zostalo odpowiednio zabezpieczone i ze prawie miesiac po wypadku mozna jeszcze znalezc rzeczy nalezace do ofiar.....czy komus nie zalezy na wyjasnieniu tej katastrofy czy o co chodzi?

" żeby jeszcze dobitniej pokazać jak rosja ma nas w dupie to dowiadujemy się że trzy ......" No tu Pan Ameryki nie odkrył . Trudno znaleźć choć jeden powód żeby było inaczej . Sami się o to prosimy . Raczej nie przepadamy i nie szukamy przyjaciół w świecie . Sami sobie wraz z naszą wspaniałą historią i to nam podobno ma wystarczyć .

A w Lasku Kabackim jak dobrze poszukać to też jeszcze można coś znaleźć . Czy to aby nie to nasze czepianie ?

Rosja powinna należycie zabezpieczyć teren katastrofy, dopuszczanie tam wycieczek jest skandalem. Ale to że tyle dni po katastrofie jest tam jeszcze cos do znalezienia mnie nie dziwi, szczatki mogą być porozrzucane po całym terenie

JAROSLAW KACZYNSKI w wielkim stylu przerwal milczenie, a 'charyzmatyczny' Komorowski razem z Gazeta Wiadoma robia juz w majty:P:P