Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solansz

POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/

Polecane posty

Gość Zapomniana umowa z Rosją?
Rząd milczy http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zapomniana-umowa-z-Rosja-Rzad-milczy,wid,12241650,wiadomosc_prasa.html

offerma "Bez względu na to, czy wysypał zboże na torach, czy kogoś zamordował." no to akurat dobrze do tobie nie świadczy jeżeli jednakowo traktujesz mordercę i człowieka który, w nie najmądrzejszy wprawdzie sposób, ale jednak protestował przeciw poczynaniom władzy. Pozwól, że ja już nie będę odnosiła się do Twoich postów, bo zbyt dużo czasu zajmuje mi tłumaczenie tego "co autor miał na myśli". Napisałam, że dla mnie osoba skazana prawomocnym wyrokiem sądu jest przestępcą. Moralna ocena czynu, to jest zupełnie inna kwestia. Pojmujesz to? Czy dalej mam się nad tym rozwodzić? Nieeeeeeeeeeeee, nie chce mi się, naprawdę szkoda czasu, i tak nie ogarniesz. Dzisiaj mam lizaki zamiast cukierków, kces?

Nie podszywaj się, oferm nie używa tak delikatnych sformułowań, on by mętami i szmatami pojechał. Wypad. 🖐️

Gość król świata
no oczywiście liberalny rząd podwyższa składkę zdrowotną. by żyło się lepiej, wszystkim

Gość Stefan Niesiołowski dla
"Polska The Times": "Powtarzam, nie ma żadnej obawy. Jarosław Kaczyński musi przegrać. Tak łatwo jak teraz dla Bronisława Komorowskiego nie zbierało się mi podpisów w żadnej kampanii od 1989 roku. Zebrałem prawie tysiąc podpisów, nie robiąc praktycznie nic. Ludzie po prostu przychodzili i pytali, gdzie jesteście, gdzie można się podpisać, ratujcie nas, byle on nie wygrał. To ruch obywatelski, który zmiecie Jarosława Kaczyńskiego. On nie ma najmniejszych szans, nic mu nie pomoże, gdzie i ile by Marta Kaczyńska nie występowała." 1 770. 000 - Jarosław Kaczyński 770. 000 - Bronisław Komorowski :D:D:D

Będziesz teraz wklejał sto razy, to co napisałeś o Samoobronie, bez kontrargumentów? Jakie to charakterystyczne dla Ciebie. Śmieszny Jesteś. A pierdolisz to Ty, jak potłuczone i obite, nieszczęśliwe dziecko. :) Kces lizaka?

Andrzej Lepper ma na swoim koncie, wśród 137 procesów sądowych i postępowań przed kolegiami do spraw wykroczeń, sześć wyroków prawomocnych. Takich się zaprasza do rządu, prawo i sprawiedliwość. :) I nieważne, że został wybrany w wyborach powszechnych, bo w większości głosowali na niego, jemu podobni. Ważne, że elita tego kraju zaprosiła kogoś takiego do współrządzenia. Jesteś to w stanie objąć swoim ciasnym umysłem?

taka offerma : Zaślepione to aż miło patrzeć, zielone jest czarne a białe jest rożowe :D :D prędzej się zesra niż przyzna rację , typowe zacietwierzone pisuarowe straszydło :D masz inne zdanie ? wyjedzie co od szmat itp.

Gość to shatyn........
07.05.2010] 09:37 [zgłoś do usunięcia] offerma

Gość z prawdziwą przyjemnością
jesteś jakiś przewrażliwiony Obywatel, w przeciwieństwie do niektórych nie siedzę na forum 24/7, ani nie pisuję latami odniosłam się do wczorajszej rozmowy, w której nie pamiętam, czy brałeś udział? reszta mnie nie interesuje, gdyż jak mam się angażować w to, co się dzieje tu np teraz? :O Otulona jakoś nie poczuła się urażona, popracuj nad własną samooceną, gdyż chyba z nią nie najlepiej, żeby nie powiedzieć-kiepsko offermy nie znam z zacytowanych przez Ciebie wypowiedzi, wczoraj po południu wulgaryzmów nie zauważyłam wrócę może w nocy, może znów pojawi się ten mądry człowiek, który rozmawia normalnie? pozdro

Gość z prawdziwą przyjemnością
idę, jeżeli ktoś będzie pisać pod moim nickiem, to będzie to podszyw zaczerniać się nie zamierzam, gdyż długo gościć nie będę, szkoda czasu i klawiatury na wpisywanie hasełek 🖐️

z prawdziwą przyjemnością --->>>"reszta koncentruje się na zapasach " :-) skoro rzadko tu bywasz jakie masz prawo do ocen ??? podać ci cytaty z offermy jak nazywa kobietę szmatą ????

22:45 [zgłoś do usunięcia] offerma ""Offermo " prosiłam , żebyś czytał powoli !? " gdzie są słowa gosiewskiego który wyzywa pilota od tchórzy? zacytuj mi je albo zamknij ryj i nie rób z siebie większej szmaty niż już zrobiłaś.

Gość Tylko tego IGNORA
musimy wszyscy przestrzegać wtedy ma sens " a jednak obywatelek czegoś nauczył się od panienki magdalenki.:D:D:D

To jedna z wypowiedzi, nie chce mi się szukać dalej... offerma "Offerma>>> widzę, że już pojechałeś równo po wszystkich idiotach, ich rodzinach, " chciałem z wami nędzne szambonury rozmawiać kulturalnie ale się po prostu nie dało. ten ogrom nienawiści do wszystkiego co tylko nie pluje na ten pis powoduje że po prostu trzeba was traktować jak bydło bo każdą delikatność odbieracie jak oznakę słabości i zachęca was to do kolejnych obelg, kolejnych wyzwisk, kolejnego plucia. no ale co można powiedzieć o was skoro wasz "autorytet" do kampanii wyborczej wprowadził "nekrofilię" którym to mianem obrzucił swoich politycznych przeciwników. przecież merytoryczna kampania bez wyzwisk to dla tego starego chama zbyt wiele. Ja już przestrzegam, od tej pory, ignor.

co z tym zdjeciem obywatelu chcesz bo tak ciagle o tych pedziach gadasz to moge podeslac??? zastanow sie i dak odpowiedz

Gość masz rację Shatyn
twoja wiedza jest powalająca, zwłaszcza, że unia europejska powstała dwa lata po powstaniu układu europejskiego merytorycznie jesteś na poziomie przedszkolaka :O 🖐️