Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evka2828

Które z dziewczyn wydają wam się opiniować najmądrzej z wszystkich na kafe?????

Polecane posty

Gość do helo2000
a wystarczyło by napisać,że się przejęzyczyłem :) Pozdrawiam serdecznie.

Obrażoną babą mógłbym być gdybym był taką ciamcią jak ty. W zgadywaniu płci się jednak wlnęłaś a taka pewna siebie byłaś. Całuję w jadowity jęzorek:p

coś mi mówi,że jesteś jednak kobietą:)co to za słownictwo w ogóle jest hahahahahahaha Jak facet to pedał ewidentnie. Pozdrawia, Facet

Gość irqa.
A mnie wkurza jak wejdzie tu np taka olabogaaa i zamiast udzielic sie to siedzi na kafe i wertuje posty 24 na dobe a potem kaze moderatorom kapus usowac.Wkurzaja mnie osoby widzace wszedzie prowokacje,albo gadajace nie na temat.Wkurza mnie ten koles od arabow i murzynow. Moze i nie gadam madrze,ale to moje zdanie ktore udzielam w postach,a inni nie musza mnie od stuknietych wyzywac uwazajac sie za mega madre. Drazni mnie tu czesc osob.Az wstyd myslec ze TO COS pokonczylo studia.Czasem ludzie bez podstawowki potrafia normalnie napisac bez wyzwisk.A te studenciaki od siedmiu bolesci maja sie za niewiadomo co. Nie wiem kogo bym wyroznila bo jestem tu od 3 mies. i nickow nie w stanie zapamietac.Ale sa tu osoby z ktorymi idzie jeszcze pogadac w miare normalnie.

Gość "ciamcia" "jadowity jęzorek"
czyżby znów jagodzia :) to jej styl ciumkania.

Gość irqa.
To znowu do mnie z ta jagoda? Wczoraj jakas laska tez miala psychozy i mi wpierala ze jestem jagoda ;D szkoda tylko ze jeszcze nie mialam okazji sie jej przyjrzec na kafe.Fajnie ze ktos pisze podobnie do mnie :) moze lacza nas wiezy krwii,kto wie ;D

Gość nie do helo2000
ciumka jak baba,a mówi,że facet

Gość nie do helo2000
taaa jagoda to nasza gwiazda zdecydowanie ;) smutno tu bez niej.Taki nasz pajac....

Mnie się wydaje że ktoś tu dążył do tego żeby zmienić temat tematu i bawić się przy tym. Zaczęło się od tego który kazał mi "się walić na pysk" a skończyło na panu "on, ona" w jednej osobie;) myślę że nie jest to zbieg okoliczności. A tak do tematu:) to nie trzeba było długo czekać aż zjawią się tacy jak tamci. Ja na forum jestem od roku i najczęsciej fajnie mi się dyskutuje jednak zdarzało sie że mnie wyzywano tylko dlatego że miałam odmienne zdanie w dyskusji z pewnymi osobami i jak traf szczelił w tej samej dyskusji zaraz ktoś pod innym nickiem mnie zwyzywał , myślę że na taki pomysł wpadają często osoby z którymi właśnie dyskutujemy.

Gość dziwne,że posty w tym wątku
usuwają. znowu!!!! wcześniej usunęli wątek o jagodzie,a teraz tutaj. dziwne

było 72,a jest 68. Niech zgadnę,które usuną :)

no usunęli posty jagódki :)

Gość Bardzo dziwne jest to
że prawie nikt nie podał jakie dziewczyny potrafią powiedziec coś mądrego na forum... bo tak naprawdę to każda myśli że jest tu gwiazdą i nie ma mądrzejszej i bardziej doświadczonej od niej... powiedzenie że ktoś inny jest fajniejszy, madrzejszy, bardziej pomocny to tak jakby przyznanie się do tego że jest się gorszym... taka to nasza smutna polska przypadłość że nie potrafimy chwalić innych:-( 3 strony pierdzielenia o głupotach i tak mało imion... a przecież team ciekawy...

Gość ciekawe jak szybko usuną :PP
19:35 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 kupuje sobie krem od Diora i tobie nic do tego. Wez sie kobieto odpie**ol ode mnie !!! Ok?

ludzie możecie mi powiedzieć o co chodzi z tą Jagodą?bo widzę że ta osoba wszystkich denerwuje ale nie wiem czemu :( nie śledzę wszystkich tematów:(

Gość moge w skrócie
chociaz ja tylko z boku stałam ,była na jakims topie ciazowym czy dzieciowym ,na początku miła ,prosiła o pomoc wszystko jej tam laski tłumaczyły jak krowie na miedzy ,z wychowaniem dziecka ,jak obrosła w piórka zaczęła wszystkim ubliżać ,pouczac wyzywac od suk cip itp no i poskładały co pisała namierzyły ja i chyba bana ma

poważnie tak ubliżała? dziwi mnie że matka tak się wysławia:( ech ręce opadają:(

Gość moge w skrócie
ano jak sie ta burza rozpetała to przeniosły to na all ,ale nie masz czego załówac nie dało sie tego czytac jak ona sie wysławiała

nie żałuje :) tylko widzę że straszna burza wokół jej osoby jest i tak mnie to zaczęło zastanawiać:)

no dostała bana bo ją usunęli

Gość mam pytanko""
a jak działa ten ban? blokuja ip czy nie moze się logowac pod swoim nickiem? nie znam się:) a jak się zaloguje pod innym to ja widzą moderatorzy?? ze to ona? zielona jestem w tym temacie...:(