Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyszek j-cz

Nigdy nie kochałem się z dziewczyną

Polecane posty

przyjaciela takiego prawdziwego tak jednego znamy sie od przedszkola, a znajomych bardzo mało...

Gość abbacca
>>> mysle ze kazdy ma w sobie to cos Ja z cala pewnością nie mam dla nikogo, jestem sie gotów założyć :P

no,to fajnie,że masz prawdziwego przyjaciela,niektórzy,co mają mnóstwo znajomych nie mają przyjaciela :) liczy sie jakość a nie ilość :P ja mam dwie dobre koleżanki z gimnazjum,przyjaźnie sie ze swoim bratem i to by było na tyle. w podstawówce byłam jako tako lubiana,teraz jestem obca w klasie,nawet w ławce siedze sama

milky way dokładnie tez tak mam w szkole. wszyscy jakies imprezy i takie tam. a ja 18 lat i ani razu nawet na dyskotece nie byłem. Ale nie żałuję:P

a tymczasem jesteś niewiele starszy ode mnie :D no,ja jeszcze nie mam pełnych siedemnastu lat,pod koniec lipca dopiero..

milky way -----> Twoje podejście jest dobre o tyle, że stajesz się wartościowym człowiekiem. Dochodzisz do pewnych wniosków, wyrabiasz sobie charakter. Nie jesteś schematyczna i uzależniona od innych. Wzmacnia się twoja psychika i jeżeli jesteś mądrym człowiekiem to bardzo duzo na tym zyskasz. Gorzej jeśli jesteś tzw. "ofermą życiową" bo wtedy Twoje życie zamieni się w koszmar. Trudne czasy mamy w Polsce i dobrze jest mieć na kogo liczyć, mieć przyjaciela który pomoże ... Ja miałem to samo w Twoim wieku i cieszę się, że nie pękłem :D Wyszło mi to na dobre :P

ja odwrotnie teraz w szkole jestem raczej lubiany (ale uchodze za dziwaka) kiedys było znacznie gorzej ale chyba akceptuja mnie takim jakim jestem choc wiedzą że sie odrózniam od ogółu.

Zdjęcie-do-CV- dobrze mnie podsumowałeś :D hmmm..psychicznie rzeczywiście sie wyrabiam,staram się,jeśli chodzi o bycie ofermą życiową to hmm ...zależy co masz na myśli :P bo gotować dobrze to jeszcze na przykład nie umiem.Ale się nauczę :P jestem jak mówiłam optymistycznie nastawiona,więc również zakładam,że wyjdzie mi to na dobre a skoro Tobie wyszło,to znaczy,że nie jest to niemożliwe co mnie bardzo cieszy :D

Gość CZarna:)
Gratuluje:)teraz zadko mozna spotkac człopaka ktory jest prawiczkiem:) a tym bardziej w tym wieku hehe zadkosc...ciekawe w czym tkwi problem miales kiedys dziewczyne???

Zdjęcie do cv ma racje nie mozna być ofermą jesli jest się trochę odizolowanym od ludzi tak jak ja. Niestety jestem ofermą nie wiem do końca co bym chciał robić, a wiedzy praktycznej, życiowej nie posiadam.

Oferma życiowa to ktoś kto nie umie nic wokół siebie zrobić :P Nie umie znaleźć sobie pracy, musi wołać fachowca aby mu rower naprawił itp ... Poza tym ciężko mają ludzie, którzy nie mają jakichś zainteresowań bo wtedy nuda będzie ich wykanczać. "Oferma życiowa" będzie miała strasznie pod górkę :( Dla niej jakiś znajomy to złoto ... To działa także w odwrotną stronę ... Jeśli ktoś jest "lepszy" od innych to lepiej aby unikał niewłaściwych osób, wtedy nie zejdzie wraz z nimi na psy :) Otoczenie ma na nas spory wpływ ...

Gość hugoblack85
Witam serdecznie ! Posiadam konto na stronie Take a Gift. Ta strona jest poprostu niesamowita. Dzięki temu serwisowi można zupełnie za darmo otrzymać świetne nagrody, od akcesoriów elektronicznych, po konsole do gier , komputery , laptopy , komórki i inne . Na prawdę warto! Wystarczy, że zarejestrujesz się na stronie z tego linku: http://www.takeagift.pl/polecam:135150 Jeszcze kilka zdań o stronie: Wszystko polega na zbieraniu punktów, które można później wymieniać na nagrody za free. JAK ZBIERAĆ PUNKTY? Jest to banalne: 1. Zaproszenie osoby (450 PKT) 2. Za codzienne odpowiedzi na pytania (4500 PKT) 3.Za klikanie w reklamy (1000 PKT za jedna reklamę) 4.Za codzienne logowanie się (100 PTK) Pendrive 4GB Kingston jest dostępny od 10k PKT, więc kilka zaproszeń,odpowiedzi i już macie nagrodę! Ja już zamówilem Pendrive 8gb i wczoraj go dostałem :) ! Strona jest polska, więc wszystko jest łatwe w obsłudze, z zamówieniem nie ma najmniejszych problemów. Jeżeli zarejestrujesz się teraz dostaniesz gratis koszulkę ! Jeszcze raz podaję link do rejestracji: http://www.takeagift.pl/polecam:135150

Nie umie znaleźć sobie pracy -tego nie miałam jeszcze okazji sprawdzić :P nuda będzie ich wykanczać - to by było niemozliwe u mnie :D czuje sie jak ryba w wodzie w swoim towarzystwie :classic_cool: Otoczenie ma na nas spory wpływ - na mnie nie :D ale w jakimś stopniu jestem ofermą :P mam nadzieje,że z tego wyrosne i będę umiała wszystko sobie sama zrobić :P Ty Green też jesteś młody,to sie jeszcze nauczysz ;) a skoro Cie lubią jako dziwaka..to może bycie dziwnym wyszło Ci na dobre? ;) a moze wydaje Ci sie tylko,ze Cie mają za dziwaka.Ja w każdym razie wiem,że wole być dziwna niż sie zmieniać dla innych.

Jedyne,co bym chciała zmienić to właśnie chciałabym być bardziej wygadana.Ale właśnie nie wiem,czy to da sie zmienić,jak z natury jestem spokojna i nie rozmowna.

i mam pewne nawyki,jakie mają osoby dzikie :P ogólnie jestem samotniczką i nawet mogłabym pustelniczką zostać :P

Ja nawet jesli bym chciał się zmienic to nie potrafiłbym. lubie siebie za to jakim jestem, ale chciałbym mniec ukochaną osobę Niestety dziwactwo mi w tym nie pomaga.

najgorzej jest udawać,żeby sie komuś przypodobać...nic dobrego z tego nie wynika. ja też siebie lubie :):) zaakceptowałam siebie,bo kiedyś to wręcz nienawidziłam się.

Gość abbacca
>>> bądź nadal sobą,na pewno znajdziesz sobie kogoś,jesteś fajnym facetem Na pewno to Mikołaj Kopernik nie żyje. ;-) Jak sie nie ma w sobie mitycznego "czegoś", to można wyglądać jak młody bóg, mieć umysł naukowca i poczucie humoru zawodowego komika, a i tak nikogo sie nie znajdzie, nie ma siły po prostu. Jeśli więc Green Lemon Citrus natura nie obdarzyła Cię tym przymiotem, to spotkamy sie kiedyś na zlocie starych kawalerów :-P

milky way -----> "Ja w każdym razie wiem,że wole być dziwna niż sie zmieniać dla innych" I tak trzymać :P Słowo "dziwna" zastąp słowem "normalna" bo to nie Ty jesteś dziwna ale inni :)

jak młody bóg, mieć umysł naukowca i poczucie humoru zawodowego komika - takie osoby już z definicji mają to coś :classic_cool: abbca- pesymista z Ciebie :P

Słowo "dziwna" zastąp słowem "normalna" bo to nie Ty jesteś dziwna ale inni -ale takie myślenie,że to inni są dziwni to przypisuje mi to właśnie wywyższanie się :P a poza tym nie będe sie oszukiwać,to ja odbiegam swoim zachowaniem od normy nie inni ale nawet mi sie to podoba :D normalna,ach,jak to pospolicie brzmi :classic_cool:

Gość abbacca
>>>> jak młody bóg, mieć umysł naukowca i poczucie humoru zawodowego komika - takie osoby już z definicji mają to coś Ano właśnie g.... prawda. Znam wiele przykładów ludzi o nienagannym wyglądzie, wykształconych, dowcipnych i ogólnie mających wiele do powiedzenia, ale pozbawionych 'czegoś', lub bardziej naukowo mniej charyzmatycznych, którzy nikogo nigdy nie znaleźli i wielkich szans dla nich nie widzę, podczas gdy niedomyty kurdupel po zawodówce moze sie pochwalić dziewczyną o jakiej my możemy tylko pomarzyć.

milky way -----> Rzeczywiście dobrze, że taka jesteś. Jak na 16-latkę to bardzo mądra dziewczyna z Ciebie ... nie zmarnuj się :P Gdy znajdziesz ludzi na "swoim" poziomie to będziesz MEGA szczęśliwa :D

Gość bojabojaboja
A ja też jestem dziwna i znalazłam sobie dziwnego chłopaka, który jak się poznaliśmy, to stwierdzil, że jeszcze wczoraj był pewny, że zostanie już zawsze sam:] Nieskromnie powiem, że mam to szczęście, że mam ładną buzię. Ale jakby nie to, to byłoby mi prawdopodobnie ciężko kogoś poznać, bo niestety, ale mam wrodzoną nieśmiałość jeśli chodzi o facetów i niestety zyskuję dużo dopiero przy bliższym poznaniu. a nie wszyscy niestety są na tyle cierpliwi, żeby poznawać bliżej i czekać aż się że tak powiem rozkręcę. Ale wiem też co najbardziej pociąga we mnie facetów i te cechy eksponuję:)