Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczkaaa miaaauu

za ile na allegro mogę sprzedać taką sukienke ?

Polecane posty

Gość kociczkaaa miaaauu

sukienka biała w czarne groszki, zakładana 2 razy na wesele, za ile mogę ją sprzedać, bo chodzić w niej już nie będe, roz. M http://www.voila.pl/485/he1k9/?1

Gość siup siup
jezeli nie jest firmowa to za jakies 30 -40 zl

Gość kociczkaaa miaaauu
no tak właśnie myśle, ze za ok.40zł ja wystawie, nie jest firmowa, kupowałam ją na wesele z jakieś 3 lata temu to wtedy kosztowała 100zł, to był okres że groszki były wtedy modne. chce jej się pozbyć z szafy to wystawie za 35-40zł i może się sprzeda, jest fajna, doszyłam jednynie ramiaczka, ale już niestety się w nią nie mieszcze.

Gość J szewcuzef
Chyba śnisz jak myślisz że dostaniesz za nią 40 zl Beznadziejna ta kiecka wyglada jak szmata

moim zdaniem tez za ok 15-20, niestety za 30zl ,mozna juz kupic nowiutka w wybranym kolorze.

Gość lindapinda
JA UWZAM ZE GORA TO 20 ZL ZA NIA WEZMIESZ JAK WOGOLE SIE SPRZEDA W CO WATPIE

Gość kociczkaaa miaaauu
sprzedałam taką już kiedyś i poszła za 35zł, sukienka jest fajna, jakość zdjęcia nie odzwierciedla jej stanu faktycznego

Gość kociczkaaa miaaauu
dobra, dzięki

Gość jestemmkjk
oj dziewczyno chyba dawno po sklepach nie chodzilas taka kiecke to w szmateksie za 6 zł kupiusz

Wiadomo, że w lumpeksach ceny są inne od tych w sklepach, więc porównywanie: w lumpeksie kupiłabym tę sukienkę za 6 zł jest co najmniej śmieszne:P Skoro kupiła ją za 100 zł, założyła tylko 2x ma prawo wystawić sukienkę za 40 zł i uważam, że to sprawiedliwa cena. Czy sukienka ładna, czy nie, to kwestia gustu

Gość stanowcza i rozważna
Porządnie ją wyprasuj i najlepiej jakbyś ją umieściła na jakimś manekinie. Wtedy będzie się dobrze prezentować. Pożycz z jakiegoś sklepu.

Gość bo ja wiem ze 30zeta
więcej bym nie dała

Gość kociczkaaa miaaauu
tak też zrobie, wyprasuje, na manekinie ułoże, tutaj zdjęcie wrzuciłam tej sukienki prosto z szfy to pomięta , wiem, dzięki za odpowiedzi

Gość andrea........
daj na aukcje od 1zl

Gość mayerekk
zalezy z jakiego jest materiału, jak z bawełny to mysle wystaw ja za 20/30 zl, jak z jakiegoś gorszego to...tez wystaw za 20:) Sukienka nie jest jakas super ale moze ktos sie skusi:)

Gość a to mój wynik ;-)
prawo to ma do wszystkiego nawet by ją wystawić za 200zł czy więcej, osobiście jeśli mogę Ci coś doradzić autorko, to nie szalej z ceną, wiadomo każdy ma swój gust i o tym się nie dyskutuje, jeśli miałaby wystawić aukcję z tą sukienką to byłaby to cena 14,99zł na licytacji i jakieś 25zł KUP TERAZ ale to jest tylko moje zdanie, owszem jeśli nie zależy Ci żeby ją szybko sprzedać to wystawi ją z wyższą ceną np 49,99 jeśli nie będzie chętnych to później zaniżaj cenę czyli po tygodniu 39,99 później 29,99 i t.d.

Gość ok czekam na kolejne
może 40zł?

Gość fgl
kto jej to kupi za 40 zł ?! troche wiochą jedzie ... 15 -20 zł górA