Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afektywna_26

Spędzający sen z powiek problem malutkiego biutu

Polecane posty

Gość Afektywna_26

Hej wszystkim , Powiedzcie mi tak obiektywnie : szczególnie pytanie do Panów. Otóź, spotykam sie z pewnym chłopakiem,tylko mam własnie problem tego małego biustu,co oczywiscie maskuje skutecznie, mega pogrubiajace staniki,wkładki. Biust wyglada wtedy na B, natomiast prawda jest troche inna. JAk zareagowalibyscie Panowie jesli prawda wyszłaby kidys na jaw? Spotykalibyscie sie dalej z taka dziewczyna?

jesli dziewczyna jest ładna wielkośc piersi nie ma az takiego znaczenia , ja zwracam tez uwage na sutki ale tego odrazu nie zobaczysz. hehe

Gość Afektywna_26
W sumie to tylko ten biust, nie mam już nic wiecej do ukrycia. Rozumiem,że na taki widok nie ucieklibyście do jakiejś biuściastej?

Hm nie wiem jak reszta wygląda ale generalnie wole te chudsze te biusciaste z reguły potem tyja i źle to wyglada. no a z biustu jak już pisałem suteczki najważniejsze hehe

Gość Afektywna_26
Katarzyna, Twoj jst super, mój natomaist jest jakieś dwa razy mniejszy... :(

🖐️nie wiem jak wy panowie ale ja 2 X mniejszego nie potrafie sobie wyobrazic.....znaczy jak sliweczki (wegierki):)

Gość Afektywna_26
2 razy mniejszy czyli jak gwen stefani z początków kariery. Nie dam fotki, bo naprawde nie ma sie czym chwalić...

Gość Afektywna_26
przykładowa fotka...

Gość Afektywna_26
ano nie ma, hah, ale... męskim okiem, tragedia jest?

Gość raczej nie./

Gość raczej nie./
to byla odpowiedz na pytanie "Spotykalibyscie sie dalej z taka dziewczyna?"

Gość Afektywna_26
Problem w tym ,że to nie jest mój facet, na razie tylko się spotykamy, ale... boje sie ze bardzo się rozczaruje gdyby zobaczył taki mały...

dla samego sexu nie warto.....ale jezeli laczy was cos wiecej.....to wtedy wielkosc biustu nie ma znaczenia...:D proste!

Popierwsze zacznij sie ubierac normalnie nie pchaj nic do stanika. Po drugie jak się w tobie zakocha i mu się spodobasz piersi nie beda najważniejsze , może banalnie brzmi. Po trzecie po urodzeniu dziecka biust sie powiększa moja koleżanka tez miała mały po urodzeniu jest bardzo zadowlona.

Gość marek 22151
No fakt, gdybyś do mnie przyszła z takimi wypryskami to bym cię od razu pogonił. A ten twój facet to chyba jakiś niewidomy jest, skoro spotyka się z taką makabryczną deską.

Gość Afektywna_26
Hubertus, ale ja nie planuje z nim dziecka, wiec ani on ani ja nie doczekam sie w najblizszym czasie wiekszego biustu z powodu ciązy, heh ;)

to byla tylko taka opcja a co do planowania zawsze zdazyc sie może hehe. jak się chcesz przekonac zrób mu mała prezentacje niech zobaczy co nosisz pod stanikiem i bedziesz wiedziała jak zareaguje.