Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietą być

kobiecość - na czym polega?

Polecane posty

Gość Limonka ....
Ja chyba wiem, co to to coś .... które jest najważniejsze po urodzie ... :)

Wychodzi na to ze obojętnie co powiemy o sobie, zostanie to skrytykowane. Moja siostra jest w związku z pewnym mężczyzną i uwierzcie lub nie ale dzięki nie mu , dzięki temu mężczyźnie aż bije od niej seksapilem, myślę że to zależy też od ukochanej osoby i od miłości jaką ona daje. Zwrócę uwagę na to że moja siostra nie jest typem sztucznej lali, choć bardzo lubi dbać o siebie i ładnie się ubrać umalować dyskretnie itp. :)

Gość a według mnie kobiecość
to - gdy kobieta spojrzy - i ma każdego faceta u swoich stóp. Poprawi ręką włosy - i zabijają się dla niej. Uśmiechnie - i wszyscy się do niej uśmiechają, a inne kobiety usychają z zazdrości. Wchodzi gdzieś lub wstaje z krzesła - a milkną rozmowy i czuje się napięcie w powietrzu....

Gość Limonka ....
a według mnie kobiecość - z tym też się zgadzam ... Wystarczy spojrzenie, ale tak patrzeć to nie każda może ... :)

Gość Limonka ....
Odpowiednie bezwiedne takie patrzenie powoduje nawet, że faceci autami zawracają ... A inni nawet po pół roku wiedzą dokładnie jak kobieta była wtedy ubrana gdy spojrzała w danej restauracji ... Ludzi wynajmują w celu odszukania jej ... :)

Gość kobietą być
no i co zrobic zeby taka byc? jaki konsensus? nie da sie tego nauczyc? trzeba sie z tym urodzic?

Gość infantylnyy_bodzioo
przede wszystkim zeby miała wcięcie w talii, a nie takie grube pasztety, jak większość na cafe :O