Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

PO czy PiS czyli na która partię oddacie głos.

Polecane posty

Gość mbngvh c
pis ale mam nadzieje z nie bedzie to kaczynski

Gość Zdezorientowana i zasmucona
PO

głosowanie na pis jest popularne tylko wśród proletariuszy i katoli :o kto normalny zagłosuje na ludzi, tkórzy wszedzie widzą szpiegów, niemców i zomowców?:o

rzecz właśnie w tym, że mało kto ma własne zdanie, a ciemny lud łyka to co im się podaje na tacy. teraz zdechł kaczor i raptem wszyscy na pis głosują, dziwne, ze takich planów nie mieli jeszcze dwa tygodnie temu :o 🖐️

skąd wiesz? czyżby sondaże prowadzisz?

głosuj na kogo chcesz, ja ci przecież nie zabronię. jak zapewne widzisz jak do niczego nie przekonuję tylko wyrażam swoją opinię o ludziach głosujących na paranoików :o tak jak wspominałem wcześniej - poglady ma mało kto, znakomita większość łyka papkę serwowaną przez media 🖐️

mięcho ty pewnie jako jedyny masz pewne informacje :)

Gość ja tworzę moją
własną jednoosobową partię, ale nie startuję w wyborach, więc nie mam na kogo głosować. A tak poważnie w PiSie lubię ich patriotyczna nutę, przywiązanie do wartości, rodziny itd., ale problem w tym, że to samo stosują w gospodarce. Z kolei PO na odwrót, zbyt liberalne dla subkultur, ale za to nie wtrąca się do gospodarki (w tym sensie bezczynność rządu cieszy ;) ). Czyli generalnie PO, bo mniej może popsuć. ;)

Gość NikaMałaaa
na PO

Gość ja tworzę moją
a to PiS jak doszedł do władzy nie obsadzał swoimi ludźmi wszystkiego co się dało w kraju? To dopiero była lawina, jeszcze zmieszana z komu.. tzn. Samoobroną. Więc może nie buntujesz się przeciwko PO tylko ogólnie władzy politycznej, brakowi wykształcenia, kultury i czystego sumienia. Pod tym względem w każdej partii jest to samo. Rzesze zachłyśniętych władzą dzieciaków, co żonglują ważnymi numerami telefonów w swojej komórce, ale też parę rodzynków, które po prostu pracują i w służbie ludziom i potrafią ugiąć głowę przed społeczeństwem.