Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

PO czy PiS czyli na która partię oddacie głos.

Polecane posty

Gość na PO...jestem jej wierna
od lat...🖐️:D

Gość głosujcie na Herr Tuska barany
będzie PRL. Ja głosuję na PiS i zdania nie zmienie chociazby mnie torturowali. Napewno nie na PO. juz bym wolała na koziołka matołka zagłosować,bo on napewno bardziej dbałby o Polkę niz Tusk

Gość PO ale nie zeby
ta partia była idealna ale wedlug mnie jest najlepsza z wszystkich obecnych

jedynie platformie udalo sie tak dlugo rzadzic. wszystkie poprzednie rzady upadaly. to o czyms swiadczy.

Gość pis pis pis
miecho ty madralo, media to akurat zrobily sieczke w mozgu, tym co popieraja PO.. a nie wmawiaj ludziom, ze nagle zmienili zdanie po katastrofie, bo to akurat nie do konca prawda.. nigdy nie popieralam komuchow, ani tzw rozowych czyli Po, ktorym blizej do komuchow niz prawdziwej prawicy.

Gość pis pis pis
aliczka, ty wez sie troche zorientuj a nie paplaj glupot!

Gość a odkąd to PISto prawdziwa
prawica?:D szczegolnie jesli chodzi o gospodarkę. wiesz w ogole co to jest prawica?

Gość kolejny watek
dlaczego zginal prezydentJFK hipotezy Niektóre hipotezy mówią, iż w tę śmierć mogły być zamieszane osoby z najwyższych kręgów władzy, a także CIA. Najczęściej przedstawiane są następujące hipotezy: 1.Udział w spisku centralnych organów władzy 2.Udział w spisku rodziny Rockefellerów, która od lat manipuluje prezydentami USA i dyktuje im, co mają robić, na co Kennedy się nie zgadzał 3.Udział w spisku pewnych kręgów politycznych oraz ludzi związanych z przemysłem wojskowym za to, że nie chciał zaangażowania USA w Wietnamie (wojna zaś oznaczała duże zyski sektora zbrojeniowego) 4.Udział w spisku kręgów bankierskich (banknoty są drukowane przez prywatny System Rezerwy Federalnej USA) za to, że chciał przywrócenia prawa do emisji dolara amerykańskiego dla rządu USA oraz powrotu do zasady, że dolar musi mieć pokrycie w kruszcu (konkretnie w srebrze rozporządzenie 11110 z 4 czerwca 1963), co pozbawiłoby elitę finansową możliwości niemal nieograniczonej kreacji "pustego" pieniądza 5.Udział w spisku komunistycznych służb specjalnych ZSRR lub Kuby za kryzys kubański (późniejsze próby tuszowania prawdy o nim przez władze USA wynikałyby z niechęci do wywołania wojny między mocarstwami, gdyby prawda ta wyszła na jaw) 6.Udział w spisku kubańskich emigrantów za to, że nie obalił Fidela Castro podczas kryzysu kubańskiego 7.Udział w spisku amerykańskiej mafii, której wraz z bratem Robertem wydał wojnę 8.Udział w spisku rasistów z Ku-Klux-Klanu za to, że popierał dążenia ciemnoskórej ludności do zniesienia segregacji.

Gość już fani pisu
zaczynają bluzgac...typowe...😴

Gość Według mnie do prawdziwej
prawicy bliżej PO niż PISowi!

Gość alee się wnerwiłaam
PO

to chyba ty jestes niezorientowany. poczytaj troche o rzadach po 1989 r bo widze ze nie jestes zbytnio obeznany w temacie.

ja tam nie jestem fanką nikogo i niczego ale chyba bluzgi to można prędzej usłyszeć od "fanów" po, którzy pociskają kaczora za wygląd, mówią, że dobrze że "kaczka zdechła' itd... mi to w sumie lotto :P elo :classic_cool:

Gość troche nie na temat
ja nie bede glosowac, bo nie mieszkam w polsce, a i nie robie nic w kierunku szczegolowego poznania wszytkich partii i kandydatow. ale bym jakchetniej glosowala na jakas partie, ktora wprowadzila by socjalizm typu kraje europy zachodniej (nie socjalizm znany z czasow prl'u). no i zeby w sensie ideologicznym promowali swiecki humanizm oraz rownosc spoleczna. to jaka waszym zdaniem partia z obecnie istniejacych najbardziej przypomina to co napisalam? bo jestem zdezorientowana juz ...

Gość nie chcę socjalizmu
w gospodarce wiec będę glosowac na PO!

Gość PO bo daleko mi do ludzi
którzy sa podejrzliwi, mściwi, wszędzie węsza spisek - a kazdy przecież ocenia wg siebie

Gość lepszy liberalizm
niż socjalizm

Gość myśsle samodzielnie więc
tylko PiS

Gość troche nie na temat
nie calkowity socjalizm, ale socjalistyczne elementy dla dobra ludu (np. bezplatna sluzba zdrowia i edukacja, swiadczenia socjalne, takie sprawy).