Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tejka_______

Wstydze sie swojego mieszkania

Polecane posty

Gość tejka_______

Moj facet byl tylko dwa razy u mnie, ale wlasciwie tylko w moim pokoju a pokoj remontowalam 2 lata temu i jest super. Reszta mieszkania chociaz czysta to jest brzydka. Mieszkam z rodzicami jeszcze, oni wyjezdzaja na 2 tygodnie za granice, chcialabym pomieszkac przez ten czas z chlopakiem ale nie proponuje tego ani nie mowie mu nic o wyjezdzie rodzicow bo mi wstyd tego mieszkania. Pomijam fakt ze jest urzadzone w "wiesniackim" stylu bo jakby bylo schludne to ok, ale np w lazience krany zakamieniale cale, nie da sie tego odczyscic trzeba wymienic, w kuchni na podlodze pcv w ktorym jest dziura i wiele innych, wstyd po prostu, moi rodzice nic z tym nie robia, ja sie przestalam tym przejmowac bo i tak za jakis czas sie wyprowadze. A teraz taka sytuacja i super okazja zeby pomieszkac troche razem a ja nie wiem co mam zrobic :O

Gość do autorki...
wez sie do roboty; kamien przy kranach elegancko schodzi, kiedy jest czyszczony drucikami do mycia garnkow i plynem do naczyn [to nie sciema], linoleum z dziura zrewij, reszte posprzataj i baw sie dobrze :D

tejka_______ => Wykładzina dywanowa 15 zł/m2; odkamieniacz na kwasie - 100 zł.

Gość etopiryna+
octem ten kamien polewaj to łatwiej zejdzie i ten kawałek wykładziny tez kup reszte pokoi pozamykaj i zakaz wjazdu zrób :P

Gość własnie po occie idealnie
schodzi, do kuchni chodniczek - kilkanascie złotych w IKEI i nie tylko, moze byc jakas zaslona ( w lumpeksie tanie). Bukiety kwiatów czy gałezi tu i ówdzie. I OK

Gość lepiej go nie zapraszaj
bo sie przestraszy i cie rzuci

Butelkę octu (koszt 2 złote) zagotuj w czajniku (przy okazji czajnik będzie jak nówka) a potem wrzącym octem polej kilkakrotnie krany - będą błyszczeć jak ze sklepu. Ale to tylko tak nawiasem. A co do reszty to po prostu nie przejmuj się i zaproponuj chłopakowi wspólne pomieszkanie. Przecież nie spotykasz się z idiotą, któremu zależy na tym, żebyś miała lokal jak z "Dynastii".

Gość pieter
Poproś chłopaka żeby Ci tą wykładzinę pomógł położyć. Będzie dobry pretekst żeby przyjechał. Porobić coś wspólnie. I przy jakieś pracy zobaczysz co to za facet tak naprawdę. Przy takich akcjach charakter wychodzi. No i jak znam facetów to nie ważny jest wygląd mieszkania tylko Twój ;)

Gość ale przecież ona nie chce nic
z tym robić! :O Patrzcie, co napisała "rodzice nic z tym nie robią". Ona tylko na doopie siedzi i się wstydzi. Ale żeby doopsko ruszyć to nie. To niech się dalej wstydzi i pies ją trącał.