Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodzianka z serem

Odchudzanie z wiiieeelllkiej wagi.

Polecane posty

Gość jagodzianka z serem
Cześć babeczki:-) Właśnie wybrałam sobie kostium na allegro (tylko tam można dostać słuszne rozmiary) a właściwie tankini, bo nie mam zamiaru siedzieć w kocu na plaży przez swą otyłość. A tankini wiele zakryje. Do tego pareo i nie będę straszyć. Jeszcze tylko 2 tygodnie do urlopu. A Wy jak ? Jak Wam idzie? Mnie się trochę w głowie poprzestawiało na pozytywne myślenie i od razu lepiej. Pozdrawiam Was słonecznie :-D

Gość taa niedobra pupa
A gdzie jedziesz? U mnie ok. ale męczą mnie te upały, dużo siedzę w domu przed kompem. Ale zaraz zmykam nad jezioro - po południu będzie przyjemniej... :)

Gość takie
Witam Mam coraz mniej czasu, działka jak co roku o tej porze pochłania mnie bez reszty, bardzo to lubię. Mam trochę warzyw, kwiatów, truskawek i najwięcej trawy i krzewów owocowych. Jagodzianka, gratuluję, cieszę się bardzo że potrafiłaś się przestawić na pozytywne myślenie. Popieram zakup kostiumu i pareo, cieszę się razem z tobą. Gdzie wyjeżdżasz na urlop? Ja stanęłam w miejscu, ale i tak jestem zadowolona bo figurę mam dużo lepszą niż w ubiegłym roku i bez skrępowania chodzę na plaże aby popływać. Wykańcza mnie jednak upał, wolę jak temperatura nie przekracza 25 stopni. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku🖐️

Gość 6576576
Hej, i jak tam?

A co myślicie o wczasach odchudzających? Widziałam na stronie hotelu Primavera z Jastrzębiej Góry taką ofertę i prawdę mówiąc wydał mi się ten pomysł całkiem niezły - można gdzieś pojechać, a przy okazji stracić trochę wagi - świetna sprawa.

Gość LIKErosso
Mi się udało rok temu dzieki rolletic i 15tyg diety królów (+ sugerowane w Studio Zdrowia suplementy) schudnac 14kg :)