Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmole2777

Tato mi powiedział ze cierpi, że nie mam męza ani dzieci. Mam 28 lat...

Polecane posty

nic z nim nie jest nie tak, po prostu mi sie bardzo nie podoba z wyglądu:O wiem, że brzmi to pusto i beznadziejnie ale taka prawda i niewiele mogę z tym fantem zrobić

Gość atemlos123
najgrosze jest to, ze zegar biologiczny tyka...

najgorsze jest to, że mam zajebiste wyrzuty sumienia, ale na serio nie mogę nic na to poradzić że mi się nie podoba. Czasem jest tak, że dopiero później zaczyna ktoś nam się podobac, ale jednak 'to coś'musi być od samego początku....no trudno się mówi

Gość taa nidobra pupa
a na szukanie chlopa nie masz? co ty nie lubisz seksu? jakas dziwna jestes, poszukaj chlopa, duzo frajdy, polecam, zacznij juz dzis na necie Cholerna frajda, no jasne, gotowanie, sprzątanie, rezygnacja z pracy na 7 lat bo ktoś musi siedzieć na bachorach a facet przecież nie będzie, porody, strach przed ciążą, dowiadywanie się o zdradzie.... Korzystaj z życia, jak masz pracę to podróżuj, realizuj hobby. Nawet nie wiesz jak masz dobrze. Ludzie często idealizują wiele rzeczy i myslą, że jak się kogoś ma to od razu nie wiadomo jakie szczęście. A szczęście mija po roku i potem jest tylko równie pochyła.

taa niedobra pupa....no wiesz, zależy jak się trafi, po Twoim poście widać że albo niespecjalnie lubisz swoją rodzinę tj męża i dzieci albo ich jeszcze nie masz, realizujesz się sama i jest ok skoro jest Ci tak dobrze, ale nie ma w tym nic złego że ludzie dążą do związków:)

Cholerna frajda, no jasne, gotowanie, sprzątanie, .... Cóż można na to patrzeć tak a można też patrzeć w formie jak on mi tak ja jemu mąż dba o żonkę a ona dba o męża bo o to chodzi a nie o wysługiwanie i usługiwanie. Ona mu ugotuje obiad on ją będzie rozpieszczał prezentami albo chociaż wyniesie śmieci :D

Gość taa nidobra pupa
Ona mu ugotuje obiad on ją będzie rozpieszczał prezentami albo chociaż wyniesie śmieci Prezentami to rozpieszczają wyłacznie przed ślubem, ew. pierwszy rok. Czy śmieci za obiad to dobry układ? BO jeśli tak, to ja na pewno wolałabym śmieci... Mam złe doświadczenia, rzeczywiście, rozstałam się i już nikogo nie szukam. Ale poczytajcie choćby to forum - ile topików o zdradzie, itp. Ponad 60 % par się zdradza. Ja nie widzę sensu w tych związkach...

Gość ja nie wyobrażam sobie
wracać do domu, w którym ktos jest :-O ninawidzę jak ktoś mi się plącze po mieszkaniu, nie miałabym chwili spokoju dla siebie i intymności tylko dla siebie

męska pomarańcza dobrze gada:D a ja nie lubiłabym wracać do pustych ścian:O

Gość jesli jest ci z tym dobrze
to ok, pamietaj kazdy jest kowalem swego losu 🖐️