Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna panna 23

ZDESPEROWANA BABA MĘCZY MNIE I MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość gdzie tam
jest jedna szansa na twoja role w rozwodzie.. jesli zajdziesz w ciaze, sad szybko orzeknie rozwod, bo bedzie chodzilo o dobro nowego dziecka i bedzie szansa na stworzenie nowej jednostki rodzinnej;) hahahahahah

HAHAHA GDYBY NAPARWDE CHCIAL ODEJSC OD ZONY...TO BY SIE WYPROWADZIL...NP DO HOTELU..PRZECIEZ MA PIENIADZE CO NIE... ALBO SPAŁ W FIRMIE ALBO CO KOLWIEK

Gość do daniel 123
gdzie tam ale cipie podpowiedziałaś ;D wiesz że teraz szybko zaciąży z kimkolwiek i powie mu że to jego ;D ale obawiam sie ze to i tak niczego nie zmieni ;) on nie chce rozwodu wiec jedyne co może w ten sposob osiągnie to alimenty... choc facet pewnie zażąda testów i też dupa blkada...

do gdzie tam... moze lepiej nie dawaj jej takich rad...szkoda, żeby dziecko miało takie COŚ za matke

Gość gdzie tam
zaproponuj mu niech sie wyprowadzi od zony i zlozy pozew o rozwod, zobaczysz jak zareaguje.

Gość jenk
A czy Autorko nie za wcześnie używasz słowa my? my pojdziemy do prawnika,my poruszymy sprawy itp.Może niech najpierw Twoje szczęście samo uporządkuje swoje życie tak jak facet powinien?

Gość do daniel 123
a nie sądzisz, że niedorozwinięte dzieci takie jak ty powinny słuchać rodziców???

Gość gdzie tam
racja mogla nie zrozumiec zartu, ale calkiem powaznie to i takie cudo widzialam w pozwie o rozwód ( z winy zony mial byc) hahahahaha

", ale do cholery gdzie on ma mieskzac co ? on mial mieszkanie, to ona do niego tyłek przywlokła i zaczęła się mnozyć jak królik, niech wroci tam skąd przyszła - do rodziców, a on zostanie tam gdzie byl, czyli u siebie" różne historie się tutaj czytało prawdziwe lub nie ale wracając do tematu to Ty jesteś ZDESPEROWANĄ BABĄ a wracając do cytatu - nigdy nikomu źle nie życze - ale zastanów się dziewczyno aby Ciebie to samo nie spotkało !

NO ZAJDZ W CIAZ... I BEDZIE WSZYSCY JEDNA WIELKĄ RODZINĄ.>>HAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AUTORKO POWIEDZ NAM A PRACUJESZ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość do daniel 123
gdzie tam ona niczego nie rozumie ;)

Gość do daniel 123
no właśnie pochwal się czym się zajmujesz? co robisz na co dzień? uczysz się, pracujesz?

NO TAK NIECHCE NIC ODDAC JEGO ZONIE....BO WTEDY TY NIE BEDZIESZ MIALA DOMU......................... TAK NAPRAWDE WALCZYSZ O "SWOJE" DZIĘKI ZA ROZRYWKĘ WIECZORNA MAM SIE Z CZEGO POŚMIAĆ

Gość gdzie tam
wszyscy i autorko dziekujemy! niewazne ze strzepimy jezyk i nas nie sluchasz, grunt ze mamy swietną rozrywkę w niedzielny wieczór:) P.S. Mój facet mowi ze twoj wybranek to prawdziwy szczesciarz, stary chlop przygruchał sobie mlodą babkę i to jeszcze tak naiwną ze we wszystko wierzy:) pewnie nie jestes zbyt ładna, ale co tam:) wazne ze wiesz co w zyciu jest wazne, bronisz jak lwica swojego misia nieudacznika bez jaj;) bomba!

czy pracuje? pracuje, ale na 1/4 etatu,bo jestem w trakcie studiów dziennych nie musze uciekac od rodzicow , bo im powodzi sie niezle, a ja jestem jedynaczką, dlatego jak juz pisalam mnie sie nigdzie nie spieszy, mysle, ze spokojem i cierpliwoscią wygramy te sprawę w pieknym stylu a wy sobie rzucajcie obelgami, zachodzcie przed wczesnie w ciaze i nakladajcie tipsy na prowincji :) pozdrawiam i powodzenia

ALE WIESZ CO.......NAPEWNO NIE UDA CI SIE ROZBIC RODZINY... PAMIETAJ ...NIE DA SIE ZBUDOWAC SZCZEŚCIA NA CUDZYM NIESZCZEŚCIU........................................ ON WIE ZE CHODZI CI O JEGO PIENIADZE..........WIEC OD ZONY NIE ODEJDZIE NA SZCZESCIE............ A POWIEDZ ZA PIENIADZE CO ROBISZ MU ŁOZKU?????????????????????????????? JESTEM BARDZO CIEKAWA I INNY PEWNIE TEZ

I TY STUDIA....HAHAA ŚMIESZNE.. CHYBA SPERMA CI SZARE KOMÓRKI POZJADAŁA.. NIE ŁYKAJ TYLE!!!!!!!!!!!!

Gość do daniel 123
ale bez połyku nie ma jeansów ;D

Gość pewna panno ...
ty jestes jego KOCHANKA MŁODSZA (jak bedziesz zbyt stara albo mu sie znudzisz to i ciebie wymieni na mlodsza) i uważasz że masz prawo do tego mieszkania...załosne

Gość gdzie tam
hahahahaahaahhahahaha:D

Olka11305,a co nie przyjeli Cię ? nie martw się, w czerwcu sprobujesz znowu faceta też pewnie znajdziesz, może nawet mlodszego i wolnego i może klawiaturę tez nową kiedyś kupisz :)

I NIE PISZ MI TU O TIPSACH SOLARIUM ITP... SAMA MASZ MORDE JAK GÓWNO... JAKA ŁADNA I INTELIGENTA LASKA POJDZIE Z 50 LATKIEM DO ŁÓZKA......FUJ...JA BYM SIE PORZYGAŁA.....

Gość pewna panno ...
w dodatku jestes jedynaczka to uwazasz ze ci sie wszystko nalezy?

aż mi smutno z nie odpowiedzialas na pytanie .... a co do studiów, to ja nie wiem co ty studiujesz i gdzie...skoro jestes taka tepa...hmm...moze prawo? albo psychologie?

" nie musze uciekac od rodzicow , bo im powodzi sie niezle, a ja jestem jedynaczką, dlatego jak juz pisalam mnie sie nigdzie nie spieszy, mysle, ze spokojem i cierpliwoscią wygramy te sprawę w pieknym stylu" taaa - jak Ty autorko pójdziesz na sprawę - to z pewnością ją wygracie ! szkoda słów - mam nadzieje że to prowo

Gość gdzie tam
z takim rozumem nie dotrwalaby do 2go semestru na prawie- wypraszam sobie!:)