Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal_1987

w jakim wieku mieliście pierwszą dziewczynę?

Polecane posty

Gość tak, mam 19 lat i
wiesz co, mój ostatni tez nie miał zbyt dużego doświadczenia, ale był tak sympatyczny i inteligentny, że przymknęłam na to oko. ;) i pewnie drugiego takiego nie znajdę.

Gość w pabie w toalecie
w Sopocie

Gość rafal_1987
No to fajnie, dzięki. Teraz może będę wierzył, że nie jestem przegrany. Tylko nie bardzo mam styczność z tymi 18-19 latkami. Gdzie by taką poznać, w klubie?

Gość samotnik23
a powiedz jak sie poznaliscie ?

Gość urodziles sie w 1987
i masz 25 lat??? :D

Gość rafal_1987
już pisałem wcześniej, że ta liczba w pseudo nie pokrywa się z rzeczywistością, 1985 był chyba zajęty.

Gość tak, mam 19 lat i
mnie się pytasz? ja jestem internetową desperatką, więc przez internet :P ale to jest ciężka droga, jak szukanie perły w gnoju :P

Gość samotnik23
no i widzisz dla mnie tutaj sie koło zamyka bo ja nie mam czasu żeby tak kogos poznawać i jeździć w ciemno :(

Gość rafal_1987
może łatwiej byłoby właśnie w jakimś klubie, albo w innym miejscu uczęszczanym przez dziewczyny w tym wieku?

Gość kamyla2010
ja mam chłopaka w swoim wieku, 20l co jest nielada problemem, cięzko się dogadac, inaczej partzrymy na świat, dojrzewamy też różnie, inne priorytety, uwazam ze dobrze jak facet jest starszy od kobiety,

Gość tak, mam 19 lat i
musisz poznać na żywo. ja też muszę w końcu się przełamać. :P tylko że ja będę mieć problem, bo nie chcę typów łażących po barach, a takie osobniki jak ja się z domu nie ruszają :P prawdopodobnie. Jakoś to będzie, trzymam kciuki!

Gość rafal_1987
Może po prostu źle się dopasowaliście. Może ty jesteś dojrzała, a on wyjątkowo niedojrzały. Zdarzają się też dojrzali 20 latkowie, nie wszyscy w tym wieku są dziecinni i nastawieni na zaliczanie panienek.

Gość sztywna pyta
to znowu ja :P Faceci psychicznie i fizycznie są oopóźnieni do kobiet dlatego wskazane jest żeby facet był kilka lat starszy. 90% dziewczyn woli starszych o kilka lat chłopaków. nie mów dziewczynie że wogóle nie miałeś dziewczyny. po prostu nie gadaj o tym co było kiedyś

Gość samotnik23
a skad jestes ?

Gość tak, mam 19 lat i
bo ja myślę, że to jest tak: jesteśmy młodzi - chcemy być zajebiści, żeby wszyscy nas podziwiali itd itp. mamy we łbie jakiś tam wzorzec idealnych siebie i przez to jesteśmy puści. Jak ktoś pożyje dalej to za parę lat, albo już to przeżyje i się mu to znudzi, albo stwierdzi, że np. nie ma co, to nie dla niego. młodzi faceci wg mnie to na pierwszym miejscu mają opinię swoich kolegów - muszą być zajebiści, chodzić na siłke, pić z nimi napierdalać się, ruchać laski. Tak szczerze to nie wiem, czy w tych głowach siedzi coś bardziej ambitnego. Taki koleś w każdym razie zawsze będzie myślał tylko o sobie, a dziewczyna dla niego jest zabawką. I z tego powodu wolę starszych, bo starsi już mniej więcej skumali, że kobieta to też drugi człowiek, ma uczucia, emocje, zaufanie itd. i starają się nie zachowywać jak buraki. nie wstydzą się otwierać, mówić o swoich uczuciach. taki malolat to przecież nie będzie sobie siary robił, nie? :P

Gość rafal_1987
Dziękuję ci za pocieszenie, muszę już kończyć, ale wiedz że zrobiłaś wiele dobrego przywracając mi trochę wiary, że jeszcze nie wszystko skończone. Rzeczywiście, nie troszczę się o to, co pomyślą o mnie koledzy, bo to moje życie, a nie ich

Gość samotnik23
ja taki nie jestem i co mam z tego ? nie moge sobie nikogo znaleść dla mnie jest to smutne, bo osobiście uważam sie za osobę bardzo wporządku :(

Gość chłopie ty chyba nie masz
problemow. Co, to jakies obowiazki zwiazane z wiekiem? testy gimanzjalne? kazdy ma dziewczyne, kiedy mu pasuje, moze miec nawet 80 lat, co to za roznica?

Gość rafal_1987
Gdy już wychodziło na jaw, że nie mam doświadczenia A widzisz, czyli jednak jakieś bliższe kontakty z dziewczynami miałeś. Można o tym niby nie mówić, że się nie ma dośw., ale to i tak się przecież wyda. Moim zdaniem na pierwszą dziewczynę lepiej wybrać taką starszą i już doświadczoną, powiedzieć w jakiej jesteśmy sytuacji i potraktować ją jako swego rodzaju nauczycielkę ( jeżeli oczywiście zgodzi się odegrać taką rolę). Dla niektórych starszych dziewczyn, to mogłoby być pewną odmianą i urozmaiceniem. Później już ma się jakąś wiedzę jak do tego się zabrać.

Gość somotny00000016
ja mam 16 lat i też nigdy nie miałem dziewczyny, dodam że mam 170cm wzrostu, czyli też nie jestem za wysoki

Gość Grand
Ja mam 19 lat i nie miałem jeszcze dziewczyny a bardzo się starałem i to już kilka razy. Nie wiem dlaczego tak się działo... nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie... ;(

Gość Grand
Mam 194 cm wzrostu. Dla mnie to trochę za dużo i chciałbym być odrobinę niższy...

Gość maciek 244
ja mam 24 lata i nigdy nie miałem kobiety, ale przecież mam czas,

Gość xBrunerx1991x
Mam 21 lat i nie miałem jeszcze dziewczyny, ale chyba jestem na dobrej drodze :) Jestem osobnikiem siedzącym w domu i zapoznałem taką co też w domu siedzi :) Nie wiedziałem wcześniej że z dziewczyną można gadać o tylu rzeczach i nie znudzić się sobą :) Chyba znalazłem wreszcie swoją perełkę :-)

Gość ugjbmid
Ja osobiście mając 22 nie wyobrażam sobie być z 18-19 są zbyt niedojrzałe generalnie taką musiałbym się jak zięciem zajmować

Gość Julo10
Ja mam teraz w wieku 16