Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona mama i corcia

Co zrobic by go tez zabolalo

Polecane posty

Nie wiem dlaczego my czujemy sie gorzej,przeciez to nie my zdradzilysmy... ?

Witajcie Witaj autorko Ten związek nie ma szans. Obawiam się, że tak jak ja, to Ty nie dajesz sobie szans na normalność. Natomiast tkwisz w tym, który gwarantuje Ci przeżycia znane z dzieciństwa. Ja jestem DDD. Myślę, że ten facet ma Cię za nic, traktuje przedmiotowo, mierzi go nawet to, że ma wobec Was jakieś zobowiązania. Myślę więc, że spróbuje nie robić sobie nadziei. Ja znam jednego który ma 63 lata a drugiego który ma 51 lat, obaj ojcowie i niestety obu życie nie nauczyło szacunku do innych - mają problem ze sobą, a ponieważ nie szanują nikogo w swoim najbliższym otoczenie, nigdy nie przyjmą tego do wiadomości - niestety to ludzie chorzy, a Ty jestem takiemu potrzebna do tego chorego tańca. Zrobisz jak uważasz, ale tutaj miłości nie ma z jego strony, więc ... nie wiem czego się spodziewasz? Pzdrawiam

Co oznacza DDD ?

,, mierzi go nawet to,ze ma wobec Was jakies zobowiazania..'' Dlaczego tak myslisz.? :(

Gość wania-mania-hania
Ten związek nie ma szans.? Jak byla zdrada to od razu nie ma miłości z jego strony.? BZDURY !!!

Gość jullia z francji
Trzeba cieszyc sie zyciem,poprostu zyc pieknie,a on zobaczy ile stracil.Mogl miec rodzine,to co najwazniejsze w zyciu.To go zaboli,ze nie walczyl o swoje szczescie .

Gość 4565566
dac w ryj