Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec jak sie patrzy

Nigdy nie mialem dziewczyny , nigdy sie nie calowalem

Polecane posty

Gość I'd like to make my life bette
najgorsze jest to, że nawet gdyby się udało jakąs laskę poderwać, to na dłuższą metę nie wyobrażam sobie utrzymać znajomości.... o czym ludziska rozmawiacie jak się ze sobą spotykacie ???

"o czym ludziska rozmawiacie jak się ze sobą spotykacie ???" to pytanie mnie zabiło, Stary o wszystkim, istotne żebyś potrafił słuchać co kobieta ma do powiedzenia i starał się dowiedzieć o niej jak najwięcej (w granicy rozsądku, nie graj w "100 pytań do" na pierwszym spotkaniu:) wtedy będziesz znał to co lubi a czego nie i będzie więcej tematów. Jeśli zdarza się tak że nie ma za bardzo o czym rozmawiać to najlepiej pożartować humor to najlepszy patent na "głuche" sytuacje. Ogólnie rzecz biorąc rozmowa żyje swoim życiem problem w tym żeby coś mówić, szukać wspólnych tematów. Miałem kilak takich sytuacji że praktycznie przez bite 5 godzin gadałem o wszystkim i o niczym przecinkując żartobliwymi anegdotami i dziewczyna była w niebo wzięta. Fakt, że i tak Nam nie wyszło bo jedynym jej hobby była telewizja wiec szybko zrezygnowałem bo nie będę rozmawiał o serialach 24 na dobę.

Gość poderwac to nawet
w miare latwo ae pozniej codzienie sie spotykac i bleeeeeee

Gość master blaster
witam w klubie🖐️

Gość TH is IT OM
Ja tak samo a mam 28 lat

Gość what a story
podnoszę :)

Gość Fajans nad fajanse
Zbierzmy się wszyscy do kupy i pójdźmy wyrywać dupy :D Kupą mościpanowie, kupą !!!

ehh, smutne to wszystko.ja tam się już przyzwyczajam do samotności,po prostu dla mnie nie ma nikogo

Gość FuckWorld
Ja też taki jestem kolego jak ty mam 23 lata,ale przy życiu trzyma mnie muzyka ,bo uwielbiam pewnego muzyka którą taką grupę ludzi trzyma

Gość Wielkie zaszłości
mam 19 lat i to samo. jakoś egzystuje dzięki hobby.

Gość Wielkie zaszłości
I uważam że bardzo głupio mówicie!! Co znaczy że mam słuchać co kobieta mówi?! Ludzie jak ja w ogóle nie mam koleżanek i wątpię żeby któraś chciała się ze mną spotkać i jeszcze nawijać. To z czym wy wychodzicie do nas przegrańców przed szereg?

Gość Wielkie zaszłości
To co niektórzy piszą to my do tego dojdziemy za lata świetlne. Narazie coś prostszego prosimy.