Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec jak sie patrzy

Nigdy nie mialem dziewczyny , nigdy sie nie calowalem

Polecane posty

ja sie lecze z stanow lekowych i glebokiej depresi gdy nie bralem tych prochow to byloze mna kiepsko mialem ochote sie zabic bo mialem dosc tego ze zadna mnie niechce i ogolnego strachu przed ludzmi teraz chociaz tego strasznego stanu nie czuje i tez tej samotnosci

Gość chop z jajem
na depresje dobre są leki ziołowe a szczególnie jeden zwany " ziołem" :P. Moje porady są praktyczne. żyje trochę na tym świecie i wiem na co lecą lachy, wiem jak jest w klubach. jestem praktykiem a nie teoretykiem. jeżeli autor jest leszczem to nie wymyślę mu sposobu jak wyrwać zajebistą laskę, ale znam sposób na blachary "skóra, fura i komóra". jak go "znajomi" z byłych szkół zobaczą w porządnej furze z fajną laską to od razu respektu nabiorą. nie będzie tylko "cześć, co tam słychać" tylko " siema stary, wpadaj na impreze !!!!!"

Darker mi tez bylo z pczatku ciezko opowiadac o moich problemach ale jak sie chce od kogos pomocy to trzeba gadac

Gość alone 4 ever
chop z jajem niestety ale jak nie jest się luzakiem, nie ma się śmiałości i pewności siebie to choćby nie wiem jaką się miało gablotę to i tak blachary się nie wyrwie :( jeśli chodzi o wygląd to jest OK... niestety w mojej osobowości jest coś nie tak :( coś co odpycha ludzi ode mnie... i to od kąd pamiętam, zawsze tak było :( najgorsze jest to że, wygląd można zmienić jakieś operacje plastyczne liftingi etc, natomiast osobowości nie da się :( i to kurvva widać..., nie wiem czy po oczach czy jak, ale pamiętam że nawet instruktor od prawa jazdy powiedział mi coś takiego, że ze mną problem jest taki, że nie mogę się wyluzować, i otworzyć, że za bardzo się stresuję i przejmuję itd co do dyskotek, przejeżdzałem kilkakrotnie obok kilku ale nieodważyłem się nigdy wejść :o widząc co sie dzieje przed budynkiem.... zresztą tańczyć nie umiem, alkoholu nie piję, bawić się nie umiem.... nie widzę siebie w takim miejscu, choć z drugiej strony chciałbym się bawić i szaleć , robić różne szalone rzeczy ale.... no właśnie zawsze jest jakieś durne ale :( i to myślenie a co będzie jak? , a co sobie pomyślą? i analizowanie, wymyślanie różnych możliwości itd ehh masakra :( nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam w takim stanie, zwłaszcza teraz latem :(

Gość chop z jajem
"chcial bym miec skure fure i komure ale mnie na takie luksusy nie stac" czymś musisz zaimponować dziewczynie a tel komórkowy to żaden wydatek. kórtkę skórzaną możesz mieć za 500zł, fura 12-15 k zł, tuba do samochodu może być używana 80-100zł szt, wzmacniacz też używany 200zł/szt, techniawa ( tylko zagraniczna : tiesto itd) za darmo ściągana z neta i wypalona na płytę CD za 50gr.:P uwierzcie mi że lepszy rydz nisz nic, lepiej wyrwac blacharę a potem się wkręcić w jakieś imprezowe towarzystwo

Nie wiem, nie było mnie przy tych sytuacjach i moge tylko wyliczyc prawdopodobne przyczyny, np zly wyglad? moze nie robiles tego w odpowiedni sposob i reakcja dotyczyla samego tekstu/sposobu zachowania? I to, ze nie wygladasz jak Brad Pitt o niczym nie swiadczy... sam idąc po miescie mozesz sie rozejrzec i zobaczyc ilu przecietnych chlopakow ma dziewczyny. Z reszta Brad Pitt a czasow zapusczenia brody sam wygladal jak przecietny gosc - o ile nie gorzej :D Nie wiem jak wygladasz wiec na temat wygladu sie nie wytpowiadam. Generalnie to ciezko m isie odniesc do tego bo nie znam szczegolow, czy to byl podryw na spontana z Twojej strony - w sensie do pieknej nieznajomej, czy to byly dziewczyny ktore dlugo znales, w jaki sposob to robies itd...

chop z jajem no wlasnie na takie zeczy mnie wlasnie nie stac moze poza ta plyta wypalana z tehniawa ;p

alone 4 ever - ja mam wrazenie, ze jakiejkolwiek rady bym nie udzielila to i tak nie sprobujesz prawda? juz podjales decyzje, ze nic nie zmienis, bo nie potrafisz?

Gość Jaga!
mieszka ktorys z Was w Wlkp.? :)

Nie wiecie co tracicie :P Nie ma nic lepszego od zatracenia sie w tańcu... zamykasz oczy, jestes tylko Ty i muzyka... w tańcu nikogo nie udajesz, nawet jesli jestes osoba niesmiala to w nim sie uwalniasz, wyrzucasz z siebie wszytskie emocje... Jak sie nie potrrafi to co z tego, wtapiasz sie w tlum i juz Cie nie ma :P No ale dobra, kazdy ma prawo mieć swoje upodobania... :)

Gość chop z jajem
ble ble no nie gadaj że nie stać cie na telefon komórkowyhehe :D

Gość alone 4 ever
no offence ale zawsze wydawało mi się, że jak jedzie taki delikwent i muzykę słuchać z kilometra zanim się auto pojawi to wiocha i obciach :o tymczasem z tego co piszesz to wynika że to gruby lanss :D no nie wiem ja się nie znam :P oczywiście zawsze muza gra jak jadę ale słychać ją tylko wewnątrz auta a nie w promieniu kilometra :P IMO fura skóra i komóra to hehe może kilka lat temu faktycznie był szpan, ale nie w obecnych czasach... jeśli uważasz że z tego względu laski na Ciebie lecą to się mylisz, po prostu musisz być fajny koleś i mieć to tajemnicze "coś" którego mi brakuje....

Gość chop z jajem
no ja mam vw polo stare, ale znam ludzi którzy wyrywają sobie lachy na fury- blachary. skóra zawsze jest w modzie. a dziewczynę to mam taką nienajgorszą. jestem tego zdania że lepiej wyrwać fajną blacharę niż nie mieć żadnej dupy:D

Gość chop z jajem
25 lat. darker nikt ci nie karze ruszać się jak zawodowi tancerze-cioty jebane :D

Gość alone 4 ever
talk_to_me ja bardzo chciałbym zmienić wiele rzeczy, ale problem w tym, że utkwiłem w martwym punkcie :o iii nie widzę na obecną chwilę żadnych szans na zmianę w zasadzie czegokolwiek :( nie mam żadnego punktu zaczepienia...

Gość chop z jajem
ja jakoś tańczę a pedałem nie jestem. a zawodowi tancerze to faktycznie jak pedały się gibają :D a może i są pedałami

Gość alone 4 ever
telefon , heh nie wiem po co go w ogóle mam :( jedynie od operatora co jakiś czas dosaję smsy i różne reklamowe śmieci :o nie pamiętam kiedy ostatni dzwoniłem do kogoś albo ktoś do mnie :o chop z jajem oczywiście masz rację, że lepiej być choćby z blacharą niż samemu, w końcu blachara też człowiek :D ale jak już pisałem, samo auto nie wystarczy.... musisz mieć coś więcej do zaoferowania, trzeba mieć jakieś pomysły na spędzanie razem czasu, jakieś tematy do rozmowy...

Gość Jaga!
pytam po raz kolejny czy ktos z Was jest z Wlkp. a najlepiej z Poznania?

Gość a co chcesz jakiegos
rozprawiczyc ?

Gość chop z jajem
alon4 jak masz dobrą furę to jedź na miasto i może jakaś się złapie. wtedy przyda się telefon komórkowy żeby się z nią umówić. jest dużo napalonych blachar które ciebie poderwą :D