Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec jak sie patrzy

Nigdy nie mialem dziewczyny , nigdy sie nie calowalem

Polecane posty

Gość chop z jajem
darker z takim podejściem dupy nie znajdziesz, a na parkiecie nie musisz się gibać jak zawodowy tancerz który jest pedałem :D co masz w sobote do roboty ? będziesz książkę czytał :P

Gość chop z jajem
dobrze darker że już się pogodziłeś z losem starego kawalera :D

alone 4 ever - ja sie przekonalam kilka dni temu ze nic nie jest niemozliwe.... (no moze oprocz znalezienia milosci - bo tu akurat jestem w stanie uwierzyc niestety). Ale Twoj problem nie polega tyko na tym, że nie masz dziewczyny, a ogólnie na tym, że jestes samotny. Wiesz co są ludzie, którzy naprawde mogą odpychac, ale to przede wsyztskim osoby zle, ironicznie, zgorzkniale.... Nie wierze, ze nie masz nic do zaoferowania drugiemu czlowiekowi...

Gość Jaga!
Cream to porazka tego forum wiec podziekuje. a pytam bo po swoich przejsciach wolalabym poznac fajnego, porzadnego faceta a nie kolejnego frajera ktorych pelno po swiecie chodzi. Wy przynajmniej nie wykorzystujecie kobiet i za to juz duzy plus :). i darujcie sobie objezdzanie mnie, prosze. tez mi lekko nie jest ;]

Darker - a nie przyjmujesz do wiadomości, ze normalnemu facetowi taniec moze sprawiac po prostu przyjemnosc? Nie każdy facet i nie każda dziewczyna wychodzi na parkiet 'pogibac się' tylko po to, żeby kogos wyrwać. To sie nazywa rozrywka, dobra zabawa. Nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto w ten sposob ludzi spedzic fajnie czas ze znajomymi ma być żałosny... nie wrzucaj wszytskich do jednego wora.

Gość chop z jajem
ludzie dzielą się na takich co dają sobie radę w życiu i na takich co nie dają :D ja tam zawsze gdzieś imprezuje i zawsze mam jakąś dziewczynę i pracę.

Gość jaga a ile masz lat
???

Gość dfsfdsdf
Tylko pedały lubią tańczyć.

Z reguły to tylko kobiety lubią tańczyć :O faceci to tylko robia by cos wyrwać . Nie znam ani jednego faceta który to robi by się "pobujać" :classic_cool:.

Gość chop z jajem
jak będziecie tam marudzić, idealizować to nie znajdziecie dziewczyny

Gość i pewnie nie jestes
dziewicą ?

porównanie tańca do gwałtu - niezwykle niefortunne. A ja Cię proszę - nie generalizuj. Ja nie mówię, że wszyscy którzy chodzą na imprezy są święci i spełniają tam swoją jakże niepohamowaną potrzebę wyrażenia siebie poprzez taniec... Znajdzie się taki który liczy na to, że wyrwie laske po to, żeby sie po nia pocierac a moze i dostac cos wiecej, ale znajdzie sie taki, który to po orostu lubi i nie jest gejem. To co p[iuszesz to jakis absurd... mówiąc o facecie, który tańczy wyobrazasz sobie odrazu maseraka w swiecacym garniturku? Zrob ankiete wsrod kobiet - zapytaj czy facet, który fajnie tanczy na imprezie jest gejem - wtedy dopiero sie przekonasz jak wyglada mina dziewczyny, kiedy widzi znak 'zakaz parkowania'. Aha - i dziękuję Ci bardzo, że jesli chodze na imprezy to już źle o mnie świadczy, dobrze wiedziec. Tym bardziej, że nie chodzę tam ani po to, żeby sie upijać, ani po to, żeby sie nacpac. a cuchnący dym - zoc, musialabym omijac szerokim lukiem wszytskie puby, gdybym chciala go uniknac.

w sumie nie wiadomo co darker złego widzi w imprezach? Jedni chodzą..... inni nie chodzą....... eot nie ma obowiązku. A jak lasce się nie spodoba, że nie bywasz albo bywasz raz na rok to jej problem :classic_cool: Tylko się pozbędziesz namiętnej 2x tygodniowej imprezowiczki :D

Gość Jaga!
a jesli nie to znaczy, ze jestes juz przegrana? :/

Gość Jaga!
czyli nie-dziewice nie maja u Was szans, tak?

"adna tera nie wyobraża sobie innego sposobu spędzania czasu jak machanie tyłkiem w rytm coco jambo." to bardzo ciekawe bo widzisz kojarzę parę dziewczyn z innym dominującym sposobem spędzania wolnego czasu. I jeszcze można trochę kafeterianek dorzucić

Gość czeritto
Brzydki Niski Beznadziejny - czemu profil w stanie upadlosci? :P