Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksnskgb\s

Slub w sierpniu a ja nie mam sukni....

Polecane posty

Gość ksnskgb\s

kurcze nie moge sie zdecydowac, widzialam piekne ale bardzo drogie, bede musiala chyba kupic w koncu jakas ale trudno sie zdecydowac,szukam jakiejs prostej bialej moze troszceczke tiulu, ale bez duzej ilosci zdobien...moze widzialyscie hgdzies takie kroje, rybka albo prosta

Gość pełno zdjęć jest w necie
albo w różnych katalogach .... Może każesz sobie uszyć ?? Jest jeszcze trochę czasu w sumie.

Gość bez nicka i podszywów
spokojnie zdążysz :) po co ma tyle wisieć w szafie, ja swoją to odbiorę na kilka tyg przed weselem :D może być nawet z 2 tyg przed ;)

Gość mikkaaa
ooooooo matko, masz jeszcze przecież 3 miesiące, przecież nie będziesz szyła tylko kupowała więc mnóstwo czasu na to nie potrzebujesz. Spokojnie, na pewno uda Ci się coś znaleść. Powodzenia

Gość czekosanka
Cześć:) nie martw się suknię można zamówić nawet 2 tygodnie przed ślubem (u dobrej krawcowej) ;) A jeśli byłabyś zainteresowana to ja mam taka właśnie romantyczną skromną sukienkę i będę chciała ją odsprzedać:) pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań:)

Gość idw
ja rowniez mam suknie slubną w rozmiarze 36/38 i dodatki do niej :)

Gość Do bez nicka
rzeczywiscie ta dziewczyna ma ladna suknie, taka prosta i klasyczna, szkoda ze tak slabo widac, nie wiesz jakato firma??

Gość moj rozmiar to 38-40
szukam wlasnie takliej klasyki, skromnej i romantycznej

Gość piekna suknia
rzadko ktora odrazu mi wpada w oko, ciekawe ile kosztuje i gdzie mozna ja kupic

Gość sssssssssssssssss
no wiesz mozna zamowic suknie 2 tyg przed ale napewni nie u dobrej krawcowej- te dobre zawsze maja zajee na sierpien!! przeiez to jest ich sezon wtedy maja najwiecej zamowien dobra krawcowa to juz napewno ma zajete terminy wg minie juz najwyzszy czas szukac i nie odkladaj na dwa tyg przed bo tylko stresu sie najesz a i tak pewnie skonczysz w wypozyczalni i to zresztkami które tam zostana

Gość lubellaa
co to za sukienka z tego filmiku bo jest bardzo ladna?

Gość dajcie namiar na ta sukienke
jest rewelacyjna!!!!!!

Gość czekosanka
Nie sugeruję żeby coś odkładać, tylko staram się uspokoić, że do sierpnia na pewno zdąży:) ale to, że najwyższy czas się zdecydować to racja. Polecam pobiegać po salonach z koleżanką o podobnym guście do Ciebie:) Nie upierałabym się przy jedynie przeglądaniu stron internetowych bo zwykle okazuje się, że te co się najbardziej podobają nie pasują do sylwetki itd.

Gość kkemilka
Mmm.. ja też :) Właśnie szukam czegoś :) Z tym, że wszystko bardzo skromnie, sukienka za paręset złotych, po ślubie impreza grillowa pod namiotem u rodziców na działce :) Szukam sukienki na 156 cm plus obcas.. i mam wrażenie że nie będzie latko;)

Gość bez nicka i podszywów
09:57 [zgłoś do usunięcia] Do bez nicka niestety nie wiem, znalazłam przypadkowo na necie mi samej bardzo się podoba :):)

Gość ta sukienka jest super
ale chyba ten film byl dodany w 2008 roku wiec juz takich sukienek nie ma pewnie

hej ja mam do sprzedania suknie ślubną skromna ale przy tym bardzo efektowna napisz do mnie wysle ci zdjecia

a tak na marginesie to najwyższy czas aby zacząć coś szukać. W większości salonów trzeba suknie zarezerwować 2,3 m-ce przed weselem