Justyna_29 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 a gdzie i z kim mam 3 dzieci malych zostawic??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????kto ich bedzie odbieral z przedszkola i zanosil ich jesli ja do pracy pojde?wiecie sami jak z praca teraz jest a alimenty chce zebym mogla dzieci utrzymac glupie pytanie naprawde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_29 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 REDI bede robila co z mojej mocy.......postaram sie olewac go i nie odzywac sie najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REDI Napisano Kwiecień 26, 2010 DO ZNIECIERPLIWIONY Pani Justyna dokładnie opisuje sytuację . Dlaczego zabierasz głos skoro nawet nie raczysz przeczytać ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zniecierpliwiony Napisano Kwiecień 26, 2010 " a gdzie i z kim mam 3 dzieci malych zostawic???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ??????????kto ich bedzie odbieral z przedszkola i zanosil ich jesli ja do pracy pojde?wiecie sami jak z praca teraz jest a alimenty chce zebym mogla dzieci utrzymac glupie pytanie naprawde.? Dostałem .....jakąś odpowiedź. Na trzy najważniejsze nie dostałem żadnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REDI Napisano Kwiecień 26, 2010 Justyna musisz być silna i walczyć o dzieci i siebie .Mężczyżni pokroju Twojego męża uwielbiają poniżać kobiety . Wiem , że jest CI BARDZO CIĘŻKO , ale musisz wiedzieć że tacy ludzie się nie zmieniają . Tylko od Ciebie zależy ile czasu będziesz chciała się męczyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropka120 Napisano Grudzień 30, 2011 Witam wszystkich, dokładnie jakbym czytała moją historię. Mam trójkę malutkich dzieci, i również tak jak Panią mąż bardzo źle mnie traktuje, znęca się nade mną psychicznie, nie interesuje się dziećmi, z wszystkim jestem sama, itd. Małżeństwo nie układa się już od 1,5 roku, trzecie dziecko było wpadką mimo tego że się zabezpieczaliśmy. Nie mam możliwości pracy ze względu na dzieci, mąż nie łoży na dzieci, jestem uzależniona pd pomocy finansowej rodziców, i chcę rozwodu, i alimenty, już mam dość takiego życia a zwłaszcza że na to wszytko patrzą moje kochane dzieci, o tyle dobrze ze mąż też tego chce. Nie boję się, że sobie nie poradzę ponieważ mam bardzo duże wsparcie ze strony rodziny mojej jak i męża, tylko boję się natomiast tego czy wogóle jest szansa żebym dostała rozwód, jeżeli mamy trójkę dzieci??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2017 ROZWÓD I DZIECI http://sprawy-rozwodowe.info/rozwod-bez-ustalania-winy-czy-warto-sie-na-niego-zdecydowac-dla-dobra-dzieci-pomimo-tego-ze-sa-przeslanki-aby-wine-ustalic/ - przeczytajcie sobie zanim zdecydujecie się na wojnę i rozwód z orzekaniem o winie. To nic przyjemnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach