Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przymierzająca się do diety

mż - może się zmotywuję...

Polecane posty

nie chcialam by sie zmarnowala :P na szczescie juz sie skonczyla...hehe a tak w ogole ciekawe ile tluszczu mozna spalic w ciagu godziny na normalnym spacerze... ps.do konca czerwca nie ma w planie kielbachy

noo kolacyjka zjedzona-kromka chleba razowego z dwoma dietetycznymi plasterkami indyczka i kawalek ogorka :) cos nam kolezanki gdzies uciekly...

Ja miałam kaszę mannę na mleku na kolację:P Co do biegania - nie wiem jaki to może być dystans. Ok 1 km marszu, potem 1 km biegania i 2 km z powrotem marszu. Jakoś tak na oko :) Rok temu nie byłam w stanie przebiec nawet 400 metrów. Ale skakanka przez całą zimę jednak dużo daje. Byłam dzisiaj na poczcie z koleżanką i starsza pani poprosiła mnie żebym jej wypisała jakiś blankiet, zrobiłam to, a ona w podzięce wcisnęła mi czekoladę z bakaliami :P ale podzieliłam się z koleżnkami więc ostatecznie zgrzeszyłam tylko 4 kostkami..:) Poza tym super.

Egoocentryczna, wiesz co mi się podoba, że po wpadce i krótkim zaniedbaniu poprzedniego sukcesu, chcesz znowu się starać. Jak już po sukcesie wróci parę kilo, to wiem, że niełatwo się podnieść (wiem po sobie :P ). Nawet te cztery kostki czekolady można wybaczyć :P

egoocentryczna, zrobilas dobry uczynek :D ja tez dzis podalam starszej pani bita smietane z najwyzszej polki, bidulka miala moze 150 cm w kapeluszu :P dzis czeka mnie rozciaganie miesni nog i brzuszki. Zobaczymy, ile dam rade zrobic. jutro robie na obiad ryz z tartym jablkiem (spartansko bedzie :P) ps. knoppersy nadal leza w lodowce, a dziwnym sposobem po nie siegam. Albo moze wcale nie takim dziwnym-zmierzylam sie centymetrem i mi szczeka opadla do ziemi . :O

Ja aktualnie na Węgrzech siedzę więc przynajmniej mam pyszne owoce i warzywa:-) Ale chyba jutro zrobie sobie oczyszczający dzień o kefirku i jabłkach, gdzieś o tym czytałam a taka krótka 2-3 dniowa dietka oczyszczająca może dobrze mi zrobić...:-) Dziś nie miałam czasu na bieganie ale jutra z samego ranka wkładam adidasy i w trase:-D

mosca, jak byłam kiedyś na 1000-1200 kcal, to gdy nadszedł taki zastój, że trochę już zrzuciłam i waga stanęła mimo diety, to właśnie po jednym dniu na kefirach, waga łaskawie ruszyła. Nie wiem czy to dzięki kefirom, ale temu przypisuję tę zmianę. Zrobiłam sobie stopkę...

Przymierzająca... No wiesz ja nie mam problemu że mam zastój bo nawet tego nie wiem ze względu na brak wagi i metra:-) Dobra...chyba też sobie zrobię stopkę... jak zajarze jak to się robi:-D

dziewczyny, moze te kefiry cos w sobie maja. trzeba wyprobowac. mocska, ale faaajnie, Wegry :) w ogole drogo tam jest? (jak dla turystow)...moze sie kiedys wybiore, tylko niech mi mala podrosnie :) Wy mowicie o bieganiu,ja to moze 100 metrow przebiegne i wpadne w zadyszke, no coz-starosc nie radosc. hehe Ja to musze najpierw kondysje poprawic- moze zaczne codziennie po 20 minut tanczyc.

kondycje -mialo byc. tez zrobilam stopke :) zrobilam sobie w zeszycie dla motywacji tabelke z moimi wymiarami. bede mierzyc sie co tydzien w poniedzialek i wszystko zapisywac, by zobaczyc czy sa efekty.

to tylko jaaa... ja nie jestem tu turystycznie tylko studiuje ale tak generalnie porównując z resztą Europy to ceny dla turystów są bardzo znośne. Polecam, spodoba ci się:-) Ja się zakochałam w tym kraju:-)

ale jaja, wlasnie poronwalam sobie kolezanko egoocentryczna Twoje wymiary z moimi i normalnie szok. Waze mniej wiecej 5 kilo mniej (przy czym mierze 170 cm) , a wymiary mam o wiele wieksze. eh te moje lekkie kosci ...i wlasnie dlatego na mnie widac kazdy dodatkowy kilogram :O

przymierzajaca- no niby sie gimnastykuje- ale jakos efektow nie widac-chociaz, gdy zaczne mniej jesc-to moze cos na wadze drgnie. Ostatnie tygodnie wygladaly tak-poniedzialek wypad wieczorny do mc, wtorek-burger king, sroda-czipsy, czwartek-giros, piatek-czekolada..itd. no to jak mialam nie przytyc? musze sie obudzic, jesli chce sie w miare dobrze czuc w bikini w lato ;)

No moje wymiary... Znam tylko te z ok 10. 04 i było to jakieś: biust: 96 talia:72 biodra:97 udo: 56 Ale biodra to widzę że nie bardzo zejdą bo one są szerokie z natury Ale ta talia i uda... muszę się tego pozbyć

przymierzajaca zgadza sie. gdybym miala wazyc tyle, ile pisza w ksiazkach-niby prawidlowo- wygladalabym jak hipopotam- kiedys wazylam 66 kilo i po prostu moj tylek, uda, biodra-talia, to byly masakra :O u mnie na dzien dzisiejszy: bioda 95, lydka 34, talia 79 (!), udo 55. piersi nie mierze, bo i tak malo tam jest :P hehe

Gratuluje!:-) Ja bym umarła po 150 brzuszkach:-) Eh...też muszę coś poćwiczyć jeszcze dzisiaj

Ale jesteście zawzięte:D Co do tego że już trochę schudłam a teraz znowu mam motywację - po prostu baaardzo nie chcę wyglądać tak jak wyglądałam jeszcze w styczniu. A teraz czuje się naprawdę super i wiem że mogę wyglądać jeszcze lepiej:) I każda z nas będzie już latem super wyglądała:)

dziekuje :) zauwazylam, ze mam dosc silne miesnie-tylko za duza mam na nich warstwe tluszczu :) do dziela, zrob tyle, ile dasz rade. musimy sie wspierac

egoocentryczna, jakis mnie zapal wzial-tylko ciekawe na jak dlugo ;) pewnie, ze bedziemy laski tak patrze na Twoja tabelke- juz Ci sie udalo sporo schudnac, gratuluje

Nie wiem czy dobrym pomysłem jest robienie brzuszków kiedy ma się do spalenia tłuszcz na brzuchu. Bo to Ci tylko rozbuduje mięśnie, a tłuszczu raczej za bardzo nie spali. Najlepsze na to jest bieganie, skakanka, pływanie :)

o rany...zrobiłam 100 brzuszków... nie wiedziałam że tyle potrafię:-) teraz mogę paść:-D

przyda sie troche bardziej wzmocnic miesnie brzucha, ale masz racje, musze tez troche poskakac... mocska, no widzisz, dalo sie :P ja jeszcze potanczylam 15 minut :D