Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grygrygrygrygrygrygrygrygry

GRY PRZYGODOWE

Polecane posty

Szukam nazw gier przygodowych typu: Black mirror Nibiru replobates - u bram śmierci zna ktoś jeszcze jakieś ...

coś jeszcze .... art of muter tez mam ale jakoś mi sie nie podoba ...

Znam tysiące gier, w setki grałem ale tak nudnych jak twoje to w życiu nie widziałem. Jakie chcesz te gry będziesz kupować orginały czy piraty bo te co są podane przez ciebie to w gazetach można kupić za 20 zł

Moja najlepszą grą przygodową jest Syberia, lubię klimat tej gry.

uczulona na głupotę chyba wyraźnie napisałem że te co podał są nudne pustaku, a nie że wszystkie. Syberia to już przeżytek. Najlepsza przygodówka w jaką ostatnio grałem to Assassins Creed

World_of_Warcraft to twoja sprawa .... ja np lubię ruszyć głową ... pokombinować... w tego typu grach . Syberia tez grałam również mi sie podobało ... ale bardziej wole "mroczne przygotówki" tak jak właśnie black mirror ...

World_of_Warcraft dziecko,naucz się czytać i dopiero w dyskusję wpadaj. Jasno spytałam "czemu nudne?" i oczekiwałam jakiejś sensownej odpowiedzi.W sumie czego ja się mogłam spodziewać po bezmózgowcu który godzinami siedzi w necie, gra w durne gry,wali w klawiaturę jak opentany i całe jego słownictwo sprowadza się do wulgaryzmów?? No właśnie tego co pokazałeś,żenada :D:D🖐️

Black mirror jest niczym w porównaniu z Silent Hill to jest dopiero koszmar. Najlepiej zagraj we wszystkie części. Mi się udało przejść 2 i pamietam że startowałem do 3 ale już nie dałem rady z tymi zagadkami

World_of_Warcraft owszem sillend hill tez grałam ale tylko w 4... fajna gra ... :) tak samo jak resident evil - tu akurat wszystkie serie przeszłam :D ale czasem po prostu lubie sobie pograc na spokojnie w przygodówki co maja jakies motywy o zabójstwach czy klątwach i trzeba cos pozbierać i pokombinować ... takze nie musisz mi dogryzac ...

bym sobie zagrała w black mirror 2 .... ale chyba jeszcze nie wyszła chyba ... a nawet jesli to nie wiem gdzie pobrać ... zawsze pobieram ze stronki www.ufs.pl gry filmy itp...

Gość a może Sherlock
Holmes Przebudzenie?

moze i by byla fajna ale ja strasznie nie znosze takich gier co widac tylko plansze bez postaci ...

Gość taa niedobra pupa
Ja wam Bardzo polecam grę Still Life.... Jest to przygodówka, dzieje się w Pradze przedwojennej i współczesnej Ameryce. Gramy dwoma osobami. Rozwiązujemy zagadkę seryjnych morderstw na tle seksualnym.... Ktoś polecał mi ją z forum przygodówek, jest dużo lepsza od agaty Christie czy Art of Mudrer.... Black mirror - grałam, i zapowiadała się tak sobie ale fabuła fantastyczna.. Jeszcze świetna była Stupid Invaders (Głupki z kosmosu) - boska grafika i humor... Co do serii Silent hill - to wprawdzie nie przygodówki, grałam a 3 pierwsze części i moim zdaniem najlepsza jest druga...

http://darkwarez.pl/forum/ bardzo podobna stronka do tej co ja korzystam www.ufs.pl :D zaraz popatrzę .... na niej tez sie pobiera gry z yogoow czy moorhunt

silent hill i re ... to są survival horror :D still live ... moze pobiorę kiedyś chciałam ale jednak zdezygnowalam ale skoro mówisz ze fajne ... to moze zobaczę

Gość taa niedobra pupa
A pamiętacie Blair Witch Project: Rustin Parr Investigation? Gra strasznie stara, ale kiedy wyszła okrzyknięta była najlepszą wydaną do tej pory przygodówką... Polecam dla kilmatu, jeśli kogoś nie razi stara grafa... Z mrocznych tez słyszałam dużo o Scratches, ale można je dostac chyba tylko na allegro...

tez przeszłam wszystkie 3 czesci Blair Witch Project :) nawet gdzies w szafce mi sie walają płyty :D jedyna straszna gra przygodowa jaka mi utkwiła w pamięci to jak byłam malutka i brat w nia grał hehehe na Amidze darkseed

do tej pory mam jakieś styki z lustrami :/ a już stara dupa ze mnie 22 lata :D

aa mam :D ... nawet nie grałam w to ... ale tez sie u mnie wala ...

na allegro patrzałam i nawet z przesyłką możesz kupić za 6zł ..

kiedyś robiłam w moorhuncie .... mogę spróbować .... wie wiem czy pamiętam ale pokombinuje