Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonixa88

wstydzę się chodzić z odkrytymi nogami

Polecane posty

Gość sonixa88

Wstydzę sie swoich stóp,nie wyszła bym w życiu w sandałach/japonkach na miasto z odkrytymi nogami,a nogi mam zadbane,Wy też tak macie?

To jakas fobia. Przez wiele lat tak mialam, ze kiedy przychodzilo lato, mialam ogromne opory, zeby przerzucic sie na sandaly i orkryc stopy, chociaz wygladaja w porzadku. Ale jakos samo przeszlo w koncu :) choc do dzisiaj nie wiem, skad mi sie ta obsesja wziela.

a ja wstydziłam się chodzić w spódnicach, nawet takich zaraz za kolano, nosiłam spodnie albo spódnice po samą ziemię nie zawsze jest powód, czasem to z psychiki i urojeń wynika ale już mi przeszło - trzeba siebie zaakceptować to i pewność siebie większa ;)

Gość też mam jakiś problem
ze stopami. Nie wiem dlaczego :( Wstydze się i koniec.

ja też mam jazde na punkcie stóp. mam pokrzywione palce (wąskie buty w dzieciństwie-chyba) i dłuuugo nie nosiłam np. japonek. teraz już sobie w nich śmigam, ale buty na obcasie z paseczków to nadal nie dla mnie.

Ja co prawda fobii nie mam i bez oporów noszę wszystkie buty...ale radze Wam np. w ramach treningu chodzić w japonkach tylko po domu...potem, gdzieś niedaleko np. do sklepu i tak przyzwyczajać się stopniowo.

Gość sonixa88
i nie lubię tego "dzwięku" jak mam np klapki na golych nogach i jak się chwilę stoi a potem robi krok to jest taki dżwięk jak skóra "odkleja się" od klapki,teżtak macie?

Gość stokrotka9301
też nie chodze w sandałach a spódnice tylko za kolano, nie krótsze (chyba że do leginsów) choć każdy mi mówi że mam ładne, zgrabne nogi

Gość xbrox
tez nie chodze z golymi nogami po miescie.

Gość marthhha89
a ja tam dziś włożyłam na uczelnie japonki.