Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabindaaam

Dlaczego intelektualne zainteresowanai faceta to obciach dla kobiet

Polecane posty

Gość kabindaaam

czy dlatego że same niczym się nie interesują

Gość kobitkaaa........
tym możesz zrazic do siebie laski

Gość dla zabicia czasu pisze
dla jakich kobiet ? tych, ktore zasz ? to stanowczo za malo :P

Gość robin z puszczy
ale pierdolisz. przecież twoje intelektualne zainteresowania nie będą przeszkadzać dziewczynie

Gość gupeek
mnie kiedys dziewczyna rzucila po tym jak uslyszala, ze interesuje mnie astronomia :O stwierdzila, ze musze byc jakims dziwakiem, bo nikt normalny nie rozumie ani slowa z tego naukowego belkotu. coz - po tych slowach tez wiedzialem, ze ona nie dla mnie ;)

Gość dla mnie facet m być ładny
po ch. ma czytac ksiązki i zagracać sobie umysł pierdołami zupełnie co życia nieprzydatnymi

Gość dobre und zabawne
widzę, ze mezczyzni zaczynają sobie wmawiać to samo co wiekszosc pan, "Jestem sama, bo faceci boją się pieknych i inteligentnych" hahahaha ! Żadna kobieta na poziomie nie wystraszy sie ani nie wysmieje inteligentnego faceta z zainteresowaniami, jest deficyt takich facetów i są bardzo rozchwytywani :) a wy widocznie byliscie nudni i przemadrzali przy w dodatku niewielkim IQ ;) nie oszukujcie sie panowie :D

Gość na ogół jest tak.......
ze mole ksiązkowe to prawiczki sami wyciągnijcie z tego wnioski??:D

Gość robin z puszczy
Doda ma IQ 150 i należy do mensy. czy ona sobie poradzi z jakimiś "einsteinowskimi" problemami ? pewnie by się zgubiła nie tylko w fizyce

Gość ja sie nie czytam ksiązek
a faceta który ma rozległe zainteresowania uznałabym za dziwaka mój znajomy jest taki:zna wszelkie minerały,planety,historię i geografię a jest prawikiem 28 letnim:D ale jednego z dziesięciu wygrał;)

ale wy głupoty piszecie, ja czytam książki od dziecka, dużo, dużo i dziewicą nie jestem dawno, ani też żadną cnotką niewydymką, tak samo znam facetów którzy mnóstwo czytają, a wcale nie są przegrańcami zyciowymi, dla mnie są interesujący można z nimi o wszystkim pogadać, a są singlami bo laski które na nich lecą to pustostany lecące na urode i fajnie wyglądających kolesi.

nie pójdę do łóżka tylko dlatego że facet ma duża wiedzę ogólna tym mi nie zaimponuje,jakis wygląd i chemia musza być może niektórzy faceci tym rekompensuja sobie ze sa brzydcy i mysla ze intelekualnymi pasjami przyci agna kobiety ale to błąd

Gość dobre und zabawne
dziwak a człowiek z wiedzą to dwie rozne sprawy, posiadanie rozległych zainteresowan nie implikuje od razu bycie szalonym naukowcem w poszarpanym swetrze, a jesli facet własnie taki poszarpany jest, to co sie dziwic kobieta wybierze inteligentnego i nieposzarpanego zamiast inteligentnego i poszarpanego proste, prawda ? wy kogo byscie wybrali ? super laskę, inteligentną, błyskotliwą i z zainteresowaniami czy tak samo inteligentną, błyskotliwą i pełną pasji mysz z 20 kg nadwagą i brzydkimi rysami twarzy ? inteligencja i zainteresowania nie jest tym co odstrasza, jest jedynie tym co czasami nie wystarcza ;)

Gość robin z puszczy
ja sie nie czytam ksiązek --------- ale to że ma jakieś zainteresowania to nie jest minus, a nie ma dziewczyny bo może jest popierdółką

a dla mnie intelekt jest bardzo ważny, facet może być mega przystojny ale jak nie posiada intelektu, nie jest błyskotliwy, zabawny to nie ma na co liczyć, intelekt jest dla mnie kluczowy, na szczęście mam faceta które jest i przystojny i inteligentny.

Gość life is brutal........
w większości kobiety nie maja żadnych zainteresowań poza modą i tym co aktualnie serwuje telewizja dlatego maja problemy z akceptacja czegos innego;) niestety wielką rzadkością są dziewczyny ktore lubia chociażby wycieczki rowerowe albo fotografowanie (nie mylic z bezmyslnym pstrykaniem) nie mowiac juz o jakchs zainteresowaniach intelektualnych albo zbieraniu czegos🖐️

Gość gupeek
kancie dupy - 2 miesiace jej nic nie przeszkadzalo, przerazila sie gdy weszla do mnie do pokoju i zobaczyla na scianie plakat z gwiazdami i ksiazke o astronomii na polce. uslyszalem cos na ksztalt "o boze, ty musisz byc jakims strasznym freakiem jednak, skoro takie rzeczy cie interesuja. kiedys w telewizji ogladalam cos o tym i musialam po 5min przelaczyc bo co 2 slowa nie rozumialam" buzie ladna miala, ale niewiele poza nia ;)

inteligencja nie musi sie wiązac z czytaniem książek z drugiej strony zadna kobieta nie przyzna ze jej facet nie jest inteligetny choćby uzywał tylko słów :ruchac jes pić,telewizor

Gość robin z puszczy
gupeek bo trafiłeś ta ładną ale debilkę, która trochę inteligentniejszych i mądrzejszych uważa za dziwolągów

Gość robin z puszczy
inteligencja to myślenie, a czytanie książek oprócz wiedzy pozwala pomyśleć na tym co się czyta :D

Gość gupeek
a czy ja powiedzialem ze sie zadaje - mlody i glupi bylem, od 5 lat w szczesliwym zwiazku z inteligentna piekna dziewczyna jestem, z ktora moge porozmawiac zarowno o pieknie natury, jak i o swoim hobby (tylko gdy sama zacznie :P )

czytanie kiążek uczy myslenia, kształtuje język, sprawia że słownictwo staje sie bogatsze, rozwija wyobraźnie, inteligencja to nie jest wiedza typu fizyka, historia, tylko błyskotliwośc, umiejetność nawiązania rozmowy, poczucie humoru, zaradnośc, umiejetnośc rozmawiania na wiele tematów

Gość robin z puszczy
ja myślałem że inteligencja to myślenie. a wiedza to wiedza

"w większości kobiety nie maja żadnych zainteresowań poza modą i tym co aktualnie serwuje telewizja dlatego maja problemy z akceptacja czegos innego" Faceci również w większości nie mają żadnych zainteresowań ;)

Gość ale faceci mają.........
większa wiedzę ogólna niż kobiety kobiety to tylko paznokcie,tipsy solarka to ich zainteresowania

Gość taa niedobra pupa
Rózne rzeczy tu czytałam, ale tak kretyńskiego topiku dawno nie było. Myślałam że autor tępi u kobiet męskie zainteresowania. Bo pytanie tak sklecone, że tylko domyślać się o co w nim chodzi... Chyba autor za bardzo przeintelektualizowany nie jest...

"kobiety to tylko paznokcie,tipsy solarka to ich zainteresowania" W życiu nie byłam na solarce, w życiu nie miałam tipsów, paznokciami interesuje się tyle żeby nie sraszyły :D .... czyli nie mam zainteresowań 😭

to popieram, ogólnie faceci są bardziej inteligentni od kobiet, można z nimi pogadać o ciekawych rzeczach nie tylko gadki - szmatki.