Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FotoOlka@23

Aparat Fotograficzny-Znawcy

Polecane posty

Gość FotoOlka@23

Cześć wszystkim Może ktoś umiał by doradzić w takiej sprawie, otóż kupiłam aparat cyfrówkę, ale nie idzie robić nią fotki, bo jak tylko włożę nową baterię, po 3 min pisze: SŁABA BATERIA :( kurcze nie wiem już co robić:( Może macie jakie pomysły? rady? Bo już się załamuję powoli:(

Gość i wlasnie
le ze co? wkladasz normalne paluszki? bo nie chce mi sie wierzyc, ze kupujesz co rusz za kilka stow nowy akumulator do aparatu :) jesli paluszki to masz odpowiedz, to nie jestmoc dla aparatu

Gość kup akumalatorki
baterie często są za słabe na aparat cyfrowy

Gość FotoOlka@23
to co proponujecie?? jakie wyjście?? czyli paluszki odpadają?? jestem w tym zupełnie zielona:(

Gość kukurooosss
W mojej starej cyfrówce też trzeba było używać baterii paluszków i po 3 minutach migało, że bateria bliska wyczerpania :P Po prostu takie zwykłe baterie nie nadają się do tego typu rzeczy Tak jak ktoś poradził - kup akumulatorki tego typu http://allegro.pl/item1011625280_ladowarka_maxday_4_akumulatorki_r6_aa_3300_mah_105.html będą trzymały długo i możesz je sobie na zmianę ładować, to jednorazowy wydatek

Gość FotoOlka@23
dziękuję Ci za wyczerpującą rade:) a na jak długo taki akumulatorek wystarczy? kiedy musiałam bym kupić nowy?

Gość fdgfdsg
hej. ja mam dużo takich akumulatorów niby 2500mAh niefirmowych a trzymają tyle samo co 1,5 roczne Sanyo i GP. w sumie bardziej się opłaca jak dla mnie bo za te tanie dałem 2 zł/szt a za GP 11 zł/szt. najlepsze akumulatorki to sanyo, gp, energizer. od biedy możesz wziąć camelion.

Gość Brygida:)
Mam problem z aparatem fotograficznym otóż od pewnego czasu niektóre zdjęcia wychodzą prawie białe nic nie widać. A czasami pojawiają się takie prążki białe. co to może być? Czy aparat się psuje?Czy może to wina baterii ? Doradżcie coś:)

Gość Brygida:)
Aparat to Canon Power shot A 430