Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokator z naprzeciwka

Idzcie juz spac, co to znaczy, bedziecie tak halasowac cala noc ????

Polecane posty

Gość nocniczkaa
ja nie hałasuję:(

Gość nocniczkaa
i spać też nie pójdę!

kant - ja zagłosowałam, ale więcej nie mogę. A oszuści powiedzieli mi, że mam zmienne ip :)

Gość nocniczkaa
pomidorowa na sucho...heheheh

Gość Sajko psycho
C Y B O R G- ty jesteś zwolniony z nakazu ciszy nocnej. Cyborgi nie śpią. Mają tylko czasem przerwę techniczną:-D co do reszty zgodzę.

A co do tego poronionego pomyslu z mieszaniem Bebiko ze spirytusem to zostawie to bez komentarza. Powiem tylko tyle ze raz o malo nie skompromitowalbym sie przez alkohol, to bylo na pewnym weselu. Bylem juz dosyc mocno wstawiony i siedzialem z dziewczynami, pily takie gowniane drinki i zaczely mnie namawiac na malibu z mlekiem bo podobno wysmienite. Wypilem jeden- posmakowal mi wiec wypilem drugi. Potem musialem szybko ewakuowac sie na pole, ledwo wyszedlem to sie wyrzygalem. Na szczescie bylo to na jakims odludziu i nikt nie widzial ale i tak orzygalem sobie marynarke wiec bylo dla mnie po imprezie. Alkohol plus mleko- ble ble.

Skondensowanym ???? Ja widzialem jak barman lal tam laciate :O Ja pilem duzo alkoholu i niepotrzebnie to wymieszalem, to cala tajemnica, bylo minelo, teraz pije jedynie jak juz tylko short drinki. Lubie wscieklego psa, nie przecudowany.