Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowanaaa

nie poszlam na testy gimn

Polecane posty

Gość buahahahahahahahah
ale głupia puszczalska :) już myśli, że będzie się sprzedawać bogatym obleśnym dziadom ZA KASĘ :) :D

Gość nie tak łatwoo
wiesz czytając twoje wpisy to zastanawiam się jak Ty zaliczyłaś testy w 6 klasie. Mój syn ma 7 lat i zna lepiej ortografie niż Ty. taka cwana i pewna tatusia jesteś, podaj namiary na niego, to mu powiem jaką ma córeczke. No cóż , głupich nie sieją , głupi się rodzą. Przekaż rodzicom wyrazy współczucia

Gość zbuntowanaaa
ale przeciez nikt na mnie nic nie bedzie nasylal po prostu poudaje ze chodze do szkoly przez 2 lata, pojde raz na jakis czas i jak ktos tu napisal jak skoncze 18 to dadza mi spokoj i to jest najlepszy pomysl

Gość i właśnie z tąd biorą się
żule śmietnikowe

Gość a ja napisze tak...
mysle ze to prowokejszyn, a jak cudem nie to napisze tak ze jakbym miala taka gowniare -corke to lalabym ja ile wlezie i patrzyla czy rowno puchnie ';/

zobaczymy jak za 10 lat będziesz narzekać że musisz robic za minimalną bo nikt ci nie da lepszej pracy ;]

Gość zbuntowanaaa
ojciec do koca wszystkiego nie wie i ze nie poszlam dzisiaj tez sie pewnie nie dowwie bo stara zawsze mowi ze on ma tyle na glowie ze nie chce go denerwowac i zawsze mu mowi ze u mnie wszystko ok, nauka idzie a on mi za to prezencik pasuje mi taki uklad

Gość zbuntowanaaa
jakas lafirynda tu napisal ze by mnie bila, moglabys mi naskoczyc w polsce nie wolno bic dzieci i sa tacy co z toba by porzadek zrobili hihi

Gość szczerze.............
to mi ciebie żal.. za kilka lat facet ci powie ,ze jestes nikim i bedzie mial racje:D

Gość zbuntowanaaa
pewnie dzisiaj tez bedzie prezencik bo stara powie ze mi dobrze poszlo ha ha ha

Gość a ja napisze tak...
to PROWOKACJA nie piszcie z nia, jej o to chodzi. albo jemu

Gość zbuntowanaaa
a ja wiem wy mnie tak krytykujecie bo mi zazdroscicie , wszystkie kolezanki mi zazdroszcza i chodza do szkoly bo sie rodzicow boja a ja sie nie boje i tyle

Gość zbuntowanaaa
nie chce juz mi sie z wami gadac, ide sobie na miasto posmieje sie z tych co na testy poszli, a poznie sobie pojde do kolegow

Gość zbuntowanaaa
i sie z nimi podupcze ;)

ależ my si nie zazdrościmy. ja po to poszedłem do szkoły aby mieć zawód i zarabiać potem pieniądze a nie żyć na łasce innych

Gość rumlout
Co się stało z tą Kafeterią? Teraz same gimnazium tu siedzi. Błahe, idiotyczne tematy, na poziomie płytkich dyskotekowych panienek, albo właśnie dzieci :O

Gość natasha89
CZY WY NIE WIDZICIE ZE TEN TOPIK JEST ZAŁOŻONY PRZEZ MAKSYMALNIE WYNUDZONĄ OŚLICĘ, KTÓRA MA PODNIETĘ Z TEGO ŻE LUDZIE SIĘ POŚWIĘCAJĄ I JEJ CISNĄ A ONA MOŻE DAĆ UPUST SWOJEJ GRAFOMANII WYMYŚLAJĄC JESZCZE GŁUPSZE I BARDZIEJ BULWERSUJĄCE PUBLIKĘ ODPOWIEDZI.....ŻAL MI CIEBIE DZIEWCZYNO.....ZAWRACASZ LUDZIOM MAJĄCYM POWAŻNE TEMATY SZANOWNE DUPSKO

Gość zbuntowanaaaas
tutaj powane tematy buhahahah tutaj siedza sami nieudacznicy zyciowy co sie onanizuja klawiaturami, same matki polki i kury domowe lub zdradzoen nieszczesliwe panienkia ja chcialam wam pokazac ze sa ludzie szczesliwi ktorym jest i bedzie dobrze a wy nieudacznicy zyciowio zakladajcie sobie dalej tematy w stulu przegralam zycie, zabije sie bo nie mam za co zyc, zdradzil mnie co mam robic ha ha ha powazne tematy oj niudacznicy popatrz plebsie jak Panstwo zyje

zbuntowanaaaas -> zauważ że jak na razie to największym nieudacznikiem tutaj jesteś ty bo nawet gimnazjum nie potrafisz ukończyć

Gość natasha89
sama oczekujesz aby ludzie się nad Twoją głupotą litowali...potrzebujesz czyjejś uwagi wołasz o zainteresowanie a to znaczy jedno----szukasz tego w internecie więc brakuje ci rzezywistego towarzystwa....na początku też wychwalasz swój wyglad-gdybyś była taka zajebista..miałabyś faceta który powiedziały Ci o obowiązku szkolnym, koleżankę, która porozmawiałaby z Tobą< a nie gnijesz na kafeterii> i matka by Cie nie zlewała< bo pewnie to robi skoro widzi że jesteś niewypałem jej życia>....bo ja jako matka robiłabym z Tobą porządek tak szybko że nie zdążyłby Ci nawet taki głupi pomysł z niepójściem na testy do głowy wpaść....

Gość Moniqueeeeeeeeee22
jeśli to nie prowo to głupia jesteś. Nie wiem jak teraz jest z tymi testami myslę ,że na pewno jeśli ktoś był poważnie chory nie miał obowiązku na nie pójść więc lepiej spróbuj to odkrecic i skombinuj jakieś zwolnienia np poproś mamę żeby Ci pomogla. a jeśli nie chcesz to no coż bedziesz repetować klasę. ja tam święta nie jestem ,ale zdolna , studiuje itd. i pomyśl ,że nie ucząc się skrocisz sobie młodosc zabawa imprezy to dopiero w liceum i na studiach są ale jak chcesz

natasha89, "zal mi ciebie dziewczyno" jest strasznie starym i oklepanym zwrotem retorycznym. a ze mlodziez jest coraz gorsza to prawda (jesli to nie jest prowokacja to mamy przyklad - komentarze autorki na temat jej rodzicow chociazby), no ale wspolczesna edukacja jest tak beznadziejna ze trudno sie dziwic - po prostu nie potrafia mlodziezy zainteresowac, ucza tych nieprzydatnych glupot, i taka osoba potem nic o zyciu nie wie

Gość zbuntowanaaaasadd
no wlasnie w odroznieniu od was zdarza mi sie tu wejsc raz na sto lat, a wy od rana do nocy chorzy i nieudaczni jestescie, a ja nie jestem nieudacznikiem ze nie skoncze gimny a dlatego ze tak chce i jest mi z tym dobrze, facetów to mam az na peczki ale jak na razie nie znalazł sie taki ktory byłby mnie godzien, matka mnie nie zlewa bo jakbym jej powiedziala ze bede sie uczyla i chodzila do szkoly to by mi gwiazdke z nieba kupiła, ale mi sie bardzo podoba moje zycie i jest mi z tym dobrze, uciekam od was i zycze milego zakjadania topikow o zdradach , przegranych zyciach i braku srodkow do zycja juppiii hahahahaha a tak wogolre to sram na taki ple\bs jak wy raczej nie moj poziom i nie te sfery

a te tematy tutaj to - trezba przyznac - rzeczywiscie typowe dla kur domowych i matek polek, niektore wypowiedzi takze, no ale kazdy gada o tym o czym lubi

nie wierzę :O to prowo mój syn też zbuntowany, ale wdział garniak i poszedł ma chłopak jaja :P a "ty" ? obym nie spotkała takiego..bytu na swojej drodze

Gość a ja napisze tak...
czemu zmieniasz nicki idiotko? taka tepa jestes ze nie pamietasz JAKI MASZ NICK? idiotka ;/

Gość niewidoma
To przykre, że dziewczyna czuje się wartościowa na tyle, ilu facetów na nią leci. Muszę Cie zmartwic , inteligencja ponoc rozwija się tylko do 12 roku życia, nie masz już szans...

Gość Moniqueeeeeeeeee22
a to rób jak chcesz.. ale szkoda tyle fajnych lat Ci ucieknie zreszta teraz jestes może ładna ,a za parę lat nie wiadomo ludzie się zmieniają. a jak nie znajdziesz bogatego to kto da Ci na kosmetyki , ciuchy? nie bedziesz w liceum i na studiach nie wyjedziesz do większego miasta nie będzie imprez...

Gość kooollltt
1. bedziesz powtarzała klasę\ 2. jeśli nadal będziesz zaniedbywać obowiązek szkolny, a matka nie bedzie miała dla ciebie wpływu to trafisz do ośrodka poprawczego