Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowanaaa

nie poszlam na testy gimn

Polecane posty

Gość zbuntowanaaa
czemu nazywacie mnie patologia nie jestem z patologicznej rodziny jestem jedynaczka, rodzice maja od cholery kasy i wlasnie onis ie uczyli i co z tego ojciec ma firme wychodzi do pracy o 7 wraca kolo 19 cos zje obejrzy film idzie do swojego gabinetu i pracuje przed kompem do 3 w nocy, stara wychodzi do roboty razem z ojcem, wraca o trzeciej pozniej jedzie dopilnowac osrodka bo mamy osrodek nad morzem jeszcze i po co mi sie uczyc jak i tak dostane to wszystko odd nich, a zmierzam do tego po co oni sie uczyli i teraz zasowja cały dzien a gdzie czas na przyjemnosci ,sex za duzo ta nauka im nie dala

Gość niewidoma
Nikt do nauki Cie nie może zmusic, ale licz się z tym, że bez wykształcenia z nieszkonczonym gimnazjum to bedziesz mogła zarabiac jedynie na ulicy... Ale jeśli to Ci odpowiada to życzę powodzenia i żebys nie złapała chorób wenerycznych.

Gość zbuntowanaaa
akurat piniadze nie robia na mnie wrazenia i mnie nie oczaruja bo jak ich potrzebuje to ide do ojca i na co chce i ile chce mi da nawet przed matka bo zawsze mi mowił ze jestem jego coreczka kochana (ale pajac co) i ma nadzieje ze z racji tego ze on tak ciezko pracuje ja nie bede juz musiała sie tak meczyc

Dała dała... mają ustatkowane życie, nie muszą się bac co dać dzieciom do jedzenia, nie muszą odkładać i przejmować się że nie starczy do końca miesiąca... takie są realia w Polsce dziewczynko :o to nie Ameryka... ;] Zobaczymy jakie ty będziesz wiodła życie za ileś tam lat... co będziesz miała do zaoferowania swoim dzieciom ;]

Gość niewidoma
Rodzice pracują żebyś miała pieniądze na godny start w życiu!!! Nawet nie wiesz ile osób może Ci zazdroscic!!! Starają się dla Ciebie a Ty im robisz takie coś!!! Nawet na forum nie możesz się powstrzymac i piszesz o nich w sposób pozbawiony szacunku "STARA" pomyśl, czy chciałabyś, aby Twoje dziecko tak o Tobie mówiło. Jestes taka zbuntowana, bo odczuwasz, że rodzice poświęcają Tobie za mało uwagi???

Gość zbuntowanaaa
ale matka nie bardzo chce mi dawac, kiedys chcialam nowego laptopa bo moj i sie znudzil i chciala rozowego to matka powiedziala ze musze jezdzic z nia do osrodka w weekendy jak nie bede miala nauki i sobie na niego zapracowac - ale wredna baba co, a ja poszla do ojca rozplakałam sie ze kolezanki maja a ja nie i wzial mnie do sklepu i kupil bez pracy ha ha ha trzeba wiedziec jak starego nakrecic i zawsze tak jest bo moj placz dziala na niego do bulu

Gość wirowka
mam złą wiadomosć dla autorki topicu: TAK. zmuszą Cię. Masz OBOWIAZEK chodzenia do szkoły i jeśli nie będziesz go wypełniać a mama nie jest w stanie wpłynąć na Ciebie żebyś do szkoły chodziła to sąd na wniosek dyrektora szkoły umieści Cię w placówce wychowawczej :) PASI CI?

mój brat, który zlewał szkołe, nie chodził do niej wogóle, miał kuratora itd. w końcu wydano wyrok i do ośrodka go skierowano, zamknietego także jest dopiero od lutego ale to go czegoś już nauczyło.. Z jego opowiadań nie chiałabys się tam znaleźć...

Gość nie tak łatwoo

Gość niewidoma
Ciekawe jak Ty bez zadnego wykształcenia wyobrażasz sobie prowadzic firmę po ojcu???

Gość zbuntowanaaa
ja nie bed miala dzieci ja chcem siem bawic chodzic na dyskotego i jezdic za granice i bawic sie za granica, chociaz ojciec mnie co roku gdzies bierze do cieplych krajow ale co to za zabawa ze starym

Gość zbuntowanaaa
nigdzie minie nie zamknom ojciec by na to nie pozolil o to sie akurat nie boje jak kiedys dyrektor skoly na mnie krzyknal bo cos zrobila nie pamietam co poszlam do domu poplakalam przy ojcu oczywiscie wyolbrzymilam i powiedzialam ze chcial mnie pobic to ojciec nie czekal do nastepnego dnia pojechal do domu do dyrektora myslala ze go na podworku rozsadzi

Gość chumbawamba
to prowokacja,nie ma takich głupich ludzi!

Gość zbuntowanaaa
ooo zacznie sie stara przyszla zaraz bedzie klapac dziobem ze na te testy nie poszla ale spoko zaraz do was wroce jak bedzie za bardzo klapac to sie zamkne w pokoju na klucz i moze mnie cmoknac a ojcu powiem ze mnie zbuila

Gość niewidoma
Za chwilę pojawi się wypowiedz, że to była prowokacja, bo znowu ktos zbiera materiały na prace magisterską..... "Różowy laptop, chcem siem" - nie znasz życia dziewczyno to Twoj problem, niczego Ci nie brakuje i jestes rozpieszczona

Gość copernik
twoim jedynym obowiązkiem jest uczenie się a nie lafindrzenie zmywaj tapete z buźki i nos do książek a jak nie to do pracy

ten świat ma to do siebie że szybko zweryfikuje jej poglądy na temat edukacji. tylko jednostkom udało się dorobić bez wykształcenia a teraz nie jest tak jak po upadku komunizmu gdzie prawie każdy biznes przynosił dochody bo były braki na rynku. mieć sponsora też można ale prędzej czy później sponsor się znudzi ty się zestarzejesz i albo zostaniesz dziwką albo będzie robić do końca życia za minimalną pensje

Gość zbuntowanaaa
rozmowa byla krotka zaczela sie drzec i zamknalam jej drzwi pod nosem, ojcem mnie straszyla ha ha ha ojciec przez cale moje zycie nawet glosu na mnie nie podniosl a ona mnie ojcem straszy ha ha ha, poszla teraz bidula :) sie rozplakala ha ha ha, ale mnie to wzruszyla ze ojejejej

Gość nie tak łatwoo
Nie poszłaś na testy, jeśli nie pójdziesz w drugim terminie, sprawa w sądzie i do dnia 18 urodzin masz kuratora i obowiązek nauki w ośrodku, jak cie tam stara( jak ją nazywasz)nie dowiezie to dowiezie cię policja. Akurat to wiem bo siostry synuś był taki cwany. Siostra nie miała kasy ,więc trwało to 3 mies. Ale jak ktoś ma kase to idzie załatwić w mies. Wylądujesz w ośrodku.(tam nie ma miodu) Daj namiary do mamusi podpowiem jak szybko pozbyć się pasożyta na 2 lata . W 3 mies. nauczą cię takiej dyscypliny ,że szok. Jak jej lewus wyszedł na przepustke na święta to siostra o mało zawału nie dostała. Taki pedancik.

Gość niewidoma
nie tak łatwo :) z tym pasozytem to Ci się udało wyszukac trafne określenie :)

Gość zbuntowanaaa
ojciec na to by nie pozwolil o to sie nie boje ze gdzies mnie zamknaom

Gość zbuntowanaaa
a jak bedzie trzeba to kupi dla mnie ten osrodek

Gość buahahahahahahahah
ale ojciec ma tu goowno do gadania dziecino :)

Gość nie tak łatwoo
no chyba lepszego określenia nie ma. Moja córka też ma dzisiaj testy. To co czytam , to choć nigdy dzieci nie uderzyłam to tak natrzaskałabym po tym ryju ,że przez mies. by się w lustrze nie poznała.

Gość zbuntowanaaa
moglabys mi naskoczyc jak by mnie dotknela matka to jest jeszcze sad gdzie moglabym sie udac i ja oskarzyc o pobicie

Gość copernik
ojciec będzie miał gówno do gadania bo niestety moja droga w Polsce jest obowiązek szkolny i MUSISZ się uczyć

Gość buahahahahahahahah
policję i kuratora sądowego też kupi ojciec? :) to kim on koorva jest bin ladenem? :D sorry zapomniałam, że się nie lubisz uczyć i nie wiesz kto jest bin laden :) :D 🖐️

Gość zbuntowanaaa
nie wiem ile ma do powiedzenia ale wiem aby nigdy nba to nie pozowlil

Gość copernik
z resztą szkoda gadania puder ci szare komórki posklejał :O